lilacım slm, bebişler napıyo? büyüdüler mi biraz
arkadaşım 3.lerde daha doğrusu çoğul gebelikte doğum izni 30. haftada başlıo..
ücretli olan izin..
birde eğer herkes öğrendiği hastanelerin illeri ve fiyatlarını yazarsa hepimize faydalı olur diye düşünüyorum..
begümcüm haklısın buralar biraz sessiz bu sıralar
çok geçmiş olsun öncelikle..
aman dikkat et kendine ve bebişlere.
inşallah çabucak iyileşirsin
bu ciğer geliştirirci iğnenin adı ne canım..
Nasılsınız arkadaşlar nerelerdesiniz ya...umarım herkes iyidir buralar pek bir ıssız kalmış ...bende iyi sayılırım hala griple başım dertte iyileşemedim bir türlü...sabah sabah hastaneye gidip geldim doğum öncesi iznimi yazdırdım...birde idrar kan tahlili yaptırmıştım onun sonuçlarını gösterdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı dr antibiyotik yazdı...önceleride çıkıyordu ama hafif diye ilaç yazmıyordu bu sefer fazla çıktı ilacı kullanacağım artık...birde kendi asıl gittiğim drum ciğer geliştirici iğneyi hala yaptırmak istemiyor bu kontroldede yapmaya gerek yok gibi konuştu...bende bu rapor yazdırdığım dra söyledim o yapalım dedi yazdı yaptıracağım...figen sen nasılsın bebişler nasıl eve gelmişsindir diye tahmin ediyorum sanırım yumurcaklardan vakit bulup yazamadın bizlere bişeyler...herkes kendine dikkat etsin öpüyorum..
Begüm selam öncelikle geçmiş olsun
benim doktorum da ciğer geliştirici iğne yapmıyor, bebeklerin kaçıncı haftada doğacağı belli olmadığından; 36 doğarsa gerek kalmaz mesela. Eğer erken doğum başlarsa da hemen vurup 2 gün geciktirilebilir dedi.
mavi mercan sende ist.galiba şu an hangi hastaneye gidiyorsun..bende 1.5 ay sonra ist geleceğim..
Esra selam, evet ben de İstanbuldayım. Ben özel bir doktorun muayenehanesine gidiyorum. Ama SGK anlaşmalı bir hastane arıyorum. Medipol olacak sanırım. Ordan üçüzgebelik takibi yapabilecek bir uzman bulup devam etmeyi düşünüyorum. Daha kesin bişey yok yani. Sen İstanbula hangi semte gelceksin.
birde üçüz anneleri
sizlere bi kaç sorum var
sizede dr 2 li ve 3 lü test yapmadı mı
baştan bu zamana ilişki yi yasakladı mı
birde extra neler solediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?