2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

asağıdaki yazılara geçmeden söyleyeyim bu akşam ağlattınız beni (
hoş gerçi bende dünden hazırdım ama olsun
eyeszay ve mgokberk alacagınız olsun :)

once geçmiş olsun umarım toparlamışsındır daha iyisindir :)
ilk doğumun ve bebğinin hikayesi çok etkiledi beni inanılır gibi değil verilmişm sadakan varmış oğluna bişey olmamış umarım benzer durumları hiçbirimiz yaşamayız tecrübe oldu sağol canım:)

bende buralara arda giriyorum faydalı seyler var özellikle blogcu anne yi çok beğeniyorum tecrübeleri işe yarar anlatımı güzel :)))

ağlattın beni beeee en yakın arkadaşım evlenmeden önce ilk bebeğini aldırmıştı hala söyler gerçekten unutulmuyor dememkki o aklıma geldi o dönemde ne kadar aglamıştı dertleşmiştik o günlere götürdün beni
tam 9 yıl öncesi ...
canım öyle güzel anlatmışsın ki kendini sen ve kızın herşeyin en güzelini hak ediyorsunuz ve yaşayacaksınız ben dünyanın dengesinin böyle olduğuna inanıyorum eşinle beraber ol yada olma
:))
çok haklısın ama karamsar olmamk gerek :)

kızlar bugün sizden uzak kaldım...okulda çok huzursuzdum bugün...aşırı derecede akıntım ve bel ağrım oldu...bi ara karnımda ağrı gibi bişi oldu...eve geldiğimde dayanamayıp doktorumu aradım ...eşim de izin aldı 1 saat erken geldi ...apar topar acile gittik kontrole...kendi doktorum yoktu ...nöbetçi bir doktor vardı ama çok ilgilendi sağolsun...bebişimizi görene kadar çatladık meraktan...vajinal ve üstten muayene oldum...çok şükür rahimde sorun yoktu...plasenta da baya iyi yerleşmiş...bebişimizi de baya hareket halindeyken görebildik teyzoşları...yalnız vajinit olmuşum...hamilelik öncesi de olmuştum,bir kullanımlık fitil ve 4 günlük antibiyotik kullanacağım...bebişime bişi olmasıını göze alamam...neyseki B kategorisi ilaçlar...gebelikte kullanımları varr...umarım çözüm alırım da rahatlarım...akıntınız yoğun olursa lütfen ihmal etmeyin canlar, emi??? cts de ayrıntılıya gitces....bu arada gene göstermedi bizimki işte böyleeeeeee.....hadi biz yatalım şimdi....iyi geceler
eyeszay teyzesi...bu haftasonundan beri kıpırdanmaları hissetmeye başladım sanırsam

canım sağolasın teşekkür ederim artık daha iyiyim, ilaçlar işe yaradı..:)) oğlum konusunda çok haklısın gerçekten verilmiş sadakamız varmış... Allah kimsenin başına vermesin...

ahh canım yaa kimseyi ağlatmak istemezdim de senin de bir arkadaşına dair anın varmış meğer... üzdüysem hakkını helal et... ben de normalde bu kadar duygusal değildim de insan bir hamilelik geçirip çocuk sahibi olunca üstüne ikinci bir hamilelik de yaşıyorsa TV.deki oda spreyi reklamına bile ağlar hale geliyor..:))

geçmiş olsun hippy.umarım çabucak iyileşirsin.
günaydın güzel anneler.ben bugün tartıldım ve şok oldum.yedi kilo almışım o kilolar nerde acaba,hala çok zayıf gözüküyorum.sanırım 2 şer buçuk kiloyu gögüslerim aldı,çatlamaya başladılar çünki.

hala şoktayım inanamıyorum.az önce geri aradım onları yanlış duymdım dimi diye hayır gözünüz aydın dediler...

kızlar hepinizin iyi haberlerine öyle mutlu oldum ki gözlerim doldu rabbim inşallah başka sıkıntı yaşatmasın. ben de pazartesi kan verdim 3lü için ben biraz geç kaldım aslında yaptırmak bile istemiyordum eşim istediği için yaptırdım umarım güzel çıkar. akıntım için çok az dedi ve tek kullanımlık fitil verdi. tsh kontrolüm de normal çıktı ve kızımı gördüm umarım haftaya 3lüm de temiz çıkar. hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza

günaydın kızlaarrr :))

al benden de o kadar... seninle aynı durumdayım cnm, inanki bende bilmiorum kilolar nerde! göğüs ve göbek dışında heryerim aynı... anlayamıorum 7 kilo bana da acaip gelio :)))

canım benim çok saol dilerim öle olur. sen nasılsın bakem bu arada?

ohh ohh maşallah. yakında tekme olur onlar:)) geçmiş olsun bu arada azcık dikkat et kendine kuzum yaa. aa üzmeyin teyzeyi:)

kızlar günaydın nasılsınız biz kızımla iyiyiz dün gece itibariyle tekmeleriyle tanıştık ne kadar mutlu oldum şu işe bak bunlar bizi tekmeliyor biz seviniyoruz ayy yerim ben onları

Bu sabah okudum geçmişi, sabah sabah işe başlayamadan duygulandım çok... Eşleri ile sorunu olan arkadaşlar, yine de bebeklerinizden vazgeçmemişsiniz. Ne kadar şanslı bebekleriniz var. İletişiminizin çok kuvvetli olacağına eminim.

