2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

ayy figenay okurken çok heyecanlandım
sanki ben yaşadım onları darısı bizlere inşallah..
sağlam sağlıklı bi şekilde doğurmayı Rabbim bizlere de nasip etsin inş.
sen şimdi bebeklerinle koyun koyuna uyu
tadını çıkar onların..
allah bağışlasın nice uzun yıllara inş.

Gözlerim dolu dolu okudum sevinçten ağladım resmen Yavrularınızla birlikte ömür boyu sağlıklı mutlulukla dolu hayat yaşayın. isimleri çok güsel, ve hepinizin iyi olması en güzeli. darısı başıma inşallah..

Figenaycım, maaşallah öncelikle. Çok güzel, sonu mutlu biten bir hikaye. Allah bağışlasın. Sen şimdi normal mi doğurdun onu anlamadım.

figenaycığım,Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerinle sana.. çok duygulandım..biz burda okurken tüylerimiz diken diken oldu,sen neler yaşadın bire bir Rabbim bilir.. bebeklerden fırsat bulursan ara sıra durumdan haberdar et bizleri..tekrar hayırlı uğurlu olsun ..

sizlere hayranim hayran sizlerin e bebklerinizin omru uzun olsu hayirli evlat olsunlar saglikli sihatli

aminnn canım inşallah sizde göreceksiniz o günleri

canım çok saol
darısı başına inşallah
sonra bizde burdan ağlayarak okuruz hikayelerinizi inş.

amin canım,Allahım sizlerin de dualarını kabul etsin inşallah
bebekler şimdi uyuyorlar ablası
henüz hiç sorunları yok
ama iki saatte bir beslenmeleri gerekiyor
peşine hemen alt değişimi
gazlar çıkacak kirlenen üstler değişecek derken bir bakmışsın sonraki iki saat gelmiş
uyku falan aralarda bir yarım saat bulursam o başka yok
ama çoook tatlılar
zaten biraz uyumaya fırsat bulsam özleyip uyanıyorum geri

Figenaycım, maaşallah öncelikle. Çok güzel, sonu mutlu biten bir hikaye. Allah bağışlasın. Sen şimdi normal mi doğurdun onu anlamadım.
saol asuarcım Allah hepimize bağışlasın
normal değildi sezeryan oldum
ama sonrasında hala zorlanıyorum
dikiş yerlerim hala çok acıyor
umarım sizler de tek bebek doğuran sezeryanlılar gibi ertesi gün dimdik yürürsünüz
benim kamburum çıkacak neredeyse

Figenciiiimmmmmmmm çok çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün onların acılarını göstermesin size hep birlikte çok güzel mutlu ve uzuuuuuuuun bir ömür versin Allahım hikayeni okurken hem çok güldüm (eşinin şu diş fırçalama muhabbetine :))) hem de ağladım çok duygulandım darısı başımıza canım benim...

Bir haftadır benim çok fena sırt ve kaburga ağrılarım başladı akşam 7-8 den itibaren dünyam kararıyo hergece ağlayarak giriyorum yatağa dün düşündüm kara kara şuanda 600er gramlar ve ben böyle acı çekiyorum Allah izin verir de 1500 - 2000 kiloları görürsek ben o zaman ne yapıcam nasıl yaşıycam bu 2 ay benim için nasıl geçicek diye ciddi ciddi oturdum bunları düşünüp düşünüp ağladım Figencim senin haberin biraz umut oldu ama ben hala çok korkuyorum gidişattan Allah hepimize yardımcı olsun arkadaşlar... Öpüyorum hepinizi........

Figencim iyi ki yazdın çok merak ediyordum nasılsınız ne yaptınız diye. Ne kadar güzel Maşallah üçüne de. Allah sizi nazarlardan saklasın. Böyle güzel doğum hikayeleri başımıza olsun inşallah. Sevgiler

