esraaaaaaa sen herşeyi çok takıyosun kafana rahat ol yaa uykularını kaçıracak kadar dert etme sen istediğin kadar plan yap hakkında alnında ne yazılıysa oooooo .....bak ileride başka sorunlar çıkıyo ben hop hop gezerken şeker çıktı.. dogum korkusu falan kalmadı :))))diyet verdiler eger spnuç alamassak insülüne başlıcaklar oyüzdenn yemelerine dikkat et...hastanede istanbul gb biryerde yapacaksın nerde olsa bulursun bi dr...strese hayır......
esraaaaaaa sen herşeyi çok takıyosun kafana rahat ol yaa uykularını kaçıracak kadar dert etme sen istediğin kadar plan yap hakkında alnında ne yazılıysa oooooo .....bak ileride başka sorunlar çıkıyo ben hop hop gezerken şeker çıktı.. dogum korkusu falan kalmadı :))))diyet verdiler eger spnuç alamassak insülüne başlıcaklar oyüzdenn yemelerine dikkat et...hastanede istanbul gb biryerde yapacaksın nerde olsa bulursun bi dr...strese hayır......
Bebişlerimizin dolapları geldi kızlar temizledik, kıyafetleri yıkandı haftasonu kayınvalidemle birlikte ütülicez. Yaa 5 makine çamaşır yıkadım hala bitmedidoğduktan sonra napıcaz bakalım :44:
Bu işleri bu haftalarda halledeyim yoksa ilerleyen haftalarda sırt ağrısından bişe yapamıcam sanırım..
Siz ne alemdesiniz?
fiğennnnnnnnnnnn çok mutlu oldum allahım uzun ve saglıklı ömür versin ....sanada hayırlı evlat olmalarını diliyorum...fiigennn bak bizi bırakma burda deneyimsizler var ..ayyyy yaaa bende bende diyorum ama neyse kalsınlar biraz daha 26.haftamdayım..10hafta kaldı :)))konrtorala gittim dr çok güzel bebeklerin gelişimleri 1hafta önce gidiyo dedikilolarıda çok iyi dedi:))erken dogum riskin yok uzun boylusun karnın geniş rahatlıkla taşırsın dedi...amaa bi sorun çıktı 50lik şeker yüklemesi yapıldı şekerim yüksek çıktı....cuma yanı, yarın tekrar 100yükleme yapılacak bakalım ona göre sonuç çıkacak...hakkımızda ayırlısı begümcüm allahım sana ve aile bu güzel duyguyu yaşatmış allahım haclarını kabul eder inş...kızlar benim çocuklarada gelecek kimse yok ben kolları sıvıcam yanlızım anlıcanız....bebeklerin alışveriş işini hallettim kıyafat olarak dr artık yat dedi:))ben yatmıyorum ama erken dogum riskin yok degince bende yaptım alış verişi az kaldı yavaş yavaş anca tamamlarız çünkü...bu arada geçen hafta misafirlerim vardı ardından bende onlarla gittim yazamadım allahım hepimizi korusun umarım kaçırdıgım yazmadıgım bişey yokturrr
esra18 cnm evet normal aynısı banada oluyor hatta nefesim kesiliyor sanki nefes alamıyorum gibi oluyor....
ayy geçmişi okumaktan bu gidişle doğum yakın şişe dibi gibi gözlük takacağım...
ama ii oluyo okumak insan bi sürü şey öğreniyo tereddütleri gidio...
bu arada istatislikler şöyle:
genelde 2 erkek bi kız..
forumda 3 kişi. polis eşi...
ve herkeste aynı endişeler var....
ayyy canım bende okuyodum geçmişi gerçekten çok yararlı oluyo
sende çalışıyosun ya onun için sana evde oturmak sıkıcı geliyodur
bende okurken gözlük kullanıyorum:)))
Nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir herşey yolundadır...bende iyi sayılırım hoppidi hoppidi gezerken bir sabah uyandım birden ağırlaşmışım inanın şu an evin içinde bile yürümek çok zor oluyor...oturma da epey bir zorlanıyorum anlıyacağanız yatışa geçtim birde uyku problemim var ağrı sızı sağa döndüm sola döndüm derken yatağa girmek işkence oldu resmen...ben de durumlar böyle günlerin bir an önce hayırlısıyla geçmesini bekliyorum...hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?