2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Kızlar ördüğüm battaniyeleri paylaşmak istedim, buyrun...

en baştakine bayıldım ve çok pofuduk duruyo eline sağlık canım
güle güle kullanmak nasip etsin çocuklarına
bizde battaniye yaptık annemle ama penyeden makineyle süsledik
bi ara bende fotolarını koyarım

maşallah sgüncüm makine falan sen baya ustaymışsın
çok özenirim böyle şeylere ama artık çok zor
hem yaş geçti hemde 3 tane bebişşşşşş :76:

canım ne kırk haftası ne diyon sennn????
boşver ilgiyi milgiyi
yarın gidip gün alıcam ben
tabi drum verirse

oyyy demek beraber uyudunuz
bende uyucam bendeee
allahım sağlıklıca doğsunlarda inşallah

demek alışmışlar biberona
yeni biberon aldın mı gaz yapmaması için
alırım falan diyodunya bende merak ediyorum işe yarıyolar mı diye
emzik aldılar mı lilacım
seviyorum emziği demiştin bebekte
silikon mu aldın kauçuk mu aldın
ben emzik almadım henüz

kolay gelsin canım..

s_gün o battaniyeyi nasıl ördün çok güzel olmuş baştaki çiçekliye bittim zaten.
biraz anlatır mısın ip felan nasıl alacağım makine dediğin nasıl bişi...

canım, bu makine ben minicik bir çocukken annemle babamın gazeteden kupon biriktirerek aldıkları küçük, motif çıkaran bir makine. 20-25 yıllık bi alet anlayacağın. Babam kupon biriktirip almış anneme, benim bu konularda acayip tembel olan annem de amaaaan ben napiyim bunu yaa hiç bi işe de yaramaz atsam mı acaba, neyse atmiyim bari belki sema oyuncak niyetine oynar biraz büyüyünce falan demiş saklamış :) yıllarca o makine saklı köşelerde durdu öyle. ben de evlenirken aldım getirdim ver bakalım sen benim şu oyuncağımı diye el koydum :) sonra da böyle ciciler çıktı ortaya. bunla yapılan şeylere herkes bayılıyo ve herkes makineyi soruyo ama malesef şuan piyasada yok en yakın modeli sanayi tipi büyük örgü makineleri onlar da alınmaz yani. benimki ise küçücük kucağına oturtup yaptığın plastik bi alet. antika değeri var yani bir nevi, eşi benzeri kalmamış piyasada
İşte böyle canımcım. Çok zahmetli ve uğraştırıcı bişey olmasına rağmen sırf bebişlerime benden bi hatıra kalsın diye yapıcam 3 tane bu battaniyeden tabi zamanım yeterse...

Sağol tatlım benim seninki de çok cici olmuştur eminim bi ara resmini koy ama merak ettim Allah güzel günlerde kulanmayı nasip etsin inşallah sağlıcakla...

evet 3 bebişle bişey yapmak imkansız ben de çocuklar doğana kadar ne yaparsam kardır deyip gömüldüm yünlerin şişlerin içine derya baykala döndüm

Ayy figencim ben senin yerine heyecanlandım yaa demek yarın gün alıyosun hemen haber ver bize en hayırlı zamanda olur inşallah sağ sağlim...

Son düzenleme:
desene uzun öykülü bir makineden neler çıktı..
kaç yıldır kırılmadan saklanmış olması bile mucize...eline sağlık tatlım.

Kızlar hepinize selamlar. Beni unuttunuz herhelde. Ben bir çocuk farkıyla sizden farklıyım galiba. O yüzden böyle ayrı kalıyorum. Benim oğlan bu hafta kreşe başladı. İnşallah daha sık girebilicem.
Bi şeyler danışmak istedim size ben 22. haftadayım. Sanki karnım aşağıya doğru indi gibi. Ben daha önce normal bir doğum yaşadığım için bu son aylarda olur diye hatırlıyorum. Çok da korktum. Sanki bebekleri hareketi de azaldı. Doktor randevum da bir hafta sonra ama çok endişelendim. Ne dersiniz var mı benzer şeyler yaşayan?

:)))öncelikle asur çok girmeyince bizde sanırım unutuyoruz.. yoksa asla seni dışlarmıyız:)))biz burda kader arkadaşıyız...şimdi sana korkma bizde de aynı sorunlar var kolay mı 3çocuk baskı yapıyor benimde alt taarafta agrı oluyo özellikle yatınca ve bişey giyerken ama normalmiş baskı arttıı diyo dr ... umarım seninkide öyledir endişe yapma ama...dr sormayı ihmal etme yinede.:)))

Maşallah çok çok çok sevimlilr canım Allah anne babasına bağışlasın ve acılarını göstermesin inşallah. Darısı başımıza :)

desene uzun öykülü bir makineden neler çıktı..
kaç yıldır kırılmadan saklanmış olması bile mucize...eline sağlık tatlım.

Evet bunca yıl saklandı benim yavrularıma kısmetmiş artık, sağolasın canım...

Aşkolsun unutur muyuz az giriyosun sadece neyse artık daha sık girersin..
Valla benim de karnım habire öne doğru çıkıyo yanlarda belimde falan hiçbişey yok arkadan baksan hamile olduğum belli değil öne bi dönsem kocaman bi basket topu ve sanki bana da aşağıda gibi geliyo bazen ama tabi benim ilk hamileliğim olduğu için ve tecrübeli olmadığım için ayırt edemiyorum normal mi değil mi bence doktoruna sormalısın rahim ağzı uzaklığını ölçüp sana bişey söyler. Benimkini de 20. haftada ölçüp uzaklık iyi telaşlanmana gerek yok demişti o yüzden aşağıda mı değil mi diye pek dert etmiyorum. sen de bu gidişinde mutlaka sormalısın...

topuklu ayakkabı bunlar nasıl bişey ya
bunlar insan mı???
bunlar insansa biz neyiz:)))
allahım esirgesin maşallah maşallah maşallah

bizde görürüz inşallah böyle oldukları günleri

kızlar dr gittim bi kız bi erkek kesin dedi ama üçüncü erkekde olabilirmiş..
kan değerim düşük çıktı halbuki ilacımı düzenli içiyorum..
158-152-172gr olmuşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…