Figencim iyi ki yazdın çok merak ediyordum nasılsınız ne yaptınız diye. Ne kadar güzel Maşallah üçüne de. Allah sizi nazarlardan saklasın. Böyle güzel doğum hikayeleri başımıza olsun inşallah. Sevgiler

canım çok saol iyi dileklerin için.darısı başına olacak inşallah korkma.
kız kaburga ağrısından korkulur mu hiç
sırt kasların biraz zayıfmış işte bu kadar
ileride o kiloları gördüğünde inşallah zaten yatıyor olacaksın genelde
internetten oyalanırsın benim gibi zaman zaten geçiyor
yani sırt ağrısı erken doğum yaptırmaz demek istiyorum öyle bir sebep hiç duymadım
ama şöyle bir sebep biliyorumki korku ve gerginlik bebekleri etkiliyor
ben o gün drumla öyle bir pazarlık yaptım ki anladı galiba yavrucaklar o günün akşamına geldiler
sakin olmaya çalış zaman geçiyor emin ol

hulcem,mavi mercan merakınız için teşekkür ederim canım
Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin

Figen canım tekrardan hoşgeldin aramıza bizde seni özledik...öncelikle sana ve bebişlerine 41 kere maşallah diyorum...ne güzel bir doğum hikayesi bu öyle duygularımı anlatamıyorum demişsin ama bence çok güzel ifade etmişsin...inan hikayeni gözyaşları içinde okudum...herşeyin güzel olması yolunda gitmesine çok sevindim...Allahım inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin kuzucuklarına ...böyle bir doğumda inşallah hepimizin başına ...kendine ve bebişlere dikkat et öpüyorum seni görüşmek üzere...

Figen canım nasılsın bebişler nasıl umarım iyilerdir....sen toparlanabildin mi biraz daha...sana birkaç sorum olacak eğer bebişlerden fırsat bulur cevaplayabilirsen sevinirim...öncelikle doğumdan sonra gecelik ihtiyacın oldumu ben almadımda gerekli olduysa alacağım...sonra bebişlerin içine çıtçıtlı badilerden mi giydirdin yoksa göbekleri düşmediği için zıbın mı giydirdin...eve gelince banyo yaptırdınmı yoksa göbekleri için bekliyormusun...aldığın biberonlardan memnun kaldınmı aldıkların yeterli oldumu yoksa ikişer tane falan olsa iyi mi olur...yalancı emzik vermeye başladın mı ...nerde yatıyorsun ayrı yataklardamı...birde mama olarak ne veriyorsun heralde dr tavsiyesi ile bir mama kullanıyorsundur...şimdilik aklıma gelenler bu kadar...ne kadar çok soru sordum değil mi...şimdiden teşekkür ederim..kendine dikkat et öpüyorum..

Arkadaşlar nerelerdesiniz ya buralar pek bir sessiz kalmış...bir ses bir haber verin umarım herkes iyidir herşey yolundadır ...ben iyiyim Allaha şükür şimdilik yok bir sıkıntım biraz daha ağırlaştım o kadarda olacak artık ...birde annemle babamı hacca yolcu ettik birkaç gündür onun verdiği bir burukluk vardı ama telefonla görüşünce oda geçti Allahım sağsalim gidip dönmeyi nasip eder inşallah...hepinizi öpüyorum

begümcüm saol hepimiz iyiyiz benim sırt dikiş ve rahim ağrılarım dışında
daha toparlayamadım ama gün gün iyileşiyorum
bebişler iyiler,henüz çok uslular

hemen sorularına geçiyorum
geceliği ben son anda aldım ve çok işime yaradı canım
bebeklerede zıbında da giydirdim çıtçıtlı badi de
ama zıbın daha iyi oldu göbekle alakası yok nasıl rahatlarsa onu giydir
banyo için göbeklerini bekledik,kızınki hala düşmedi onu yıkamadık henüz
biberonlardan çok memnunum şu anda elimde 5 tane var evirip çevirip kullanıyorum şu an için yeterli
ama ben büyük 260 cclik boyutundan almıştım
bir iki tanesini küçük seçmenizde fayda var
çünkü ilk ay miktarını ayarlamak zor oluyor böyle
emziği hemen ilk gün verdim nukun kauçuk emziğini sevdiler
aventin silikonlarını almadılar
mama olarak aptamil pre kullanıyoruz
aynı yatakta yatırıyoruz :)
inşallah hiç soru atlamadım canım

sen nasılsın hazırlıklar ne alemde
pompa aldın mı çok lazım oluyor
birde uygun bulursanız genişcene bir streilizatör alın
benim hastanede de evde de hiç elimden düşmüyor
bence çok kullanışlı birşey
ama kaynatsanız da olur tabi
öpt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…