2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Esra ben de Istanbuldayım canım Medipolde SGK çalışanında küvez ücretsiz sezeryan 1750 ikize 2000 fiyat vermişlerüçüz 2250 filan herhalde.

Kontrolümüz iyi çıktı şükür ayrıca yazcam canım teşekkürler.

Maşallah Maşallahh Maşallah :) Morel oldu be bunlarla insan yaşlanmaz :)

Kızlar Çarşamba günü heyet raporumuzu aldık, o kadar koşturmaca ki, 1 de yetişcez diye hastanede koşturdum kasıklarım ağrımaya başladı. Rapor için bekle, al, çık, ordan rutin kontrol için kendi doktoruma gel derken saatlerce ayakta yada araba oldum. Kontrolde herşey iyiydi bebekler de şükür iyiler hepsi baş aşağıdönmüş kayaklar tepede :) Rahim ağzı da iyi çıktı eve geldik. Ben kasık ağrısı bir arttı ki, hafif duş alıp yattım ertesi sabah yani dün uyandım ağrı devam, yani kontrole gitmiş olmasam hastanede alırdım soluğu. Bütün gün yattım ama ağrım çok da dinmedi. Akşam üstü ateş gibi oldu yada ben sıkıntı yaptım bilmiyorum. Neyseki bugün daha iyiyim.

1 ay rapor aldım sonrasında 10 gün daha alsam doğum iznim başlayacak çok şükür. Öyle bölye geçircez ama üçüzde şikayetler erken başlıyor. Neyse onlar iyi olsunlar da.

cnm bende heyet raporluyum doğum iznime kadar 3 kez heyet alıcam..
medipolde iyiymiş acaba dr nasıl
centralde oyle kafa başı 200 alıo sezaryende
inş iyi bi yer buluruz doğuma kadar sende anadolu yakasındasın galiba...
bende anadolu yakasında olucam...

kızlar dr gittim bi kız bi erkek kesin dedi ama üçüncü erkekde olabilirmiş..
kan değerim düşük çıktı halbuki ilacımı düzenli içiyorum..
158-152-172gr olmuşlar..

Bana da bi erkek bi kız kesin diğeri erkeğe benziyo demişti öyle de oldu, hayırlısı olsun canım her ikisi de var en azından sevinmişsindir :))
Kan değerin kaç çıktı canım? sadece ilaçla olmuyo malesef beslnmene de çok dikkat etmen lazım bol bol siyah üzüm pekmez falan ye....

sıkıntılı bi süreç olmuş ama enazından almışsın artık bol bol dinlenirsin evinde yeter ki bebişler iyi olsun biz herşeye razı oluruz...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız...umarım herkes çok iyidir ...ben evde değildim o yüzden giremedim buraya...yazdıklarınızı okumaya çalıştım...bende iyi sayılırım çok kötü grip oldum onunla uğraşıyorum...aman dikkat edin kendinize zaten hamileliğin verdiği sıkıntılar var birde griple inanın hiç çekilmiyor ...bu arada dr kontrolümüz vardı herşey yolundaymış bebişler ortalama 1200 gr olmuşlar ...drum böyle devam edersek çok erken bir doğum beklemediğini söyledi umarım dediği gibi olur...inşallah hep birlikte uzun haftalar görürüz...figen canım seni merak ettim belki sezeyan günü alırız diye yazmışsın ne yaptın aldınız mı herhangi birgün ...haberdar et merakta bırakma...herkes kendine çok iyi baksın hepinizi öpüyorum...

Çok geçmiş olsun begümcüm umarım çabuk atlatırsın. Eylül ekim hastalık mevsimidir her sonbaharda ağır bi grip geçiririm ben de, bu sene de olmamak için çok dikkat ediyorum kendime yaptığım çorbaların içine 1-2 diş sarımsak atıyorum doğal antibiyotik. Sen de öyle yapabilirsin, limon suyu falan iç toparlanmana yardımcı olur enazından.
Bebişlerin iyi olmasına sevindim umarım hep böyle devam eder...
Figenayı ben de merak ediyorum bakalım ne zamana gün verecek.

Selam kızlar..
Bugün benim de kontrolüm vardı. Şeker yüklemesi yapılacak diye gittim ama aç gitmem gerekiyomuş bilmiyodum haftaya kaldı.
Kontrol sırasında bir de baygınlık geçirdim 3 gündür düğünlerimiz vardı yorulmuştum, özellikle dün gece eve 2de döndük ayaklarım sırtım belim yorgunluktan helak oldum resmen gece nasıl yattım nasıl uyudum hatırlamıyorum bile yüzümün makyajıyla öyle...
Sanırım bu yorgunluğun etkisi oldu. Muayeneden önce de 1-2 saattir açtım muayene bitsin yemeğe gideriz diye bekliyoduk. Bir de bizim muayeneler biraz uzun sürüyo ya 3 bebeği tek tek incelerken, sırt üstü yatmak hamileler için özellikle de üçüz gebeler için hiç iyi değilmiş kan basıncını düşürüyomuş, benim de muayene biraz uzun sürünce gözlerim kararmaya başım dönmeye başladı, midem bulanmaya başladı. Eyvah yine kuscam adamın odasına rezil olcam diye aklımdan geçirirken pat diye bayılıvermişim! Doktor dedi uzun süre sırt üstü yatmaktan oldu, hemen beni yan çevirdiler çikolota falan yedirdiler. Tansiyonumu bi ölçtü hemşire, 7ye4! 5-10 dk içinde toparlandım neyseki. Gece yatarken de sakın düz yatma dedi doktor sizlerin de bilgisi olsun...
Diğer yandan bebişler iyi maşallah. Kiloları gelişimleri gayet güzeldi. Umarım hep böyle devam ederler.
Bi de bu hafta ayaklarım dolma gibi oldu benim yaaa sanki benim değil başkasının ayakları geldi yerine
Bende havadisler bu kadar güzel anneler. Öptük hepinizi.....

