çok hastayımmmm kıslarr gripten ölcem valla ....
s_gün zeynep çok geçmiş olsun...canlarım aman dikkat edin şekerlere bende korktum valla şimdi ben test bile yaptırmayı düşünmuodum...ya tırstım şimdi...
zeynep senin dediğin gibi insan doyar mı o kadar az şeyle...
Allah yardımcınız olsun
Bence erken değil biz senle aynı haftadayız ben geçen hafta yıkadım ütüledim yerleştirdim bizim de daha alınacaklar var onları da aldıkça ve biriktikçe yıkarız doğuma kadar zaten çok birikince zor oluyo...
cnm ev de hasta olan tek salak benim evden de çıkmıyorum yani :))))ama buldu beni agzım burnum kulaklarım tıkalı antibiyotik kullanıyorum 3dr sordun kullan dediler öksürükten boguluyodum valla mecbur kullandım yoksa istemiyodum .. öyle yani napcamı bende bilemedim mandalina yemekten agacı oldum ama onun dışında 37de karaıyım figen karnın ne durumda kiloları verebildinmi şu an kaç biberon kullanıyoron benimki kışa geliyo bide pombayı elektirikli almıcam normal alcam oda aynı işi görüyomuş okadar para vermicem başka varsa aklına gelen yaz...
canım geçmiş olsun tekrar.
antibiyotiği bende kullanmıştım genelde veriyorlar hamilelere
ama şekere dikkat edin bence
çünkü bebeklerin şekere hiç ihtiyacı yok,sadece protein verseniz de yeter hemde çok süper olur öylesi
o diyet listeleri mutlaka çok katıdır ama size ilerisi için çok faydası olacaktır
ben toplam 15 kilo aldım ve geriye 2-3 kilom kaldı
bende şeker falan çıkmamaıştı ama drum kilo almamam için beni çok zorladı
nerdeyse hiç tatlı pasta börek yemedim,meyveyide çok çeşitli yedim ama miktarı azdı yani bebeklere yetecek kadardı
karnım neredeyse gitti sayılır
sadece önde ufak bir bölge kaldı,orası da hala uyuşuk ameliyattan dolayı
bir ay sonra hafif egzersizlere başlıcam inşallah o da kalmıcak
ben hamileliğimde doğru düzgün yiyemedim evet ama şimdi bunun ne kadar güzel bir şey oldğunu anladım
şimdi yemicemde ne zaman yicem ben diyordum ama gerçekten erken doğum riskini de azaltıyor az yemek
sınırsız protein alabilirsiniz ama tatlıyı boşverin bence
haftama göre bebeklerim belki daha kilolu olabilirlerdi ama gayet sağlıklıydılar ve hiç küveze girmediler
sürekli et süt yerseniz zaten hiç acıkmıyorsunuzda
ben şu anda bile hala hamilelikteki gibiyim
istesemde fazla yiyemiyorum halbuki normalde resmen pisboğaz denecek kadardım
canım pompa içinse bırak elle sağılanı piyasada ne varsa en iyisini almanı öneririm elektrikli olarak yani
birkere elle sağacak vaktin olmayacak,kaldıki çok feci yara yapıyormuş
benim bu günlerde kullandığım en faydalı şey pompa
bende medelanın nerdeyse hiç kullanılmamışı var daha öncede yazmıştım,öyle duruyor evde
anne sütüne takmış durumdaysanız benim gibi,mutlaka elektrikli bir pompa alın bence
biberon olarakta 5 tane biberonumuz var,ama iki tane daha alacam
sterilizatör kullandığım için buda yetiyor ama fazla olmasında fayda var
ayrıca göğüs uçlarınızın yara olmamasını istiyorsanız ki bişey kullanmazsanız mutlaka olur
doğumdan bir ay önce lansinoh marka göğüs ucu kremi kullanmaya başlayın bence hiç sıkıntı çekmezsiniz
benim uçlar hiçbirşey olmadan yara olurdu durup duruken o kadar hassastı yani
ama o krem sayesinde kazasız belasız atlattım o dönemi
süreklide sağıyorum fazla ememiyorlar daha güçsüzler
ama hiç yara olmadı çok şükür
çok masraf bu dediklerim biliyorum ama en gereklilerini yazmaya çalışıyorum size burdan
kendimce tabi..
