2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ne guzel benim dogumuma ebe girecek ve de daha önce hic görmedigim bir ebe olacak :) Eger sorun yasarsam doktor girecek oyuzden insallah doktor görmem diyorum :) Dahabenim var yaaa hic dogum yaklasmis gibi hissetmiyorum ....

kizlar hepinizi cok tesekkurler. allah herkese hayirli dogumlar versin isallah.

kizlar simdi hippyi aradim telefonda konustuk. bebisi yanindaymis simdi. dogumu kolay gecmis. ayilipta bebek yanina gelince duygulanmis. hemen emmis bade bebek. sutude gelmis hemen. kilosu ultrasondakinden farkli cikmis. 3200 muydu 3300 mu ole dogmus. 50 cm. cok mutluydu sesi cok iyi geliyordu. ayy darisi hepimizin basina.

canım benim de kanamam yok kabız da değilim ama şişliklerim var annemde hemoroid var. doktor doğumdan sonra gerileyebilir dedi ancak normal doum arttırıyor diye biliyorum

ya ne guzel benim dogumuma ebe girecek ve de daha önce hic görmedigim bir ebe olacak :) Eger sorun yasarsam doktor girecek oyuzden insallah doktor görmem diyorum :) Dahabenim var yaaa hic dogum yaklasmis gibi hissetmiyorum ....

:) ya bana da sanki bi 10 gün icinde olucakmis gibi geliyo ne biliyim. hem korkuyorum hemde bi an önce olsun istiyorum :) benimde ebe giricek doguma doktor bi tek bebegin basini cikmaya basladiginda giriyomus iste dikis falan gerekirse yapiyo o kadar ama buna da sükür diyorum :)

eyeszay canım ne zaman hastaneye gideceksin bugün mü gıdeceksın inş hersey yolunda gıder ve bebişini sağ salim kucağına alırsın canım dualarım senınle benımde 1 günüm var bugunu saymıyorum artık carsamba gunu kavuşucam yavruma cok heyecanlıyım inş hersey yolunda gıder herkes sağsalim kavusur meleğine amin

kızlarr az sonra nst ye bağlanmaya gideceğim
ara sıra ağrılarım oluyor.bakalım durum neymiş
ilk kez gireceğim nst ye
benim doktorum hiç nst yaptırmadı henüz
bunu da doğumevindeki bir ebe yakınım yapacak kendisi zaten.
sağolsun kendisi önerdi.gel bi de burada kontrol ol dedi
bakarsınız doğurup gelirim
herkese sağlık diliyorum

AYYY BADE BEBEK GELMİŞ .. MAŞALLAH DARISI BAŞIMIZA..

AYY KIZLAR BİZ ANLAŞAMAMaYI GEÇTİK, KUS GİBİYİZ. AYIN 15İNDE SEZERYAN OLUCAK KESİNLEŞTİ DİYE MSJ ATMIŞTIM. 3GÜN SONRA ARADI.. BAŞKA KONULAR İÇİN KIZIP KAPATTI TELİ. DAHA ÖNCE KONDURAMAMIŞTIM AMA EMİN OLDUM Kİ BEBİŞİ KISKANIYO.. DOĞUMA DA GELMİYECEK HERHALDE BENİ PROTESTO EDİP.. 1 SAAT UZAKLIKTAKİ ANNEMİN GELMEMESİNİ NASI HAZMETCEM KIZLAR BEN.. DOSTA düşmana karşı ne diycem.. kasıldım kaldım ağlayamıyorum bile... bişey yaptığım da yok. ben nerde hata yaptım kimin ahını aldım.. hamileliğimin başından beri giderek artıyo davranışlarındaki anlamsızlık..

yaa kiskaniyorlar demek ki annelerimiz... cok ilginc, benim annem cok uzakta benden o yuzden böyle sorunlar yasamiyrouz ama dondugumde nasil olacak hic bilmiyorum...

