yazarim cnm yarin ebeye degil doktora gidicem. burda normalde doguma giricek doktoru secemiyosun ya ama benim sansima gittigim doktorda bi kac doktor var oranin ana doktoru bi klinikte dogumlara giriyo bende o klinkte dogum yapmaya karar verdim ve simdi o doktor giricek dogumuma onun icin konusucaz ve beni muayene edicek. kendi doktorum giremiyo yine ama olsun en azindan iyi bi doktorun giricegini bilmek bile güzel. on a sorarim bu hemoroid olayini bakalim ne dicek.
aslinda bütün gün oturmuyorum da yatmiyorum da. dün biraz fazla ayakta kaldim sanirim ondan bebekte agirlastigi icin kemikler tasiyamiyo artik :)
Gunaaaaydiiiiiiin kizlaaaar nasilsiniz buguun Hippyciiim badesini emzirmeye calisiyodur sanirim gece onuda uyku tutmamisti heyecandan sanirim haber alirsak pqylasalim burdan :))Eyeszaaaay canim keske hastanede nein olsaydi ama napalm ;( sende kitap dergi vs gotur ki oyalanabilesin bEnce senin hastane surecinde ki en buyuk sikinti senin oyalanman olacak onun disinda hersey yolunda gidecektir :))) Aaaahhh canimnnedir bu annelerden yana derdimiz( sorma kabullensek sorun kalmayackta Sen sakin annene baktirma bence az ye az giy bakici tut aman aman uzakndur İnsallah bu haftayida iyi atlatirsin az kaldi zaten kaldi 4 gun :))) vallq gene iyi becerdik herseyi tek basimiza calistik aldik tmizledik bizlerden coook iyi anneler olacak ben diiim )) Gece bde bekledim online din sonra baktim yazmiyosun sonrada cikmissin bende sikildim valla yalniz yalniz ;(( son gEcemizdi ya hani ( neyseee daha uzun gceler yzisiriz annelerden sonra esleride cekistirmwk ister bunye :)))Canim hayilisiyla yarina iii haberlerini aliriz insallah :))Su bizİm okudugumz kitap vardiya onda senin olayi anlatmis sorun yok ndise etme yani rahat bir olay o pelvisi inceltmek icin ilqc verilecek zqten. Hersey cok guzel olacak annen gelmesin zaten gerer seni Bende dogumda yanimda kalmasininistemiyorum esim klasin sadce beni dusunmeyenin bana ne faydasi olacakki ;( Ahhh caniiimnkiyamam ben sana az daha sik disini gelir bugun yarin cok haklisinda yapacak bisey yOk iste ;((
eyeszay canım ALLAH yardımcın olsun stressız sıkıntısız bebeğine kavuşursun ınsallah.annesını yormadan üzmeden gelir guzel yavrun kucağına.
hippy canım sanada hayırlı guzel doğumlar mis kokulu bebeklerinizi alın kucağınıza.boool boool sutunuz gelır ınsallah.darısı bızım basımıza.
sımdı sız nekadar heyecanlısınızdr bnmde gunum gelecek gecesınden hıc uyuyamam heralde dıyorum..
Slm kızlar...
Hippy ve eyeszay, inşallah kolay rahat doğum geçirirsiniz ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
ya kızlar sata göre ben eyeszay ve hippy den 2 gün öndeyim ama benim oğluşumun gelmeye pek niyeti yok. doktor da rahatını bozmayalım diyo
beni görenler ya seninki ikiz mi diye soruyo ya da sen daha doğurmadın mı diyolar yaa
neyse az kaldı artık. herkes için iyi bir hafta olsun inşallah.
efsung canım haklısın valla. benim annemin yaptıklarını anlatmakla bitiremem o yüzden yanına gitmedim kayınvalidemin yanındayım. seni çok iyi anlıyorum canım. ama bebişin için kafana takmamaya çalış.
kizlar hepinizi cok tesekkurler. allah herkese hayirli dogumlar versin isallah.Merhaba kızlar....
