2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen yine çok beklenti içine girmede çünkü 13.hafta bile erken olabilir.
haklısın canım öğrenemeyecekmişim gibi gideyim ben

bişi diyim mi benim göbüşüm çıktı bile..iç karnım yokmuş..vücudum su alabilirmiş..şişkinlik de var biraz da toplucayım göbüş önde hamile pantolonları giyiyoruz

hadı yaaa maşallah kac haftalıksın:)[/QUOTE]
10+3 şuanda ama dedim ya ben birazcık da toplucayım şöleee kocaman göbüş de benle birlikte pek iyi
benim de ic karnim yok sanirim;
benim de karnim minicik cikti,
ama hala ayni pantolonlarimi giyiyorum, sadece dar kotlarimi giyemiyorum karnimi sikiyor, rahatsiz ediyor
bir de ben de kabizlik var 3-4 gundur; ondan da karnim sisti biraz

kabızlık için sanırım kayısı öneriyorlar..peynir de bana iyi geliyor..
o konuda bir sıkıntım yok şükür bir de çorba çok içiyorum hergün mutlaka çorba içiyorum
miğdem ona izin veriyo
ben de dediş kanaması mevcut
zylmaflour verdi doktor onu içiyorum..ama yine de kanıyor..vakumluyo bebekim

haklısın canım öğrenemeyecekmişim gibi gideyim ben

hadı yaaa maşallah kac haftalıksın:)
10+3 şuanda ama dedim ya ben birazcık da toplucayım şöleee kocaman göbüş de benle birlikte pek iyi

kabızlık için sanırım kayısı öneriyorlar..peynir de bana iyi geliyor..
o konuda bir sıkıntım yok şükür bir de çorba çok içiyorum hergün mutlaka çorba içiyorum
miğdem ona izin veriyo
ben de dediş kanaması mevcut
zylmaflour verdi doktor onu içiyorum..ama yine de kanıyor..vakumluyo bebekim
[/QUOTE]
kilo aldınmı canım hiç ?

kilo aldınmı canım hiç ?[/QUOTE]

ne biçim alıntı yapmışım yacerenimo kilo aldınmı hiç ?

kilo aldınmı canım hiç ?

ne biçim alıntı yapmışım yacerenimo kilo aldınmı hiç ?[/QUOTE]

olsun anladım ben aldım canım almaz mıyım sanırım 4 kilo
korkuma tartıya çıkmıyorum ben ciddi ciddi şişiyorum
mart ayını bekliyorum yürüyüşe başlıcam
spor yapamıyorum
oturarak çalışıyorum e peynir ekmek biskrem yersen sadece bi de çorba ne olursun
benim gibi olursun

hanımlar bebekleriniz son adet tarihine uyumlu mu gidiyor?Ben de 5 gün fark var...

Benimde şimdilik 1 gün fark var ama ilerleyen zamanlarda bu açığın kapanacağını düşünüyorum olabiliyor zaman zaman...

Bende göbek şimdiden çıktı valla 1kilo aldım ama bana daha çok gibi geliyo ilerleyen zamanlarda halim ne olur bilmem

bugun bana sirkeeten hamile oldugumu bilmeyen bi kiz arkadasim zayiflamissin sen dedi.
ben de1 kilo verdim bikac haftadir dedim... fazla zayiflamadim dedim..

sasirdim; ben kilo alicam anlicaklar diye cekinirken tam tersi oldu

slm kızlar
ben 2 gündür dehşet hasta oldum,dün dr a gittim faranjit olmuşum.öksürmekten içimde bebişim hoplaya hoplaya nolmuştur kimbilir
çok hastayım çoook ....

hanımlar bebekleriniz son adet tarihine uyumlu mu gidiyor?Ben de 5 gün fark var...

merhaba,

ben işimden dolayı çok yazamıyorum kızlar ama takip ediyorum ilk kurulduğu günden beri. 9. hafta gittiğimizde 2 gün geriydi benim beğeğim. 11. haftada günü ile birebir uyumluydu. farklı olsa bile 1 haftaya kadar normal dedi benim doktorum . hatta 11. haftada hareketlerini bile gördük ultrasonda. bu hafta sonu da 2 li testimiz var belki cinsiyet tahmini bile alırız doktordan.

.............

bizde bugün tam bir haftalığz
ne biçim alıntı yapmışım yacerenimo kilo aldınmı hiç ?

olsun anladım ben aldım canım almaz mıyım sanırım 4 kilo
korkuma tartıya çıkmıyorum ben ciddi ciddi şişiyorum
mart ayını bekliyorum yürüyüşe başlıcam
spor yapamıyorum
oturarak çalışıyorum e peynir ekmek biskrem yersen sadece bi de çorba ne olursun
benim gibi olursun
[/QUOTE]
bende 2 kilo aldım:18:
bende göbk vardı dahada büyüdü..ya ben etsiz çiköftye aşerdim.3 kerede yedm umarm bir zararı olmz..

benimde 11 haftalık oldu midem iyi çok şükür iştahım açık bendede çok akıntı var dr norml dedi sürekli ıslaklık var umarm normaldr

kizlar ben dahahic asermedim, (yani bi yiyecege asiri istek duyma seklinde )
siz aserdiniz mi?

yalniz geceleri ruyamda hep yiyecek goruyorum,
gecen gece esim kestane yapmisti ornegin ruyamda, bu da aserme midir? esim aldi yapti sonra sagolsun)

Slm kızlar hepiniz ii sinizdir inş faceden takip ettiğim için burda edemiyodum artık 2 tarafı bir götürecem gerçi orda olanlar burdada vardır ama burda rumuzal tanıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…