allah allah annelerımızın menepoz donemlerı oldugu ıcın onlar da bu sebeple anlamsız kırıcı oluyor olabılırlermı?hamılelık oncesınde nasıldı cnm?bnm aılem benden 14saat ben eşimn memleketıne yerlestm yanı hıc boyle sıkıntılar olmuyor annemle ama kayınvalıdemden ve kayınpederımden ıyıce uzaklasmaya basladm. cuma gunu eltımle nette konustuk baya cekıstrdık de gıttıkce soğumaya başlıuorum onlardan(eltım antalyada yasıor).benmde sıkıntım bu yanı umrm nefret edecek kdr uzaklasmam kendımden korkuyorumm valla.ve ılk kez onlardan sıkayetımı esıme patladım sadece 1 cumleyle senın sınırlerın bozulmuyormyu daha bebeğimize 1çorap almadılar benım cok sınırlerım bozlyr dedım.sınırımden ağlaya ağlaya uyuyakalmısım ogece.(çok ılgısızler ya cıldırtıyorlar ınsanıı.)

BADE bebek annesını hıc uzmemıs demek couk couk ta emıyor oylemı maşallah allah nazarlarsan saklasın

canım çok takmamaya çalış..ben annemle daha doğrusu eşimle yaşamaya alıştığım için..3.kişiler istemiyordum yanımda...annem geleyim diyordu..bende doğumda gelirsin diyordum..doğumdan2 gün önce geldi annem....yanımda şuan....arada bir gerginlik yaşıyoruz....annenler çok erken geldi...ve sinirlerin yıprandı canım..keşke daha geç gelselerdi...benim annemde yemek yapmaya bayılıyor..ama hiç temzilik yapmıyor...ben bu halinle temzilik yapıyorum..hatta annemin arkasını topluyorum sürekli....bazen agresfileşiyorum annem sen psikologa git diyor..çok gerginsin diyor..bende anlayışla karşıla diyorum yeni doğum yaptım diyorum....aslında onlar beni geriyor....neyseki babam gecen geldi 2-3 gün kaldı gitti şuan sadece annem var.bu arada bende sen gibi şekere çoık dikkat ediyordum tabi annem yada kayınvalidem şekere çok dikkat etmyorlar..hele kayınvalideme şekerimi söyleyince ooo sende şkere yok diyor kendi 65 yaşında kendi şekeri ile kıyaslıyor...ben içimde minik bi yavru besliyorum abi şekerim düşük olması gerekiyor..canım seninde bebeğin inşallah sağlıklı doğar ..benim kıza 3 gün test yaptılar şükürki şeker çıkmadı....hatta benimde düştü sanırım insülün kullanmıyorum dr. gerek kalmadı dedi..ama tokluk bi ara yine ölçmem gerekiyor....

merhaba kızlar
çarşamba sabah Allah'ın izniyle kızıma kavuşuyorum
2.200 ağırlığında beslenemediğinden erken alınacak plesantasında problem var
belki yoğun bakımada ihtiyacı olabilirmiş dua edin kızlar yoğun bakıma ihtiyacımız olmadan sağ salim kucağıma alayım

Canım seninle aynı haftadayız. Senin hareketler nasıl?
cnm benim hareketler normal yani sırtüstü yatınca yan yatınca uyanıksa vuruyoda vuruyo
seninkide sakinleşmiştir annesi telaş yapma
Sağlık ocağını aradım. Gidiyorum kızlar...
hadi güzel hbrlerle gel bekliyoruz
ayy ne gzel bade bebek gelmiş...sanada Allah kolaylık varsin cnm kolay bi doğum olsun inş...
ya bu bugün duyduğum 2kilosu az doğan bebek
bu kadar farketmemesi lazım ama epey farketmiş bade bebekte
200 eksi artı oluyo ama bade bebeb en son 2900dü
diğer bebektede 500gr farketmiş
bakalım bizimkilerde ne kadar farkedecek

Canım ya bu durumda en çok destek olması gereken kişi annen ama yaptığı hiç doğru değil, ben de anlam veremedim ya. Dostu düşmanı boşver, sen yavrunun iyiliği için bunları şimdilik kafana takma. Şu anda tek mühim olan şey sen ve bebeğin bunu hiç unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…