selam
bende ağustos 2011 annesi olucam inşallah allah izin verirse,
1 haftadır çok kötü günler geçiriyorum, aşırı kanamam oldu, geçen cuma hastanede yattık, serum falan, bebişte herhangi bi sorun gözükmüyor çok şükür ama, yatacaksın dedi dr. 4 aylık olana kadar sadece wc ye gidebilirsin dedi, progestan verdi sabah akşam, epey azalmıştı kanama, dün raporumu uzatmak için hastaneye gittim 1 saatten fazla beklettiler (bu arada hastanemi ve doktorumu değiştirmek istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var) dün akşamdan beri kanama yine arttı parçalarda geliyor fındık büyüklüğünde,
allah kimseenin başına vermesin
öle sorunsuz 11 hafta geçirmiştim ki bebeğim beni hiç üzmemişti, aslında yine onun sebep olduğu bişey yok ama çok korkuyorum, allahım bize yardım et
selam
1 haftadır çok kötü günler geçiriyorum, aşırı kanamam oldu, geçen cuma hastanede yattık, serum falan, bebişte herhangi bi sorun gözükmüyor çok şükür ama, yatacaksın dedi dr. 4 aylık olana kadar sadece wc ye gidebilirsin dedi, progestan verdi sabah akşam, epey azalmıştı kanama, dün raporumu uzatmak için hastaneye gittim 1 saatten fazla beklettiler (bu arada hastanemi ve doktorumu değiştirmek istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var) dün akşamdan beri kanama yine arttı parçalarda geliyor fındık büyüklüğünde,
öle sorunsuz 11 hafta geçirmiştim ki bebeğim beni hiç üzmemişti, aslında yine onun sebep olduğu bişey yok ama çok korkuyorum, allahım bize yardım et
canım çok geçmiş olsun beni geçmişe getirdin bende kzımda aynıydım çok fazla kanamam olurdu ropor almıştım 10 gün hastanede yatmıştım ama rabbim ömür vercek se hiç bişe olmuyo kızmda hiç bi sıkıntı yoktu ama ben kanama oluyodum hemde ilk zamnlardı ebnde 5 haftalık falan başalmıştı endişelenme bol bol dua et bizimde dularımız seninle
teşekkürler dualarınıza ihiyacım var...
geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olacaktim ama kesemin içinde bebeğim yok cuma günü sonlandıracaklar gebeliğimi çok korkuyorum kürtajdan aranızda boş gebelikten bebegini kaybeden varmı(
öncelikle geçmiş olsun. ben de 12 haftalık hamileyim ve 2 haftadır kanamam var. benim de sebebi belli değil, daha ne kadar sürecek bilmiyorum. dr.um da kesin bir şey söyleyemiyor. seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcımız olsun...
öncelikle geçmiş olsun. ben de 12 haftalık hamileyim ve 2 haftadır kanamam var. benim de sebebi belli değil, daha ne kadar sürecek bilmiyorum. dr.um da kesin bir şey söyleyemiyor. seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcımız olsun...
selam
kizlar;
esiniz size hediye aldi mi, hamile kaldiginizi ogrenince
:97:
geçmiş olsun arkadaşlar bende 12.haftaya doğru gidiyorum inşallah tehlike azalcak diyorum ama heran tehlike varyaaa..12. haftada kanaması olan arkadaşlar.daha önce hiç böyle bir durumla karşılaştınızmı ? kanama yada buna benzr................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?