2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

gitmedim kız burdayım
sadece akıl sağlığım gitti bedenim hala buralarda :)

ağırlaşmalar başlamış hadi hayırlısı begümcüm
ben 36 dedim dedim o haftanın içinde doğurdum
37 yi görürsünüz inşallah

kızlar eğer bakacak 3,4 adam değilseniz mutlaka yatılı bakıcı araştırın
benden size tavsiye :)
öptüm hepinizi

Figencim uzun zamandır soylicem fırsat olmadı. maşallah hep çok pozitif oldun seni burda tanıdığımdan beri bence bu seni 35leri görmende çok etkili oldu. Biz de böyle olmalıyız. nebizleri buyuturken de böyle olursun inşallah bu çok önemli.
benim kızkardeşim universte mezunu ama is bulamadı o yüzden o benimle gece gündüz kalicak bı de her gün gelen bı temizlikcimiz olucak. Yetmez mı acaba bı de gunduzlu bakıcı mı bulsak annem ve kayınvalidenden bana fayda yok benim bı de oğlan var valla korkuttun beni.
Bı de kızlar hepinize bı şey sorudan ben şimdi 25. Haftadayim, arada bir hareket azlığı ya da karnımın küçüldügu gibi hilere kapılıyorum. Bı de bende troid sorunu var iyor eksikliği de çıktı o yüzden elenir değil de centrum alıyorum ama onda da çok fazla A vitamini var böyle sorunlar yaşayan var mı paylaşmak istedim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Zeynep canım sorma valla önceleri benim pek bir sıkıntım yoktu bir sabah uyandım yürüyemiyorum...ama bu yeni durumada alışmaya başladım ...inşallah hep birlikte 37.haftaları görürüz bende çok istiyorum bu haftaları görmeyi ...canım sırada ben varım birde hülcem var buraya pek yazmıyor ama bir hafta gerimde de o var diğer kızların sıralaması nasıl bilmiyorum ben...görüşmek üzere kendine dikkat et

zeynep begüm hoşgeldiniz buralar bayağı boştu..
çok sakindi bi ben dolanıyordum ole tek tek..
bnm uyku problemi şimdiden başladı.
ilerde ne yaparım bilmiyorumm..hedef 37 hafta..
kitaplara geçicez hepimiz..

Esracığım iyi hissettiğim ve evde olduğum sürece girmeye çalışıyorum buraya...malum eşimin nöbetleri oluyor o zamanlar da evde tek kalmama içi el vermiyor ablamlarla da falan kalıyorum o zamanlar da pek giremiyorum...bugünlerinin kıymetini bil senin haftalarındayken inan ben kendimi hiç üçüz hamile gibi hissetmiyordum ama son zamanlar da anladım ki biz normal hamileler değiliz yani uyuyabildiğin kadar uyu şimdiden...görüşmek üzere kendine dikkat et

Nasılsın figen canım umarım herşey yolundadır...inşallah iyice toparlanmışsındır kuzucuklar daiyidir inşallah ...Allahım hayırlısıyla senin haftalarını görmeyi nasip eder inşallah...şimdi sen böyle yazınca valla korkmaya başladım bende yetişemiyecekmiyiz biz bu sıpalar bakmaya..benim kayınvalidemler il dışında kayınpederim emekli bir de benden büyük bekar görümcem var haftaya falan gelecekler sonrasında da burdalar ...zaten ücretsiz izin alacağım 2 yıl ben işe başlayınca da Allah izin verirse 2 yaşında falan olacaklar o zaman da kayınpederle kayınvalide gitse bile görümceyi göndermeyi düşünmüyoruz o da bakarım diyor evlenmeyi falan da pek düşünmüyor zaten...ailemde burda onlarla dönüşümlü bişeyler yapacağız artık...eşim dışardan birilerinin evde olmasına pek sıcak bakmıyor ama planladığımız gibi olmazsa mecburen alacağız biz de yatılı birilerini ne yapalım...sana çok çok kolay gelsin canım öpüyorum kendine ve bebişlere dikkat et...

kızlar korkmayın ama tedbirli olun
insan zor olacak diyor ama yaşayınca çok farklı oluyormuş
benim annem yılbaşına kadar kalacak benimle,birde gündüz temizlikçim var her gün gelen
arada bebeklere de yardım ediyor
eşimde 1 de okuldan çıkıyor o da hep bizimle ve çok yardımcı saolsun
ama yetmediğini hissediyorum
bazen keşke bir kişi daha olsaydı rahat ederdik diyorum
şimdi sanırım sadece çok rahat değiliz fark bu sanırım yada ben rahatıma çok düşkündüm :)
şimdi gece 2 ye kadar annemi uyutuyoruz biz bakıyoruz gece de annem kalkıp 7 ye 8 e kadar o bakıyor
annem yalnız götürebiliyor işi yada alışıyoruz artık çünkü bazen bende yalnız bakıyorum 3 üne birden
bu yüzden diyorumki biri daha fena olmazdı
ama bakıyorumda günden güne alışıyor insan
asuarcım senin oğlanda varmış imkanın varsa daha çok adam bul daha rahat edersin
sonuçta benim demek istediğim iş size bağlı
ilk günden itibaren yalnız büyütenler var

begümcüm bende senin gibi olmuştum
30 lu haftalarda aniden yürüyemez olmuştum
ama maşallah benim sana inancım sonsuz
sen 37 yi göreceksin

tamam tamam şaka zeynepede inancım sonsuz
asuarada,esraya da,ayline,sgüne de
kimseyi unutmadım inşallah :44:

kolay gelsin hamişler,inanın hamişlik daha zor..

hedef 37 figenay hepimiz o zaman doğuracağız daha erken çıkarmak yok onları içerden..
beklesinler içerde güzel güzel...bakalım bizler 30 uncu haftalarda nasıl olacağız..
pazartesi 4 boyutlu ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım..bıdıkları göreceğim...