Canım tebrikler. Maşallah kuzuna
Allah analı babalı büyütsün...
Canım bende seni merak ediyordum...Dualarımız seninle. Ama merak etme, 1 hafta kalmış zaten 38'e. Yat dinlen, dayanırsın...
Canım ben normal süt pompası aldım. Baktım olmuyor, onu kullanırım artık. Hele bir sağlıkla doğum yapalımda. Acayip heyecanlıyım. Sürekli doğum haberlerini de alında, daha da heyecan basıyor..
Canım Allah yardımcın olsun. Stres yapma, artık zamanı geldi,minişini kucağına alıcan. O anı düşün yeter.
Bize de haber ver mutlaka...
Kizlar dün hemoroid konusunda konusmustuk, bende de ayni sorun var, kabizim diyemem tuvalete cikmakta sorun yasamiyroum, agri yok, kanama yok ama tuvalete gittikten sonra sislik olusuyor ve sanirim bu hemoroid demek ve sanirim dogum esnasinda iyice kotu olacak... Dogumdan once sorunu cözmem lazimKrem aldim 2 gun once ama ise yaramiyor gibi cunku sislik anus etrafindan ziyade, vajinayla anus arasindaki bölgenin sismesi gibi daha cok. Bu ciddi bir hemoroid sorunum oldugunu mu gösteriyor ne dersiniz? yoksa damarlara baskioldugu icin damarlar mi sisiyor? Agri ya da kanama yok bu arada...
ya ne guzel benim dogumuma ebe girecek ve de daha önce hic görmedigim bir ebe olacak :) Eger sorun yasarsam doktor girecek oyuzden insallah doktor görmem diyorum :) Dahabenim var yaaa hic dogum yaklasmis gibi hissetmiyorum ....
kizlar yaa bebek kendisini asagi dogru ittiriyor bu normal mi? vajinamda baski olusuyor her ittirdiginde...
Tatlım tabiki kötülüğümüzü istediklerini düşünmüyorum ama biraz empati kurabilirler. Sen şimdi annenden uzak olduğun için ve belki senin annen böyle davranmadığı için pek anlam veremiyorsun ama annem yanımda olduğu hergün beni ağlattı. En sonunda babama al götür demek zorunda kaldım. Hiç anlaşamadığım kayınvalidem bile annemden kat kat daha ilgili ve anlayışlı çıktı. Ya düşünebiliyor musun anneme bşirşey söylüyorum beni delişrtecek tam aksi birşey yapıyor ve bunun beni nekadar üzdüğünü hıçkırıklar içinde anlatıyorum ama umrunda değil kadının. Hala benim dediğim gibi olacak diyor ki benim annem çok üstüme titreyen, herşeyimi düşünen, yeterki ben mutlu olayım diye uğraşan fedakar bir kadınken biranda benim hamileliğimle beraber beni hiç umursamayan, beni protesto etmekten mutlu olan bir kadına dönüştü. Tabi ki bazı yerlerde benim de aşırı tepkiler verdiğim konular oldu, farkedince özür dilemesini de bildim. Açıklamasını da yaptım ama o hiç anlamaya çalışmıyor.
Mesela neymiş çocuğa hergün kekik suyu içirecekmişki gaz olmasınmış. annecim olmaz, bebeğe anne sütü dışında birşey vermeyeceğim diyorum. Ben vereceğim senin ruhun bile duymaz diyor. Gel de delirme. Off neyse çok uzattım. Kısacası o yazlığa gittiğinden beri evet çok zorlanıyorum her işle kendim uğraştığım için ama bir o kadar da rahatım. Keşke hiç istemeseydim buraya taşınmalarını.
AYYY BADE BEBEK GELMİŞ .. MAŞALLAH DARISI BAŞIMIZA..
