2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

kızlar dün kontrole gittik sorun yok herşey iyiydi

ama bugün karnım sanki öne doğru büyümüş ama biraz aşağı inmiş gibi, normal mi aşağı inmesi biraz korkmaya başladım, yardımcı olur musunuz. Bir sorun olsa dün belli olur muydu.

Son düzenleme:

yok canım normalde tek bakmıyorum yardımcı kız var bi kaç saatliğine bankaya gitmişti
tek bakman imkansız ya ben hamileyken ayarlamıştım bu kızı ilk günden beri ara ara geliyodu
şimdide yatılı kalıyo yatılı kalmasada olur ama bul bence şimdiden birini
evin içinde yabancı hoş olmuyo ama alıştık bu kıza görümcemin çocuklarınada geliyodu
bizden biri gibi küçüklüğünden beri (14 yaşından) yanımızda yani
şimdi nişanlı yazın evlenicek o zmana kadarda gelmeyi düşünüyo
hatta evlendikten sonra gündüzleride gelmeyi düşünüyo ama bakalım kocası izin vercekmi
o çıkarsa başka birini düşünüyorum gündüzleri gelmesi için
misafir gelincede o çocukların yanında kalıyo annemle ben misafirle ilgileniyoruz

fiğennnnnnnnnnnn çok mutlu oldum allahım uzun ve saglıklı ömür versin ....sanada hayırlı evlat olmalarını diliyorum...fiigennn bak bizi bırakma burda deneyimsizler var ..ayyyy yaaa bende bende diyorum ama neyse kalsınlar biraz daha 26.haftamdayım..10hafta kaldı :)))konrtorala gittim dr çok güzel bebeklerin gelişimleri 1hafta önce gidiyo dedikilolarıda çok iyi dedi:))erken dogum riskin yok uzun boylusun karnın geniş rahatlıkla taşırsın dedi...amaa bi sorun çıktı 50lik şeker yüklemesi yapıldı şekerim yüksek çıktı....cuma yanı, yarın tekrar 100yükleme yapılacak bakalım ona göre sonuç çıkacak...hakkımızda ayırlısı begümcüm allahım sana ve aile bu güzel duyguyu yaşatmış allahım haclarını kabul eder inş...kızlar benim çocuklarada gelecek kimse yok ben kolları sıvıcam yanlızım anlıcanız....bebeklerin alışveriş işini hallettim kıyafat olarak dr artık yat dedi:))ben yatmıyorum ama erken dogum riskin yok degince bende yaptım alış verişi az kaldı yavaş yavaş anca tamamlarız çünkü...bu arada geçen hafta misafirlerim vardı ardından bende onlarla gittim yazamadım allahım hepimizi korusun umarım kaçırdıgım yazmadıgım bişey yokturrr

Canım bence sana öyle geliyodur ya da karın yapın öyledir kontrole gittiğinde ölçüm yapmıştır doktor bi sorun olsaydı söylerdi takma böyle şeyleri boşuna. Benim de karnım aşağıda ve önde sipsivri gibi geliyodu bana sanki aşağıda gibi ama ölçümler çok normal çıkıyo üzülme bence...

Ne güzel böyle tanıdığın güvendiğin birilerinin olması keşke benim de olsa etrafımda öyle biri bi saniye düşünmem hemen ayarlarım. Neye bakıcaz artık o güne kadar...

Zeynep nerdesin kuzum sen yaa ortadan bi kayboluyosun pir kayboluyosun yani :) Ben e yarın şeker yüklemesine gidicem bakalım ne çıkacak. Ben de bakım konusunda yalnızım canım birilerini ayarlayamazsak iş başa düşecek bakalım başedebilecek miyiz Allah yardımcımız olsun....

bende 22 haftalık üçüz anne adayıyım...çok mutluyum inş.sağlıklı bi şekilde kızlarımı kucağıma alırım....

