maşallah bu bir hafta boyunca ne yedin peki neolur anlat benimde aynı sorunum var
bebiş 4 hafta önce gittimizde bana da aynısını dedi. Karnı küçük bir hafta diye. çok üzüldüm. Kilo alsın diye uğraşıyorum. Bu bir hafta boyunca ne yedinde bebiş bukadar kilo aldı
selamlar.ya ben burada ne dedilerse onu yaptımGünde 2 bardak süt,1 kase yoğurt bide ayran aşı dediler buğdaylı ondan içtim biraz.yumurta yemeyen ben hergün 1 tane bıldırcın yumurtası yedim.haşlama yaptım böle tavuklu etli falan öle şeler yedim.allah yardımcımız olsun bide dua ettim.çok üzülüyordum çünkü.inşallah aynı hızda devam eder tabii.3 kilo üstü doğsalar iyi olur.inşallah
kızlar ya bu bebek şekerlerini kendisi yapan oldumu şu tüllerden alsak 50 tane falan izinde yapsam becerirmiyim zamanda geçer hiç elim yatkın değildir bu işlere ama çok özendim.beyaz şekerde alırız kurdalesinide nerden bulabilirim bu malzemelerini ya
Aylardan sonra kayınvalidem aradı nasılsın bitbitbit Allah bı avazda kurtarsın fisfis ... Biriki dua buda bisey dımı)))
Valla 3 ude cok guseeell arkadasım gülerek saglikla dağıtırsın inşallah :)))aşkolsun bebek şekerime niye yorum yapmadınız bakiim
merhaba ağustos anneleri, doğum vakitleriniz yaklaşmış sağlıcakla alın kucaklarınıza yavrularınızı.kısmet olsaydı bende bu topiçde devam edecektim ama nasip değilmiş.Dua edin bana, hamilelerin duası kabul olurmuş bu ay çalışmalara başladık ağustosda doğurma şansımı kaybettim en azından ağustosda hamile olduğumu öğreneyim hayırlısıysa.çok öpüyorum sizleri ve bebeişlerinizi:))
Valla 3 ude cok guseeell arkadasım gülerek saglikla dağıtırsın inşallah :)))
Aylardan sonra kayınvalidem aradı nasılsın bitbitbit Allah bı avazda kurtarsın fisfis ... Biriki dua buda bisey dımı)))
merhaba ağustos anneleri, doğum vakitleriniz yaklaşmış sağlıcakla alın kucaklarınıza yavrularınızı.kısmet olsaydı bende bu topiçde devam edecektim ama nasip değilmiş.Dua edin bana, hamilelerin duası kabul olurmuş bu ay çalışmalara başladık ağustosda doğurma şansımı kaybettim en azından ağustosda hamile olduğumu öğreneyim hayırlısıysa.çok öpüyorum sizleri ve bebeişlerinizi:))
kızlar ya bu bebek şekerlerini kendisi yapan oldumu şu tüllerden alsak 50 tane falan izinde yapsam becerirmiyim zamanda geçer hiç elim yatkın değildir bu işlere ama çok özendim.beyaz şekerde alırız kurdalesinide nerden bulabilirim bu malzemelerini ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?