AYY KIZLAR BİZ ANLAŞAMAMaYI GEÇTİK, KUS GİBİYİZ. AYIN 15İNDE SEZERYAN OLUCAK KESİNLEŞTİ DİYE MSJ ATMIŞTIM. 3GÜN SONRA ARADI.. BAŞKA KONULAR İÇİN KIZIP KAPATTI TELİ. DAHA ÖNCE KONDURAMAMIŞTIM AMA EMİN OLDUM Kİ BEBİŞİ KISKANIYO.. DOĞUMA DA GELMİYECEK HERHALDE BENİ PROTESTO EDİP.. 1 SAAT UZAKLIKTAKİ ANNEMİN GELMEMESİNİ NASI HAZMETCEM KIZLAR BEN.. DOSTA düşmana karşı ne diycem.. kasıldım kaldım ağlayamıyorum bile... bişey yaptığım da yok. ben nerde hata yaptım kimin ahını aldım.. hamileliğimin başından beri giderek artıyo davranışlarındaki anlamsızlık..
AYY KIZLAR BİZ ANLAŞAMAMaYI GEÇTİK, KUS GİBİYİZ. AYIN 15İNDE SEZERYAN OLUCAK KESİNLEŞTİ DİYE MSJ ATMIŞTIM. 3GÜN SONRA ARADI.. BAŞKA KONULAR İÇİN KIZIP KAPATTI TELİ. DAHA ÖNCE KONDURAMAMIŞTIM AMA EMİN OLDUM Kİ BEBİŞİ KISKANIYO.. DOĞUMA DA GELMİYECEK HERHALDE BENİ PROTESTO EDİP.. 1 SAAT UZAKLIKTAKİ ANNEMİN GELMEMESİNİ NASI HAZMETCEM KIZLAR BEN.. DOSTA düşmana karşı ne diycem.. kasıldım kaldım ağlayamıyorum bile... bişey yaptığım da yok. ben nerde hata yaptım kimin ahını aldım.. hamileliğimin başından beri giderek artıyo davranışlarındaki anlamsızlık..
Selam annecikler)Bugün hep evdey dik bir ara market bide bir arkadasa kahveye gittik Bisey anlaticam ben kendimi haklı görüyorum hemde sonuna kadar ama sizde objektif fikrinizi yazın lütfen Şimdi bende gebelik şekeri var 12.haftamdan beri diyet hap sonrada insuliin kullanmaya başladım babamda seker hastası meyve yerken bile düşüne düşüne yiyorum beyaz ekmek ve beyaz un mamulleri tatlı türleri karpuz kavun üzüm gibi daha tatlimgidalar dondurma vs yasak tabii kineyse ben 4 aylık gebeyken annem geldi yanima o donem yazmıştım buraya tavırları bana tutumu vs yi onları bimdaha yazmicam ama bana demişti ki senin gerginliğin hic tatlı yemiyorsun ondan Dalga gecer gibi Neyse geldi 2-3 haftadrir burda yanımda babamla birlikte Ufff gene gerdi beni direk olayı anlatiim bugün haftalardir konuşulan kısır yapacak 4 kez yapiimi diye sordu en sonunda B'nde yap sorma dedim neyse kiz kardesimin boynu tutulmuş her hareketi kisitli bugün bende gebe zaten annem kisira başladı yapma bizde sakıncanız bı ara mutfağa geçtim yrdm ediim diye ne goriim annem yemek kasığını bal kavanozuna daldirmi yokluk attı kısır in icine katti balıyorum sen dedimhiiic diyo dedim bilmiyorum heralde ama sekerim var moldan bisey olmaz kasiginn ucuyla koydum dedi ama nasıl kızdırdı beni sonra gittim yanından bindaha geldim dedim niye koyuyorsun ilk defa sende görüyorum eve bende seker var aaa çıkarılın o zaman dedi çıkar dedim ve çıkarmadı tabii Bende acayip sinirlendim diyorumki ben rahat rahat karpuz yiyemiiyorum sen bal koyuyorrsun beyaz ekmek yerken 50 kere düşünüyorum dedim yemem sen ye sonra gittim corba ictim o esnada yemek hazir oldu kısır yani Temiyceem dedimm âma esim uzatma olur boyle düşünmemiş falan dedi Bank'da idare et unutmuş senin şekerin olduğunu diyor