begümcüm aynı sorunlar bende 2 hafta önce başladı yatarken kalkarken dönüşlerde agrılarım var..sende 32. haftana girdin çok güzel az kaldı allahın izniyle 27haftamdayım çok şükür bende inş bi sorun olmadan 37yi görürüz ben çok hırslıyım bu konuda....:)))kızlar listemizi güncelleyelim sırada kim var..figen gitti buralar duruldu...haydi boş bırakmayalım...
gitmedim kız burdayım
sadece akıl sağlığım gitti bedenim hala buralarda :)
ağırlaşmalar başlamış hadi hayırlısı begümcüm
ben 36 dedim dedim o haftanın içinde doğurdum
37 yi görürsünüz inşallah
kızlar eğer bakacak 3,4 adam değilseniz mutlaka yatılı bakıcı araştırın
benden size tavsiye :)
öptüm hepinizi
begümcüm aynı sorunlar bende 2 hafta önce başladı yatarken kalkarken dönüşlerde agrılarım var..sende 32. haftana girdin çok güzel az kaldı allahın izniyle 27haftamdayım çok şükür bende inş bi sorun olmadan 37yi görürüz ben çok hırslıyım bu konuda....:)))kızlar listemizi güncelleyelim sırada kim var..figen gitti buralar duruldu...haydi boş bırakmayalım...
zeynep begüm hoşgeldiniz buralar bayağı boştu..
çok sakindi bi ben dolanıyordum ole tek tek..
bnm uyku problemi şimdiden başladı.
ilerde ne yaparım bilmiyorumm..hedef 37 hafta..
kitaplara geçicez hepimiz..
gitmedim kız burdayım
sadece akıl sağlığım gitti bedenim hala buralarda :)
ağırlaşmalar başlamış hadi hayırlısı begümcüm
ben 36 dedim dedim o haftanın içinde doğurdum
37 yi görürsünüz inşallah
kızlar eğer bakacak 3,4 adam değilseniz mutlaka yatılı bakıcı araştırın
benden size tavsiye :)
öptüm hepinizi
kızlar korkmayın ama tedbirli olun
insan zor olacak diyor ama yaşayınca çok farklı oluyormuş
benim annem yılbaşına kadar kalacak benimle,birde gündüz temizlikçim var her gün gelen
arada bebeklere de yardım ediyor
eşimde 1 de okuldan çıkıyor o da hep bizimle ve çok yardımcı saolsun
ama yetmediğini hissediyorum
bazen keşke bir kişi daha olsaydı rahat ederdik diyorum
şimdi sanırım sadece çok rahat değiliz fark bu sanırım yada ben rahatıma çok düşkündüm :)
şimdi gece 2 ye kadar annemi uyutuyoruz biz bakıyoruz gece de annem kalkıp 7 ye 8 e kadar o bakıyor
annem yalnız götürebiliyor işi yada alışıyoruz artık çünkü bazen bende yalnız bakıyorum 3 üne birden
bu yüzden diyorumki biri daha fena olmazdı
ama bakıyorumda günden güne alışıyor insan
asuarcım senin oğlanda varmış imkanın varsa daha çok adam bul daha rahat edersin
sonuçta benim demek istediğim iş size bağlı
ilk günden itibaren yalnız büyütenler var
begümcüm bende senin gibi olmuştum
30 lu haftalarda aniden yürüyemez olmuştum
ama maşallah benim sana inancım sonsuz
sen 37 yi göreceksin
tamam tamam şaka zeynepede inancım sonsuz
asuarada,esraya da,ayline,sgüne de
kimseyi unutmadım inşallah :44:
kolay gelsin hamişler,inanın hamişlik daha zor..
ah canım geçmiş olsun yaaçok hastayımmmm kıslarr gripten ölcem valla ....
kızlaaaar selam
yine bi cee yapıp kaçıcam vaktim yok, eve uğradımdı..
nasılsınız? inşallah hepiniz çooook iyisiniz, figencimmmm çok sevindirdin bizi yaf :) maşallah sizee
begümcüm sıra sende, inşallah sen de figen gibi bol bol haftalar göresin, hepimiz inşallah..
ben yazmış mıydım, tam gün yasası çıkınca doktorumuzla devam edemedik ve dün itibariyle yeni doktor bulduk. ankara tıp hocalarından, beendik yeni doktorumuzu, inşallah hayırlı olur bizim için..