Geçmiş olsun canım, harekeli bebişinizi görünce rahatlamışsınızdır. Vajinit teşhisini alttan muayene ile bakınca mı koydular?? Benim her daim akıntım var, ama hamile kaldığımdan beri. Arada bir kaşıntı da oluyor, ama sürekli değil. Ben de çok üstünde durmadım açıkçası. Senin akıntıdan başla şikayetin var mıydı, vajinitle ilgili??

kızlar günaydın nasılsınız biz kızımla iyiyiz dün gece itibariyle tekmeleriyle tanıştık ne kadar mutlu oldum şu işe bak bunlar bizi tekmeliyor biz seviniyoruz ayy yerim ben onları
bende dün ilk defa hissettim tekmelerini.. çoook güzel ya şimdi de sabahtan beri bekliyom ama tık yok

kızlar bişi sorucamm..şu anakucakları var ya bebekler onu ne kadar zamana kadar kullanıyor..
ben az önce taffy baby de abktım nette.çok güzellerdi salıncaklı hemde bende salıncaklı olsun isityorum ama en fazla 6 ay yada 9 aya kadar kullanılıyomuş..normalde böylemi yoksa salıncaklı olduğu için miki??? cbilemedim..bi bakın oraya çok şekerler...

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Henüz yüzünü bile görmediğimiz varlıklar için bu derece yoğun duygular taşımamız dahi duygulandırıyor beni. Herşey güzel olacak Allah'ın izni ile bu sitede birbirimize yol arkadaşıyız. Hayatlarının en özel dönemleri aynı olan şanslı kadınlarız. Bu da teknolojinin bir nimeti işte. Olumlu düşün artık, ağlayacaksan hep mutluluktan ağla...

cnm vajinit alttan muayeneyle teşhis konuluyo çünkü tahriş olması demek internetten de bakarsan bendede olmuştu hamileleikten önce fitil kullanmak gerekio

Kızlar,

pazar gece burnum akmaya başladı pazartesi ofiste nefes alamıyorum gözümden sürekli yaş boşalıyor. Akşam eve gittim halsizdim ama nefes alabildim sabah bir müvekkil şirkette toplantı vardı orda da iyiydim ofise geldim yine tıkandım. Akşam yine evde nefes alabilldim. Sabah ofise girer girmez tıkandım.

Doktorum da ilk gün telefonda sesimi duyar duymaz C vitamini, otrivin ve minoset verdi. Minoseti kullanmadım otrivini 3 gün kullan dedi bu üçüncü günüm ana prospektüste gebeler kullanmasın diyor. Doktorun bir bildiği vardır dedim sıktım.

Bu ofise alerjim başladı galiba:) zaten ay sonu itibarı ile uluslarası bir ofisle birleşiliyor. Ayrılmak istiyorum ayıp olur diye söyleyemiyorum.

cnm vajinit alttan muayeneyle teşhis konuluyo çünkü tahriş olması demek internetten de bakarsan bendede olmuştu hamileleikten önce fitil kullanmak gerekio

Canım tahriş değil de enfeksiyon olarak biliyorum ben, en sık rastlanılanı da mantar. Hamilelikten önce ben de olmuştum. Hamilelikteki teşhis de aynı şekilde mi diye merak ettim. Çünkü ben de akıntı var sürekli ama hamilelikte akıntının artması normalmiş.

hippy cnm gecmis olsun.
bende de hafif bi enfeksiyon oldu, bir toz ilac verdi doktorum rahatladim, agrilarim da gecti.
dun de idrar tahlillerimi goturdum gosterdim cok sukur bakteri uremesi yokmus, antibiyotige gerek kalmadi.

kizlar, bakiyorum da 18-20. haftalarda tekmeleri hisseden arkadaslar var, ayy cok sevindim adiniza, ben de onumuzdeki haftayi sabirsizlikla bekliyorum

ben de dun bebegimle konusurken agladim, onun ultrason goruntusu, o bagdas kurdugu cop bacaklari geldi gozumun onune.. canim ya, Allah hepimizinkileri korusunn

kızlar ben de artık eskisi gibi yazamıyorum işlerim çok yoğunlaştı. herkes iyidir umarım herşey yolundadır

benim oğluşum azcık yeri daralınca öyle bi vuruyo ki artık.. anlıyorum anne bi kalk üstümden dediğini.. acayip bi his :)

bu arada mustelanın sıkılaştırıcısını aldım umarım işe yarar :) 79 lira verdim yani yarasın bi zahmet. ama tek onu kullanmayacam kakao yağını sabah mustelayı akşam kullanmayı düşünüyorum

bende dün ilk defa hissettim tekmelerini.. çoook güzel ya şimdi de sabahtan beri bekliyom ama tık yok

Gozunaydin, ilk zamanlar duzensiz hareketler olup, 20.hafta itibariyle daha da fazlalasiyormus, ondan sonra da tekmeler tabii... Benim kipirtilar da halen duzensiz, duzenli olacagi gunleri sabirsizlikla bekliyorum.

Igdenaz, cok gecmis olsun, umarim cabuk atlatirsin ama en iyi ilaci dinlenmek biliyorsun. Canim ayrilmak istiyorsan nicin ayip olsun ki bence bir an evvel ne zaman ayrilmak istedigini soyle, icin rahatlasin farkinda olmadan o de seni strese sokuyordur.:13:

Peppermint, cok duygulu anlar...Sana da gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…