ama annem ne dese biseey olmaz onun icindeki sarimsak eksi falan onu dengeler kasığın ucuyla koydum ... Artık dedim kızım sus muhatap olma ama fittirdimm resmen nasıl bir cehalettir yaa kabullenemiyorum hala kastı var sanki kayınvalidem yapsa kaynana der geçersin ama annen yaa ( icime işledi artık bu kadının bu tavırları cok üzüyor beni güya yardım amacıyla geldi ama sınır stres yapıyor bana mikrodalgayi 3-4 kez öğrettik calistiramadi dün çalıştırmış nasıl becerdiyse yemeklerin ustune koyduğum kapağı eritmiş ama yemenide isitamamais bide diyokimkapak hafif eridi bende şaşırdım mikrodalgaya özel üretilmiş kapak nasıl eriri ?? Offfff bu ay sonuna kadarda burda dahaaa allahimmsen bana sabır guc kuvvet dayanma Sabri verrr ((
Aynindurum yaa benimde babada var ama sallamiyor o buraya geldiklerinden beri 2 haftadir bana uymak zorunda kaliyolar babamin ayak goz hep yipranmis vaziyette halada sakinmadan yer icer napiimndiyorum artik okadar konustum anlattim arastirdim drlara goturdum yook yanii Annemde sallamiyo hic kimseyi sekermis falan gec bunlari amaan anlqtsam daha neler cikarda kendimi desmek istemiyorum hic ben yavruma cok uzuluyorum asil benim seker yukseldikce oda insulin salgilayip benim sekerimi dusurmeye calisiyir buda sureklilik gosterdiginde yuksek insulin salgilamaya alisip dogdugunda sker dusuklugu yasayip koma durumu veya dogustan seker hastasi olma ihtimali gibi seylwr yasanabiliyor ;( annemin beni takmamasi degilde yavruma zarar geleceine inanmasi bunu hernanlattigimda amaan abarttin gibi bakisi beni yikiyor ;(((Sekerm olcumunde canim yemege basladiktan 1 saat sonra olcumun 140 in altinda 2 saat sonraki olcumunde 120 nin altinda olmalinyani 8 de yemege basladin 1 saat sonra yani 9 da olctun 140 altinda ise sorun yok140 tan yuksekse bol su ic ve 15-20 dk egzersiz yuruyus falan olmadi evde is yap ve 2. Saati yani saat 10 da bidaha olc 120 nin altindaysa sorun yok demketir yuksekse dr la gorusmelisin hap insulin vs kullanirsin ki insulin zararli diil bilgin olsun :)Ayy insallah iz birakmaz bizlerde ve bebklerimizde :)
cnm benim hareketler normal yani sırtüstü yatınca yan yatınca uyanıksa vuruyoda vuruyo
Canım seninle aynı haftadayız. Senin hareketler nasıl?
hadi güzel hbrlerle gel bekliyoruzSağlık ocağını aradım. Gidiyorum kızlar...
ayy ne gzel bade bebek gelmiş...sanada Allah kolaylık varsin cnm kolay bi doğum olsun inş...kizlar simdi hippyi aradim telefonda konustuk. bebisi yanindaymis simdi. dogumu kolay gecmis. ayilipta bebek yanina gelince duygulanmis. hemen emmis bade bebek. sutude gelmis hemen. kilosu ultrasondakinden farkli cikmis. 3200 muydu 3300 mu ole dogmus. 50 cm. cok mutluydu sesi cok iyi geliyordu. ayy darisi hepimizin basina.
kizlar afedersiniz ben kusmaya basladim. stressdenmi acaba??
kizlar afedersiniz ben kusmaya basladim. stressdenmi acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?