s guncüm geçmiş olsun canım d,kkat et tansiyonuna
çantanda ve arabada mutlaka atıştırmalık bişeyin bulunsun
ben hep çantamda çikolata taşırdım
eşimde hep kola ve kraker koyardı arabaya
hala duruyo zaten:))) çocuklar yiyene kadar kalır heralde

kızlar üçüzde doğum izni 32.haftada başlıyomuş galiba
ben 30da doğum yaptım rapor verdiler hastaneden
muhasebeciye götürüp gerekli işlemleri yaptırdım
doğumdan 2hafta sonra pttye kimliğimle gittim 240lira aldım
çalışanlar unutmasın ben daha önce duymamıştım mesela
şimdi size 4şey sorcam 1.si üçüzde doğum izni kaç hafta???
2.side ben bu parayı nerden alcam???
3.sü giderken yanımda herhangi bi evrak götürmeye gerek var mı???
4.süde maaşın kaçta kaçını alıyoruz???
tek gebelikte 3te 2 üçüzde 4te 3 diye biliyorum doğru mu???

veee yeni üçüzler aramıza katıldı.. Figen doğum yaptı arkadaşlar.. Sağlık durumları hakkında geniş bir bilgim yok ama iyi görünüyorlar..
Çok şükür sağ salim kurtuldu.

kızlarr selam
eve uğradık, bi bakim dedim size, çok vaktim yok, geçmişi okuyamıyorum..
ama sanırım herşey yolunda
biz de iyiyiz sanırım, sanırım çünkü bu kontrol aksadı
devlet hast.doktorlarına muayenehane yine yasaklanınca bizim hoca hasta kabul etmiceni artık söledi
beni ya hastanenin yüksek riskli gebelikler bölümüne yönlendircekmiş, takibim orda yapılcakmış ve kendisi eskisi gibi muayene etmicekmiş beni, ya da sadece özelde çalışan bi doktora gidebilirsin dedi ( ortada kalmış gibi oldum sona zaman daralırken... bunda da bi hayır vardır inşallah diyoruz..
güven hastanesinde bi dr tavsiye etti özel için ama hastanede prematüre bakımını devlete mi size mi ödetcekler iyi araştırın yoksa çok uçuk fiyatları dedi.. araştırıcaz.. baronun da güvenle anlaşması vardı sanırım, ssk lıyım ayrıca ama ne kadarını bunlar karşılıyo öğrenmek lazım...
kızlar benim karnımın sertleşmeleri daha sıklaştı sanki, sizde durumlar nasıl?
bi de kızlarımdan biri aşağıları tepiyo galibaaa korkutuyo beni
veee yeni üçüzler aramıza katıldı.. Figen doğum yaptı arkadaşlar.. Sağlık durumları hakkında geniş bir bilgim yok ama iyi görünüyorlar..
Çok şükür sağ salim kurtuldu.
figenimmmmm çokkkkk sevindimmm
maşallah, ayrıntıları bekliyoruz artıkın
topuklu ayakkabı haber verdiğin için çok sağoll
Allahım analı babalı büyütsün

aa kıslar bu arada doktorun tavsiye ettiği güven hastanesindeki sedat cömert diye bi dr.
bi de başka biri medicana ile çalışan ahmet bostancı diye bi dr tavsiye etti...
hastaneler ve bu dr.lar ile ilgili bilginiz var mı? ankaradayım ben

arkadaşım 3.lerde daha doğrusu çoğul gebelikte doğum izni 30. haftada başlıo..
ücretli olan izin..
birde eğer herkes öğrendiği hastanelerin illeri ve fiyatlarını yazarsa hepimize faydalı olur diye düşünüyorum..

Sgün canım çok teşekkür ederim...bende çok dikkat ettim ama yinede hasta oldum...sanada çok geçmiş olsun bir daha böyle uzun süre aç kalma...bebişlerinede maşallah umarım sonuna kadar hep böyle sorunsuz devam ederler...canım o ayak şişmesi eğer dışarı çıkarsam çok ayakta kalırsam bende de oluyor sende düğün falan derken çok ayakta kalımışssın ondandır...kendine çok dikkat et...öpüyorum görüşmek üzere

Figen canım çok sevindim inan çok duygulandım ...umarım sende bebişlerde çok iyisinizdir...bizi habersiz bırakma doğuma hikayeni çok merak ediyorum...inşallah kuzucuklarını alır evine dönersin...öpüyorum

Aylin nerelerdesin sen ya habersiz bırakma arada gir kendinden haberler ver bize...dr olayın kötü olmuş canım ya umarım en kısa sürede gönlüne göre bir dr bulursun...öpüyorum kendne dikkat et...

Aylin nerelerdesin sen ya habersiz bırakma arada gir kendinden haberler ver bize...dr olayın kötü olmuş canım ya umarım en kısa sürede gönlüne göre bir dr bulursun...öpüyorum kendne dikkat et...
begümcüm sorma, hiç giremedim internete
aklım da hep sizdeydi...
senin de maşallahın var, inşallah sen de figencim gibi çooook uzun haftalar taşıcan bebişlerini
inşallah hepimiz, hedef 37 :)
çokkk öptüm ben de hepinizi

selam fıgen bebıslerını dogurmus kızlar hepsı ıyılermıs kuveze gırmemısler darısı basınıza ıns....saglıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…