öptüm hepinizi
Sağol esracım test yaptırmayı ihmal etme sen de, önemli çünkü bu.. az şey değil aslında bazı şeylerden feragat etmek gerekiyo sadece. Tatlılar vs... zaten ben bunlara hamileliğimin başından beri çok dikkat ediyorum. Meyveyi, bal ve pekmezi çok fazla tüketiyodum onlar kısıtlandı, peynir süt yoğuty vs. bunlar light olacak, beyaz undan uzak durulacak onun dışında protein ağırlıklı beslenmeye devam çok da zor değil aslında.. Umarım sizlerde çıkmaz yine de can sıkıcı bir durum tabii....s_gün zeynep çok geçmiş olsun...canlarım aman dikkat edin şekerlere bende korktum valla şimdi ben test bile yaptırmayı düşünmuodum...ya tırstım şimdi...
zeynep senin dediğin gibi insan doyar mı o kadar az şeyle...
Allah yardımcınız olsun
Zeynepcim şimdi şöyle söyliyim,s gün yarın yıkamaya başlayım ozaman sen neler aldın bana da yazsana eksiklerimi gözden geçireyim benim yanımda kimse yok...yönlendirecek ona göre alayım eksiklerimi senin kayınvalden yanındaymış yine biliyodur o bide fazla rgü yapmıcam evim gayet sıcak oluyo giymezler bile......o yüzden battaniye tarzı şeyler alıcam daha fazla önerilerini bekliyorum...
kızlar yarın 4 boyutlu ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım....
bi yandan da korkuyorum inş. kötü birşey çıkmaz...dua edin lütfen..
canım geçmiş olsun tekrar.
antibiyotiği bende kullanmıştım genelde veriyorlar hamilelere
ama şekere dikkat edin bence
çünkü bebeklerin şekere hiç ihtiyacı yok,sadece protein verseniz de yeter hemde çok süper olur öylesi
o diyet listeleri mutlaka çok katıdır ama size ilerisi için çok faydası olacaktır
ben toplam 15 kilo aldım ve geriye 2-3 kilom kaldı
bende şeker falan çıkmamaıştı ama drum kilo almamam için beni çok zorladı
nerdeyse hiç tatlı pasta börek yemedim,meyveyide çok çeşitli yedim ama miktarı azdı yani bebeklere yetecek kadardı
karnım neredeyse gitti sayılır
sadece önde ufak bir bölge kaldı,orası da hala uyuşuk ameliyattan dolayı
bir ay sonra hafif egzersizlere başlıcam inşallah o da kalmıcak
ben hamileliğimde doğru düzgün yiyemedim evet ama şimdi bunun ne kadar güzel bir şey oldğunu anladım
şimdi yemicemde ne zaman yicem ben diyordum ama gerçekten erken doğum riskini de azaltıyor az yemek
sınırsız protein alabilirsiniz ama tatlıyı boşverin bence
haftama göre bebeklerim belki daha kilolu olabilirlerdi ama gayet sağlıklıydılar ve hiç küveze girmediler
sürekli et süt yerseniz zaten hiç acıkmıyorsunuzda
ben şu anda bile hala hamilelikteki gibiyim
istesemde fazla yiyemiyorum halbuki normalde resmen pisboğaz denecek kadardım
canım pompa içinse bırak elle sağılanı piyasada ne varsa en iyisini almanı öneririm elektrikli olarak yani
birkere elle sağacak vaktin olmayacak,kaldıki çok feci yara yapıyormuş
benim bu günlerde kullandığım en faydalı şey pompa
bende medelanın nerdeyse hiç kullanılmamışı var daha öncede yazmıştım,öyle duruyor evde
anne sütüne takmış durumdaysanız benim gibi,mutlaka elektrikli bir pompa alın bence
biberon olarakta 5 tane biberonumuz var,ama iki tane daha alacam
sterilizatör kullandığım için buda yetiyor ama fazla olmasında fayda var
ayrıca göğüs uçlarınızın yara olmamasını istiyorsanız ki bişey kullanmazsanız mutlaka olur
doğumdan bir ay önce lansinoh marka göğüs ucu kremi kullanmaya başlayın bence hiç sıkıntı çekmezsiniz
benim uçlar hiçbirşey olmadan yara olurdu durup duruken o kadar hassastı yani
ama o krem sayesinde kazasız belasız atlattım o dönemi
süreklide sağıyorum fazla ememiyorlar daha güçsüzler
ama hiç yara olmadı çok şükür
çok masraf bu dediklerim biliyorum ama en gereklilerini yazmaya çalışıyorum size burdan
kendimce tabi..
