2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gulserenn ve eyeszay, her ikinizin de hakkinizda hayirlisi olsun. Zor bir donemden geciyorsunuz, Allah yardimciniz olsun.:13:

Hippy, gecmis olsun arkadasim.

Mrtfh, hadi gozunaydin! Darisi tekmelere...

yüzünü görmek için dr. 5 dk yan yatırdı beni dönsün diye yine dönmedi

Siz cinsiyetini ogrenmistiniz degil mi? Ultrasondan 5-10dk.once tatli birsey yemenin bebegin harekt etmesinde onemi cok, biliyorsunuzdur ama ben yine de yazayim dedim.

mgokberk, yine dokturmussun arkadasim, hamilelikle ilgili yaziyi cok begendim. Simdiye akdar testti, ultrasondu, detaylisiydi derken cok stresli gecti, artik bundan sonra biraz daha hamileligimin keyfini cikarmaya calisacagim.:13:

cok guzel bır yazı canım gercekten hamılelık psıkolojısını cok ıyıy anlatıyor paylasım ıçın tesekkurler

bende bılemıyorum ne zaman gıdecegımı ama heralde 22. haftada gıdıcem bılmıyorum kı napsam

Rica ederim, 22.haftayı tercih etmelerinin sebebi, incelemenin daha rahat yapılabilmesi sanırım. doktorun sana bir tarih belirtmedi mi hiç? şu haftada yaptır fln gibi??

yok canım bana bır tarıh vermedı drum arayıp sorucam ama ben baska bır dr yaptırayım dıyorum ayrıntılıyı o dr gıdıcem onun ıcın sordum canım 20. haftada yaptıranlar cok ya acaba dedım o zaman mı ama beklıycem artık 22. haftayı

ben geldim kızlar.

gene bir öğlen uykusuna yattım aman allahım rüyalarım vampir mi olmuştum vampirmi yakalıodum ne rüyamda. garip garip aksiyonlar yine. bide insan öğlen uyku uyuyup gözünü açamazmı. açamadım valla.

Yaptırmak istediğin doktora sor o zaman canım, ayrıntılı ultrason için gelmek istiyorum, kaçıncı haftamda randevu alayım diye.

Askolsun canim yasananari yok sayamayiz degilmi sen olmasanda o olay var oldu neticede

Coook gecmis olsun canim umarim cabuk toparlarsin
Benimde 1 haftadir midm berbat renie duo ile idare ediyorum ;(

efsung renie benim de kurtaricim cnm.
yalniz ise gelirken yanima almamisim bugun, oglende cnm istedi azicik kizartma yemistim midem hasat.

isyerine de bi tane surup alip birakicam artik yaa

selam kızlar
bugün güzel haberler okudum
hepinizin hayırlı olsun sonuçları

efsung renie benim de kurtaricim cnm.
yalniz ise gelirken yanima almamisim bugun, oglende cnm istedi azicik kizartma yemistim midem hasat.

isyerine de bi tane surup alip birakicam artik yaa

Okuldayim bende hemen aldirdim bi tane biraz rahatlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…