2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

yok daha tutuyoz cnm dogurmucaz biz:)))))hele ben korkudan doguramam ben diyorum eşim deliriyo...yaa cnm geçen mamalara baktık hero beyb alacaktık. kampanyalı degildi almadık ...bilmiyorum herkezde bişey diyo alsammı almasammı bilmiyorum sen ilk ne ile başladın... bide ek gıdaya 4. aydamı başlanır mama yerine çorba falan vermek olurmu ya mamayı ne zaman kesilecek

hepimizde aynı dertler var sanırım .. bende ist. yapıcamda en azından orda yapan biri var mı diye arıyorum bana önayak olsun...
inş. hepimiz rahatça iyi bi şekilde yaparız..

canım bizim kontrolümüz yarın, doktorumu görmeyeli 1 ay oldu yarın sorcam bakalım ne diyecek.

ben ilk aylar daha iyiydim ama 23. hafta itibariyle 8 kg almışım :) Annem geldi artık bende kalıyor sanırım bu gidişle grafik hızlı ilerler:)

hepimizde aynı dertler var sanırım .. bende ist. yapıcamda en azından orda yapan biri var mı diye arıyorum bana önayak olsun...

Esra ben medipolde yapcam sanırım, SGK da küvesden ücret alınnmıyormuş sadece ektralara ödemeyapılıyormuş. Ordan iyi bir doktor ismi arayacağım.
SGK sız hastanenin altından kalkamayacağız

Kızlar heyet raporu için uğraşıyoruz bugün hastanedeydik, devlet hastaneleri maşallahlık valla, prosedür imza,evrak sonu yok. Bugün bitiremedik yarın tekrar gideceğiz. Evdeyken sorun yok ama oturunca bir şişiyor ayaklarım, bir yoruluyrum ki. 1 aylık raporu alırsam çok rahatlıcam.

Yarın rutin gebelik kontrollüm var ve ben doktorumu en son 1,5 ay önce görmüşüm, sonra 5. ay ölçümleri, fetal kardiyografi derken bebeişler ne durumda kaç gram napıyorlar yarın öğrenceğim inşallah. Tekmelerden iyi olduklarını anlıyorum inşallah yarın da öyle çıkar.

Aylint ve sgun dan ses yok, kızlar iyilerdir inşallah.

cnm sende mi isanbul dasın
medipolde doğum ne kadarmış peki
şu an nereye gidiyorsun
ben central hospital ile görüştüm küvöze ücret almıyorllar onlarda
bende anadolu yakasında doğum yapıcak iyi bi yer arıyorum...

mama alma bene neyi seveceklerini bilemiyosun çünkü
küvvözde hep anne sütü aldılar
eve gelene kadar stüm azaldı şimdi hiç yok hatta
prematil kullandık bide hastanede
eve gelincede ben kafama göre aptamil bir almıştım 3 4 kutu
ama oğlum ishal kızlarda kabız oldu
2şer kutu hero ve bebelac aldık denemek için
heroyu sevmediler bebelacı çok sevdiler kakalarıda düzenli oldu
şimdi bebelac kullanıyoruz gelişimlerine görede ek gıdaya biraz geç başlicaz galiba
düzeltilmiş yaşa göre başlicakmışız şimdilik
yani 6. ayda başlicaz sanırım çorbaya falan
diğer hafta aşıları var 4 tane üst üste napcam bilmiyorum

canım maşallah 34.haftayı doldurmuşsun.. bir de sana zahmet olacak yanlışlıkla silmişim mesajını..adresini tekrar yollarmısın bana ? :)

canım ilk aylarda yalnız bakmak çok zor
aynur da yanlış okumadıysam ilk 4-5 ay yardım aldı sonra kendi bakmaya başladı
ilk aylar ne uyku düzeni olur ne yemek
gazı olur sürekli,aşısı,sıkıntısı hiç bitmez
bir kaç ay sonra yollarsın herkesi kendin yardımcıyla bakarsın
bende kucağa alıştırmak istemem ama ilk aylar biraz almak lazıım
dünyaya ayak uydururken çok ihtiyaçları olur bize
sonra uyku düzenine geçerken bıraktırırız ağlata ağlata
oyy kıyamammm

sende alemsin almışın ek mamayı erkenden
bir anda büyüsün istiyosun anlıorum seni
inşallah topalak olacaklar annesi

süt olayını ne yaptın bitirdein mi iyice
sağarsan gelir belki hiç deniyor musun?

