:))canım sen ne öğretmenisin ve nerelisin? benim arkadaşın kızına ve eşine çok benziyor resimdekilerdeyoksa sen arkadaşımmısın?
:))ben sınıf öğretmeniyim canım sen?
yok aynı kişi değil .çocuk gelişim öğretmeniyiz biz..
haklısın canım öğrenemeyecekmişim gibi gideyim bencanım sen yine çok beklenti içine girmede çünkü 13.hafta bile erken olabilir.
bişi diyim mi benim göbüşüm çıktı bile..iç karnım yokmuş..vücudum su alabilirmiş..şişkinlik de var biraz da toplucayım göbüş önde hamile pantolonları giyiyoruz
benim de ic karnim yok sanirim;
benim de karnim minicik cikti,
ama hala ayni pantolonlarimi giyiyorum, sadece dar kotlarimi giyemiyorum karnimi sikiyor, rahatsiz ediyor
bir de ben de kabizlik var 3-4 gundur; ondan da karnim sisti biraz
hımmm olsun yine arkadaş oluruz:)))
10+3 şuandahaklısın canım öğrenemeyecekmişim gibi gideyim ben
hadı yaaa maşallah kac haftalıksın:)
kilo aldınmı canım hiç ?[/QUOTE]10+3 şuandaama dedim ya ben birazcık da toplucayım şöleee kocaman göbüş de benle birlikte pek iyi
kabızlık için sanırım kayısı öneriyorlar..peynir de bana iyi geliyor..
o konuda bir sıkıntım yok şükür bir de çorba çok içiyorum hergün mutlaka çorba içiyorum
miğdem ona izin veriyo
ben de dediş kanaması mevcut
zylmaflour verdi doktor onu içiyorum..ama yine de kanıyor..vakumluyo bebekim
kilo aldınmı canım hiç ?
hanımlar bebekleriniz son adet tarihine uyumlu mu gidiyor?Ben de 5 gün fark var...
gunaydınnnn guzel anne adayları nasılsınız?
kızlar bır kac gunluk değişik tahmınler olabılıyor. benınde gecen hafta 4 gun eksık soylemıstı dr. ama dun aksam tam soyledı gebelık haftasını. usg de boyle yanlıslıklar olabılıyormus kızlar. bu arada bız bıraz kucuğuz :) bu gun tam 8 haftalık oldukkkk
ay bıran once gobuş buyusun ıstıyorum ben yaaaa
Benimde şimdilik 1 gün fark var ama ilerleyen zamanlarda bu açığın kapanacağını düşünüyorum olabiliyor zaman zaman...
Bende göbek şimdiden çıktı valla 1kilo aldım ama bana daha çok gibi geliyo ilerleyen zamanlarda halim ne olur bilmem
hanımlar bebekleriniz son adet tarihine uyumlu mu gidiyor?Ben de 5 gün fark var...
slm kızlar
ben 2 gündür dehşet hasta oldum,dün dr a gittim faranjit olmuşum.öksürmekten içimde bebişim hoplaya hoplaya nolmuştur kimbilir
çok hastayım çoook ....
kızlar bu arada hepinize şmdiden söz veriyorum ama tabi zaman ne gösteriri sağlık durumum ne olur bilmiyorum.hepimizin cinsiyeti bell oluncas lohusa tacı benden.ama cinsiyetler bell olur olmaz yollamam lazım çünki son ay işe biraz ara vermeyi düşünüyorum.
bizde bugün tam bir haftalığzgunaydınnnn guzel anne adayları nasılsınız?
kızlar bır kac gunluk değişik tahmınler olabılıyor. benınde gecen hafta 4 gun eksık soylemıstı dr. ama dun aksam tam soyledı gebelık haftasını. usg de boyle yanlıslıklar olabılıyormus kızlar. bu arada bız bıraz kucuğuz :) bu gun tam 8 haftalık oldukkkk
ay bıran once gobuş buyusun ıstıyorum ben yaaaa
ne biçim alıntı yapmışım yacerenimo kilo aldınmı hiç ?
bende göbk vardı dahada büyüdü..ya ben etsiz çiköftye aşerdim.3 kerede yedm umarm bir zararı olmz..Benimde şimdilik 1 gün fark var ama ilerleyen zamanlarda bu açığın kapanacağını düşünüyorum olabiliyor zaman zaman...
Bende göbek şimdiden çıktı valla 1kilo aldım ama bana daha çok gibi geliyo ilerleyen zamanlarda halim ne olur bilmem
çok geçmiş olsun. günlerimiz aynı bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?