öptüm hepinizi[/QUO
cnm öncelikle kiloların gitmesi beni ve diyer arkadaşları çok mutlu etti:))) masraf masraff evet haklısın hiç eksik bitmiyor...daha dogduklarından sonra alacaklarımız olcak ama napalım allahın mucizeleri ve allahın izniyle ilk ve son bebeklerim olcam o yüzden herşeyi doya doya yaşamak istiyorum gögüs pompası na çok para vermek istemiyorum çünki az kullanılıyomuş ama şimdi şartsa neden almayım kuzenimde varmış önce onunla konuşayım olmassa senle görüşelim.cnm valla hiç birşeyi geçemk istemiyorum aklınıza gelenleri yine yazın bana 3emzik 3biberon aldım...gbbb sen böyle uzun uzun yazınca çok heycanlanıyorum neler neler okucam diye..devam et bilgilerinden bizi eksik etme cnmmm bebişler kime benziyo bu arada 3tane olunca merak ettim :2::2::2:
figenaycım bende şu an 20 haftalığım4 kiloalmışım korkuyorum çok kilo almaktan..
hergün süt içiyorum ama et yiyemiyorum çok fazla...nasıl yicem bilmiyorum.
sen kaçtane pompa almıştında biri boşa çıktı...
krem fikri çok iyi bende 25 ten sonra süreyim diyorum..
masraf konusunda zaten herşey masraf bu saatten sonra...
can sağlığı olsun artık....
bu arada ben iki tane park beşik aldım sen beşik olarak ne kullanıyorsun...
Nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir herşey yolundadır..zeynep sgün ikinizede çok geçmiş olsun lütfen dikkat edin gebelikte diabet gözardı edilmeyecek bir konu dr unuz verdiği diyetleri uygulamaya çalışın...bebişlerin kıyafetleri hazırlıklarıda baya bir yapılmış güle güle iyi günler de kullansınlar inşallah...figencim umarım sende bebişlerde iyisinizdir ...esra bebişlerinin iyi olmalarına sevindim umarım sonuna kadar hep böyle sorunsuz devam edersin...ben nidilat falan kullanmadım ama proluton diye bir iğne yaptırıyorum 16.haftamdan bu yana her 15 günde bir buda senin bahsettiğin tarzda bir etki yaratıyormuş...beni sorarsanız gece uykusu nerdeyse hiç yok ağrı sızı falan oluyor öyle sabahı ediyoruz genelde yatıyorum çok fazla oturunca ağrılarım oluyor...yarın dr kontrolümüz var bakalım neler diyecek drumuz... bu hafta sonundada kayınvalidemler geliyorlar artık...benim için çok iyi olacak gelmeleri zaman onlarla daha çabuk geçecek umuyorum...hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın..
s_gün cüm cnm bende meyveye çok düştüm bu sıralar..abur cuburu biraz keseyim diyorum ama yapamıyorum.
pekmez bende içiyorum malum bu kansızlık başıma dert.
4 boyutlu ultrason çok zevkliydi..insanın hiç kalkası gelmıo yaaa...
artık 2 böcek bi çiçek kesinleşti Allah ın izniyle..
figenaycım verdiğim kilodan sonra aldım üzerine 4 ü 10 kilo daha hak tanıtım kendime...
o kadar daha alıp..daha almayım diorum..
pompa kullanılır bol bol..senin süt durumu nasıl emiyolar mı..
toparladı mı tomurcuklar...bayağı...
bende tane park yatak aldım...3.sonra alıcam inşallah şimdi sırada ana kucakları var...inş.
begümcüm sende bayağı ilerlettin haftayı inş..dahada duracak kuzular içerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?