Son düzenleme:

inşallah halledersiniz rapor işini canım yaa
dinlenmek çok önemli bizim durumumuzda

doktor içinde iyi dayanmışsın 1,5 ay
ben 3 hafta dayanamıyordum
bulduğum ilk ultrasona giriyordum asıl druma gidene kadar
aylin kayınvalidesinde kalacakmış artık orada da internet yokmuş
ama sgünü bende merak ediyorum

iyi haberlerle gel inşallah canım

esracım birde medicanayı araştır
oraya da iyi dediler
küvez parasız sgkyla anlaşmalıymış

evet canım artık proflar ameliyata falan girmiyorlar
eskiden verirdin parasını yaptırırdın
şimdi direk asistanların elindesin

eğer haftan iyi olursa ve sendede ekstra bir sıkıntı yoksa sezeryan altı üstü bişey olmaz
ben ankda hastanede yatarken bayram günü çok kilo almış bir bayan gelmişti sezeryan için
uzman olmadığı için asistanlar cesaret edemedi ameliyata
başka hastane arandı 112 yle
uzmanı olan bir yere gönderdilerdi

artık fakültede, devlet hastanelerinde ya hoca kalmadı yada olanlarda sadece muayeneye bakıyorlar o kdar
şu durumda elinizin altında küvezli müvezli sgkyla anlaşmalı bir özel hastane varsa daha iyiyimiş gibi duruyor bence
özel hastanenin ilgisi temizliği de başka olur
orda asistan olmaz doğuma direk kendi drun girer

Geldim geldimmmmmm
anaammmm ne kadar çok yazı birikmiş oku oku bitiremedim bi saattir

Hayırlı olsun canım cinsiyetlerimiz aynıymış zaten senle haftalarımız da aynı benim de sat 14 nisan..
İsimler de çok güzel canım adıyla yaşasın minnoşlar. Bizimkiler de, Bertuğ, Mirza ve Gülce olacak teyzeleri...

Hımmm iyi fikirmiş valla motive eder işte tut tutabildiğin kadar

Ne güzel canım hepsine kavuştun Allah bi daha ayırmasın darısı başımıza inşalahh...

Sırt ağrısı derdi bende de var canım hiç sorma uzun süre oturunca oluyo karındaki yük sırta biniyo ya Allah ileriki haftalarda yardımcımız olsun :97:

O da olur tabi tatlım mantıklı. Baktım şimdi netten 60x120 miş boyutları da yani park beşiklerle aynı gibi. Şık da duruyo düşünebilirsin yani...

Ya demek öyle anlaşılıyomuş nerden bulcaz turnusol kağıdını bulunsun bari evde?

Son mesajım:

Mothercare Kozyatağı outlet mağazasında 7 li uzun kollu zıbınlar yenşdoğan için 17 liraya düştü bilginize :)

Üfff diyarbakırda yok o mağaza geçen gün annem (eskişehirde) gitti mothercare a ama 7li paketler artık üretilmiyo demişler 5li paketler varmış düz beyaz 40-50 arası bişeymiş fiyatı. Ben eskişehirdeyken bir paket almıştım keşke bikaç paket alsaydım hazır varken...

Ya figencim o kadar moral oluyosun ki anlatamam yaaa inşallah senin haftalarını görürüz ve bebişlerimiz de seninkilerin kilolarını görür inşallahhhhh.... Ha gayret canım az kalmış hedefe ulaşmana ....

Hoşgeldin esracım sağlıkla büyüt inşallah bebişlerini...

Bana da doktor en geç 20 aralık demişti ama benim gözüm ocakta ya çocuklar 15 gün için 1 yaş büyük geçmesin kayıtlara yazıııkkkk.....