Selam canım
yeni doktorun hayırlı olur inşallah
sen de selam söyle yeğenlerimize öptüm onları çok :)
karın sertleşme olayı ve yamulma bende de çoktaaandır oluyo canım merak etme. Özellikle kasılmalarım çok arttı doktora sormuştum rahim uzaklığı iyi merak etme demişti bi dahaki kontrol haftaya umarım hala bi risk yoktur çünkü bugünlerde kasılmalarım daha da arttı. yere bişey düşse eğilip alsam hemen kasılıyorum. ama sanırım üçüz olduğu için normal bu. minimum fiziksel aktivitede bulunmamız gerekiyo.

kızlar size bişi soracağım benim sağ tarafımdan tam kaburgamın altından ara sıra felaket sıkıştırıo sanki oraya taş koymuş gibi..sizdede oluyo muydu ..normal mi bu..

Evet o da var canım ben de sanırım bebişlerden biri orda özellikle sol kaburgamda çok oluyo benim..

Dayan canım dayan bu haftalara geldin Allah kolaylık versin inşallah 3-4 hafta daha sıksınlar dişlerini. Durumunu anlıyorum ben bile şimdiden çok şikayet ediyorum bazen yatakta ağlıyorum her yerim ağrıyo uyuyamıyorum diye Allah hepimize kolaylıklar versin...

çok hastayımmmm kıslarr gripten ölcem valla ....

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine aman, meyvelerle falan önüne geçmeye çalış...

Selam kızlar umarım herkes iyidir..
Benim şekerim çıktı Çok moralim bozuk bi diyet listesi vermiş doktor, ne kadar yediğim şey varsa hepsi yasak, yumurtasarısı, meyveler, bal, pekmez.... Bu çocuklar nasıl beslenicek böyle diye oturdum ağladım valla neyseki doktor katı bişekilde uymasına gerek yok demiş ama yine de birsürü şey kısıtlandı. ki gece gündüz elinden meyve düşmeyen ben, şimdi artık sayıyla yiyorum herşeyi Çok zormuş valla Allah ömür boyu böyle listelere uymak zorunda olanlara yardım etsin, sabır versin....

sgün cnm aynı sorun bende de çıktı :)2haftadır şeker hastasıymışım az önce canınız çekmesin etimek tatlısı yaptım o diyetten banada verdiler valla yapmıyorum ne yalan söyleyim...bebeklerim açmı kalsın beslenemiyorum yoksa yumurtamıda yiyorum meyvemide 3tane hamsi demiş kim doyarki 3hamsiyle valla eşimde yaptırmadı..herkezde normal diyoanlıcam çok şükür yiyorum olmassa ünsülüne başlıcak...napayım hakkımda hayırlısı artık :)))

ah canım geçmiş olsun yaa
nerde üşüttün böyle?
bol meyve ve protein ye
inşallah çabucak toparlarsın

cnm ev de hasta olan tek salak benim evden de çıkmıyorum yani :))))ama buldu beni agzım burnum kulaklarım tıkalı antibiyotik kullanıyorum 3dr sordun kullan dediler öksürükten boguluyodum valla mecbur kullandım yoksa istemiyodum .. öyle yani napcamı bende bilemedim mandalina yemekten agacı oldum ama onun dışında 37de karaıyım figen karnın ne durumda kiloları verebildinmi şu an kaç biberon kullanıyoron benimki kışa geliyo bide pombayı elektirikli almıcam normal alcam oda aynı işi görüyomuş okadar para vermicem başka varsa aklına gelen yaz...

Aman canım tamamen uymak imkansız ama hiç uymamazlık da yapma sonuçta bebeklerin sağlığıyla iligili biliyosun Allah korusun gözlerine falan zararı olur yüksek şekerin. Bizim doktor dikkat et yoksa bebekler etkilenir dedi. Hamur işi tatlı pasta vs bıraktım gibi bişey çooook canım çekerse tadımlık yiyorum diğer şeyleri de abartmadan yiyorum ben. Senin kaç çıktı şekerin?

kızlar kıyafetleri yıkamak ütülemekiçin erken mi daha napayım daha alınacak eksikleri var....

Bence erken değil biz senle aynı haftadayız ben geçen hafta yıkadım ütüledim yerleştirdim bizim de daha alınacaklar var onları da aldıkça ve biriktikçe yıkarız doğuma kadar zaten çok birikince zor oluyo...

ilk 50lik yüklediler 175 çıktı sonra 100lük yüklediler ondada 4 degerde yüksek çıktı istersen yazarım degerleride ya cnm çok saçma ama benim diyetisyende dediki cnm ne istiyosa abartmadan ye zaten adam gb yediğim tek şey meyve onuda yemessem ekmeye yüklenecem iyice kilo alcam meyve zaten iyi geliyo bana sulu sulu cnm çok istiyo onuda yemezsek ne yicez 3tane 1tanede degil yeterli gelmiyo bana diyet dr bi dene de ekmegi kepekli yiyorum gb bi kaç şeye dikkat ediyorum:))

Benim de 50lilikten sonraki 170, 100lükten sonraki de 170 sonra düşüyo gitgide.. Valla dediğin gibi meyve de yemesek neyi yicez ama ben önceden çok abartıyodum meyve olayını onu biraz kısmak zorunda kaldım bi de sütlü tatlılar çikolotalar giriyo rüyalarıma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…