Hoşgeldin yelizcim oo 22 hafta mı kız nerelerdeydin bugüne kadar :)))

Bebişlerimizin dolapları geldi kızlar temizledik, kıyafetleri yıkandı haftasonu kayınvalidemle birlikte ütülicez. Yaa 5 makine çamaşır yıkadım hala bitmedi doğduktan sonra napıcaz bakalım :44:
Bu işleri bu haftalarda halledeyim yoksa ilerleyen haftalarda sırt ağrısından bişe yapamıcam sanırım..
Siz ne alemdesiniz?

Meraba canım sen nasılsın ortadan kaybolmayın ya arada bir uğrayın yazmayınca merak ediyorum bende sizleri...en önde benim bakalım kaçıncı haftayı görmek nasip olacak bakalım Allahım hayırlısını versin ...bebeklere bakma konusunu sormuşsun ben ailemin yanındayım onlar yardım edecek ama kayınvalidemler benim il dışında onlar da gelecek artık ne kadar kalırlarsa beraber idare edeceğiz...normalde çalışıyorum 2 yıl ücretsiz izin alacağım sonrasında da kreşe vermeyi düşünüyoruz...Allahım inşallah bir hale yola koymuştur...canım umarım sende gönlüne göre bir çözüm yolu bulursun sen stres yapma hallolur herşey...

Zeynep nerelerdeydin böyle inan aklımdan geçiyordun bu kız nerdeki inşallah bir sorun yoktur diyordum ki yazmışsın...teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla gider döner annemler Allahım dileyen isteyen herkese nasip eder inşallah...maşallah haftanda epey ilerlemiş bebişlerin iyi olmasınada çok sevindim inşallah sorunsuz sonuna kadar hep birlikte böyle devam ederiz ...alışverişide tamamlamışsın inşallah sağlıklı hayırlı günlerde giymek nasip olur bebişlere...kendine dikkat et görüşmek üzere

Canım bebişlerin güle güle sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah ...benim hazırlıklarda tamam ben hastane çantamı falan da hazırladım beklemedeyim artık...birde yataklarımız kaldı onu da baktık daha almadık ...bu işleri erkenden halletmen iyi olmuş ben bu yıkama işlerini falan yeni hallettim sağolsun banada ablamlar yardım etti...çünkü insan epey bir ağırlaşıyor son zamanlar da ama ben hala tam bir yatışa geçemedim arada hala geziyorum...bakalım kaçıncı haftaya kadar dayanabileceğim Allahım inşallah uzun uzun haftalar görmeyi nasip eder hepimize...

canım o çamaşırlar hiiiiççç bitmiyo
hergün bi makine çalıştırıyoruz onlar için bazen o bile yetişmiyo kustuklarında falan
iyi yapmışın erkenden yıkamakla canım bende 25. haftada bitirmiştim o işleri alışverişi ben yapmadım
annem yapmıştı sonra beraber yıkadık ütüledik yerleştirdik seve seve:)))
şimdide hiçbirinin sevilecek yanı kalmadı hepsi lekeli oldu o ferro sanol denen ilaç yüzünden
kızlar özellikle battaniyeleri hiç dayanmıyo benimkilerin 12taneden fazla galiba hatta ama ancak yetiyo
hele kışa gelecek sizinkilerde ancak idare edersiniz polarları ayrı dışarı için tulum gibileri ayrı penyeleri ayrı
6tane penye var günlük 3tane üzerine örttüklerimiz polar var 2tane işelnmiş yün var 3tane dışarısı için polarları var 5tane biraz daha büyüdüklerindede kullanabilecekleri süslü penyeleri var varda var yani şimdilik 19tane varmış yani yorganları saymıyorum bile:)))

ayy sonunda millet geldide buralar hareketlendi biraz yaa çok şükür..

esraaaaaaa sen herşeyi çok takıyosun kafana rahat ol yaa uykularını kaçıracak kadar dert etme sen istediğin kadar plan yap hakkında alnında ne yazılıysa oooooo .....bak ileride başka sorunlar çıkıyo ben hop hop gezerken şeker çıktı.. dogum korkusu falan kalmadı :))))diyet verdiler eger spnuç alamassak insülüne başlıcaklar oyüzdenn yemelerine dikkat et...hastanede istanbul gb biryerde yapacaksın nerde olsa bulursun bi dr...strese hayır......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…