Sanırım aramızda normak hamile kalan tek sensin ilginç bişey demek ailede falan vardı sizin?

Benim göğüs kaşınmam hamileleiğimi öğrendiğim hatta henüz öğrenmediğim günlerde çok fenay vardı o dönem bi anda bir beden büyüdü göğüslerim sonra büyümesi de kaşınması da durdu. Hemen çatlak için iyi bir krem edinip hem karnına hem göğsüne sürmeni tavsiye ederim o çatlaklar sana miras kalacak yoksa. Ben lierac kullanmaya başladım yeni...

Ben de bütün gün evde doktorları falan izliyorum gerçi sıktı o da. Bi yandan harıl harıl örgü örmeye devam vakit yaklaştıkça istediklerimi yetiştiremicem diye panikliyorum

Aşkı memnu çıkıyo mu ki? ramazanda çıkıyodu sonra kaldırdılar sinir olmuştum çıkıyosa ben de izliyim saat kaçta?
(hımmm şimdi baktım infodan 3e çeyrek kalaymış oh çok sevindim çok seviyorum o diziyi ben :)))

Buralardayım canlarım yaa ama busıralar çok yoğun geçti günler bilgisayar dokunmaya bilie fırsatım olmadı. Ama bu kadar arayı açmamaya kararlıyım sonra okuması zor oluyo :)))))

Kızlar ördüğüm battaniyeleri paylaşmak istedim, buyrun...

Eklentiler

• $HPIM4368.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 110
  • $HPIM4389.webp
    95,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $HPIM4371.webp
    98,2 KB · Görüntüleme: 48
Bir de geçen gün tv de gördüğüm güzel bir çocuk menüsünü paylaşıyorum.
Türkmaxta her şey tadında programında çarşambaları çocuk yemekleri yapılıyo şimdiden tarif biriktirsek iyi olacak

Eklentiler

• $HPIM4392.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $HPIM4393.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar ördüğüm battaniyeleri paylaşmak istedim, buyrun...

sgüüüüüüüünn süpersin bacım yaa
ne güzel örmüşsün
soldaki çiçekliye bayıldım
diğerleri de çok el emeği valla

ben nerdeyse doğuracam sen yoksun ortalarda yaramaz :)
ama iyi olmana sevindim canım
aşkı memnuyu bende yeniden görünce sevindim ne yalan diyim
sonra da esra erola geçiyorum :)
ama vakit yinede geçmiyorr
hele geceleri tam işkence oldu
hiç uyuyamıyorum
yatmaktan uykum gelmiyor
gece eşim kalkıp beni uyutmaya çalışıyor bebek gibi
diyorum içimden kızım erken doğurma bebekler doğunca nerde bulcan bunları

aa iyi olmuş ben o programı çok seyrederdim
ama annemlere geldiğimden beri izleyemiyorum
sen şimdiden biriktir tarifleri eksikleri anlatırsın bize

Sağol canımcım Evet o soldaki model örgü makinesiyle örülüyo çok uğraş ve zaman istiyo şimdi onun farklı modellerinden 2 tane daha yapmak istiyorum takım olsun diye ama bakalım yetiştirebilirsem tabi..

Evet evde bişeyle uğraşmayınca pek vakit geçmiyo
bence de madem bu kadar rağbet var doğurma 40a kadar ooh ekmek elden su gölden
bebişler doğunca canımıza okuyacakları için şimdiden bol bol keyif biriktirmeye bak

s_gün o battaniyeyi nasıl ördün çok güzel olmuş baştaki çiçekliye bittim zaten.
biraz anlatır mısın ip felan nasıl alacağım makine dediğin nasıl bişi...

maşallah sende 36yıda dayadın merdiveni:)))
alıyorum tabi kucağa oğlum 3 gündür huzursuz
bazen gece 1saat yanıma alıyorum korkuyorumda üstüne yatarım diye
bugün öğlende kızımla uyuduk 1saat kolum tutulmuş
süt kalmadı hiç canım bende ya bide sabırsızlar alışmışlar biberona hiç emmiyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…