bebişlerimi gördüm uzun aradan sonra, şükür iyiler maşallah.
selamları var teyzoşlarına :)
bundan sonra iki haftada bir kontroller..
bir de kızlar karnımın taş gibi ve yamuk oluşlarının sıkça olduğunu söledim, bi bak dikkatlice, gerekirse hastaneye yatırıp bi bakarız, ama ultrasonda kasılma görmedim dedi.. bi kere nst de de bakılmıştı, bi sorun yoktu ama korkutuyo beni.. bazen 10 dk falan arayla sertleşiyo ve yarım dk civarı sert kalıyo, bazen nefesim daralıyo.. nolur bana bizde de oluyo falan diyin içim rahatlasın, figeeeeeeeen sende de oluyo muydu???
kızlar size bişi soracağım benim sağ tarafımdan tam kaburgamın altından ara sıra felaket sıkıştırıo sanki oraya taş koymuş gibi..sizdede oluyo muydu ..normal mi bu..
Nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir herşey yolundadır...bende iyi sayılırım hoppidi hoppidi gezerken bir sabah uyandım birden ağırlaşmışım inanın şu an evin içinde bile yürümek çok zor oluyor...oturma da epey bir zorlanıyorum anlıyacağanız yatışa geçtim birde uyku problemim var ağrı sızı sağa döndüm sola döndüm derken yatağa girmek işkence oldu resmen...ben de durumlar böyle günlerin bir an önce hayırlısıyla geçmesini bekliyorum...hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin...
çok hastayımmmm kıslarr gripten ölcem valla ....
Selam kızlar umarım herkes iyidir..
Benim şekerim çıktıÇok moralim bozuk bi diyet listesi vermiş doktor, ne kadar yediğim şey varsa hepsi yasak, yumurtasarısı, meyveler, bal, pekmez.... Bu çocuklar nasıl beslenicek böyle diye oturdum ağladım valla neyseki doktor katı bişekilde uymasına gerek yok demiş ama yine de birsürü şey kısıtlandı. ki gece gündüz elinden meyve düşmeyen ben, şimdi artık sayıyla yiyorum herşeyi Çok zormuş valla Allah ömür boyu böyle listelere uymak zorunda olanlara yardım etsin, sabır versin....
ah canım geçmiş olsun yaa
nerde üşüttün böyle?
bol meyve ve protein ye
inşallah çabucak toparlarsın
sgün cnm aynı sorun bende de çıktı :)2haftadır şeker hastasıymışım az önce canınız çekmesin etimek tatlısı yaptım o diyetten banada verdiler valla yapmıyorum ne yalan söyleyim...bebeklerim açmı kalsın beslenemiyorum yoksa yumurtamıda yiyorum meyvemide 3tane hamsi demiş kim doyarki 3hamsiyle valla eşimde yaptırmadı..herkezde normal diyoanlıcam çok şükür yiyorum olmassa ünsülüne başlıcak...napayım hakkımda hayırlısı artık :)))
kızlar kıyafetleri yıkamak ütülemekiçin erken mi daha napayım daha alınacak eksikleri var....
Aman canım tamamen uymak imkansız ama hiç uymamazlık da yapma sonuçta bebeklerin sağlığıyla iligili biliyosun Allah korusun gözlerine falan zararı olur yüksek şekerin. Bizim doktor dikkat et yoksa bebekler etkilenir dedi. Hamur işi tatlı pasta vs bıraktım gibi bişey çooook canım çekerse tadımlık yiyorum diğer şeyleri de abartmadan yiyorum ben. Senin kaç çıktı şekerin?
ilk 50lik yüklediler 175 çıktı sonra 100lük yüklediler ondada 4 degerde yüksek çıktı istersen yazarım degerleride ya cnm çok saçma ama benim diyetisyende dediki cnm ne istiyosa abartmadan ye zaten adam gb yediğim tek şey meyve onuda yemessem ekmeye yüklenecem iyice kilo alcam meyve zaten iyi geliyo bana sulu sulu cnm çok istiyo onuda yemezsek ne yicez 3tane 1tanede degil yeterli gelmiyo bana diyet dr bi dene de ekmegi kepekli yiyorum gb bi kaç şeye dikkat ediyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?