meraba sevgili anneler
ben bu konuda muzdaribim de, artık bebeğime cinsiyeti ile hitap etmek isim bulmak ciciler almak istiyorum ama kafam karısık. 13. haftamda erkek dedi doktorum 20. haftamda da kız dedi yani bana kalırsa 20. hafta yanılma payı az olur ama etrafımda yeni tacrübeli annelerden cok duyuyorum yanılma durumlarını da herkes 30. haftayı bekle diyor
görüşleriniz benim için çok önemlidir.
ben diyarbakırda yasıyorum dr. zeki akkum aslında pak yanılan bi doktor değilmiş ben de memnunum işte sanırım bende ona güvenip 13. hafta tahminine cok kaptırdım sonra da bi tuhaf oldum işte
20. haftadan sonra yanılma olmaz mı diyorsunuz yani?
ben diyarbakırda yasıyorum dr. zeki akkum aslında pak yanılan bi doktor değilmiş ben de memnunum işte sanırım bende ona güvenip 13. hafta tahminine cok kaptırdım sonra da bi tuhaf oldum işte
20. haftadan sonra yanılma olmaz mı diyorsunuz yani?
canım bebeğin cinsiyeti değişmez doktor ilk baktığında göbek bağını cinsel organ gibi görmüş olabilir bu konuda bi çok doktor yanılabiliyo. bide başka bi doktora git istersen en azından aklında soru kalmaz
hemşerrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmbende diyarbakırdayımmmm
ben uğur değer e gidiyom. başından beri kız dedi 22.haftam ve yanılmadı. başka bi dr ada gitmiştim bi sorun için doğruydu
bide komşu çıkıyomuşuzzzzzzz
bende sanırım onda devam edicem artık ama cinsiyet meselesi değil başka özel bir durumdan dolayı bakalım hayırlısı dua edin bana
benim çin takvimine göre kızdı ama dr kesin erkek dedi
hatta şu hücre yenilenmesine göre olan hesaplama yöntemine göre de kız çıkıyor
ama erkekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?