2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Zeynep canım çok geçmiş olsun takma kafana inşallah diyetle hallolur ...sakın moralini bozma kendine dikkat et görüşmek üzere

kızlaaaar selam
yine bi cee yapıp kaçıcam vaktim yok, eve uğradımdı..
nasılsınız? inşallah hepiniz çooook iyisiniz, figencimmmm çok sevindirdin bizi yaf :) maşallah sizee
begümcüm sıra sende, inşallah sen de figen gibi bol bol haftalar göresin, hepimiz inşallah..
ben yazmış mıydım, tam gün yasası çıkınca doktorumuzla devam edemedik ve dün itibariyle yeni doktor bulduk. ankara tıp hocalarından, beendik yeni doktorumuzu, inşallah hayırlı olur bizim için..
bebişlerimi gördüm uzun aradan sonra, şükür iyiler maşallah.
selamları var teyzoşlarına :)
bundan sonra iki haftada bir kontroller..

bir de kızlar karnımın taş gibi ve yamuk oluşlarının sıkça olduğunu söledim, bi bak dikkatlice, gerekirse hastaneye yatırıp bi bakarız, ama ultrasonda kasılma görmedim dedi.. bi kere nst de de bakılmıştı, bi sorun yoktu ama korkutuyo beni.. bazen 10 dk falan arayla sertleşiyo ve yarım dk civarı sert kalıyo, bazen nefesim daralıyo.. nolur bana bizde de oluyo falan diyin içim rahatlasın, figeeeeeeeen sende de oluyo muydu???

bi de dedim sanırım kızların biri aşağıya tekme atıyo, dr baktı hakkaten kızların biri ayaklar aşağıda duruyo, doğru hissetmişsiin ama rahim ağzına baktım sorun görünmüyo dedi şükür.. bazen hoplatıyo kuzum beni

evet cnm ya ben ole herşeyi biraz fazla takıyorum kafama...
herşey planlı programlı olsun istiyorum...

canım o çamaşır asla bitmeyecek
hergün çamaşır ve ütüüü hazır olun :)

begümcüm maşallah haftan iyi ilerliyor
her işi bitirmeniz de iyi olmuş
şimdi tatlı bir heyecanla bekliceksiniz bebişleri
ben süt sağarken yazıyorum düşünün artık halimi :)
ben eve 5 gün ev işlerine yardımcı bir kadın almıştım
ama şimdi birde bakıcı bir kız da almak istiyorum
ilk zamanlar tek başına bence imkansız zor dayanırsınız
ne kadar adam olursa o kadar iyi
ben hep kendim bakıcam diye düşünüyordum gerçi 4.aydan sonra yapıcam bunu ama ilk aylar 3 veya 4 kişi olursa ancak yorulmadan zorlanmadan bakabilirsiniz bence
diğer türlü sütünüz kesilebilir yorgunluktan
biz şu an annem eşim ve arada babamla beraber bakıyoruz
inanın anca yetiyor
hele de ben hala yarım sayılırım tam kalkamadım ayağa
herşey zevkli ve de çookk güzel ama ilk aylar doldurun yanınıza kimi bulursanız :)

aylincim o sertleşme hep olacak doğum belirtisi sanma onu
tabi dediğin gibi bi 10dakkadan sonra düzelmesi lazım

esracım sende dikkat et kendine
kafanı çok yorma

kızlar bu arada elimde toplam iki defa kullanılmış yepyeni medelanın elektrikli pompası var
ilgilenen olursa bana özelden yazabilir
öptüm herkesi

canımm çok saol
herşeyin iyi olmasına çok sevindim
aburcuburu kesmedin mi sen halaaaaa
inşallah düşer şekerinde
allahım hepinize çookkk haftalaR göstersin inş.

kızlar size bişi soracağım benim sağ tarafımdan tam kaburgamın altından ara sıra felaket sıkıştırıo sanki oraya taş koymuş gibi..sizdede oluyo muydu ..normal mi bu..

Kızlar çok teşekkür ederim hoşbulduk....evet cnm üçüde kız olucak inş.çarşamba günü kontrolüm var bakalım hayırlsı :)

ayy geçmişi okumaktan bu gidişle doğum yakın şişe dibi gibi gözlük takacağım...
ama ii oluyo okumak insan bi sürü şey öğreniyo tereddütleri gidio...
bu arada istatislikler şöyle:
genelde 2 erkek bi kız..
forumda 3 kişi. polis eşi...
ve herkeste aynı endişeler var....

ayyy canım bende okuyodum geçmişi gerçekten çok yararlı oluyo
sende çalışıyosun ya onun için sana evde oturmak sıkıcı geliyodur
bende okurken gözlük kullanıyorum:)))

Nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir herşey yolundadır...bende iyi sayılırım hoppidi hoppidi gezerken bir sabah uyandım birden ağırlaşmışım inanın şu an evin içinde bile yürümek çok zor oluyor...oturma da epey bir zorlanıyorum anlıyacağanız yatışa geçtim birde uyku problemim var ağrı sızı sağa döndüm sola döndüm derken yatağa girmek işkence oldu resmen...ben de durumlar böyle günlerin bir an önce hayırlısıyla geçmesini bekliyorum...hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin...

begümcüm aynı sorunlar bende 2 hafta önce başladı yatarken kalkarken dönüşlerde agrılarım var..sende 32. haftana girdin çok güzel az kaldı allahın izniyle 27haftamdayım çok şükür bende inş bi sorun olmadan 37yi görürüz ben çok hırslıyım bu konuda....:)))kızlar listemizi güncelleyelim sırada kim var..figen gitti buralar duruldu...haydi boş bırakmayalım...

zeynep begüm hoşgeldiniz buralar bayağı boştu..
çok sakindi bi ben dolanıyordum ole tek tek..
bnm uyku problemi şimdiden başladı.
ilerde ne yaparım bilmiyorumm..hedef 37 hafta..
kitaplara geçicez hepimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…