kızlar merhaba dün akşam üzeri bırakmıştım maşallahınız var şööle bi okudumm. Herkesin keyfi yerinde herhalde..
çiğdemcim çook geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış..
Ben de doktordan geliyorum kızlar.. Bnm doktor az ve öz konuşuyo, herşey yolunda, haftasıyla uyumlu dedi. 335 grmış. Başka bişey söölemedi. Renkli doppler ile baktı. 4 hafta sonra çağırdı. Randevuya bi hafta kala yaptırmam için tam kan sayımı, şeker yüklemesi, idrar kültürü ve bnm pıhtılaşma sorunum olduğu için pıh. Ile ilgili bi test istedi...
Ben sadece folbiol alıyorum başka herhangi bi ilaç vermedi..
Sonra mothercare gidip 29 liraya 3lü yarım çıtçıtlı badi aldım bebişime ilk kez...
kızım ve babişimizle dışarı çıktık ...evimize yürüme mesafesinde e-bebek ve joker mağazaları var...deliler gibi dolandık içerde....fiyat ve ürün araştırması yaptık ve sonunda bi oyuncak alıp çıktık mağazadaN HAHAHA ne hoş dimi
neyse yaa...şu ihtiyaç listesini ayrıntılı olarak bi inceleyeceğim sonra başlarız biz de...
odasına bebişi için buhar üfleyici düşünen varsa tavsiye edilen ürün şu oldu....benim kafama yattı baya ürün...siz de bakın isterseniz:)
Weewell Soğuk Buhar Üfleyici - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
biz acıktık şimdi...kaçıyoruz...yarın da veli toplantımız var ...pzr pzr çalışacağım ufffffffffff....görüşürüz
Kızlar selam...
Ben hasta oldum :2:
Hapşuruyorum, boğazım batıyor, burnum tıkalı ve öksürüyorum.
Sinüzit olsa gerek.
Burnum tıkalı sinir oluyorum, şu burun bantlarından alsam diyorum. Denediniz mi siz?
Kızlar selam...
Sinüzit olsa gerek.
Burnum tıkalı sinir oluyorum, şu burun bantlarından alsam diyorum. Denediniz mi siz?
Canım buhar makinesi çok şart değilmiş. Hem de bazı doktorlar önermiyor. Ablamlar almıştı, yeğenimde kontrollerde doktor göğsünde hırıltılar duydu, astım ya da alerji olabilir; buhar makinenizi çalııştırmayın demişti.
Odayı nemlendirmek için doktorların önerisi: odanıza bir kap içerisine su koyun diyorlar. hani şu radyatörlere asılan süslü kaplara su konuluyor ya aynı işi görüyor ve gece havluyu ıslatıp kaloriferin üstüne koyun diyorlar
Kızlar selam...
Sinüzit olsa gerek.
Hoşgeldin diyen arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. Alıntı yaparak cevaplayamadım kusura bakmayın.
Doktor randevumuz çok güzel geçti. Doktor ayrıntılı olarak inceledi, her şey çok iyi gidiyor maşallah:) Çok güzel pozlar da verdi oğlum:) Kramplarım oldu geçen hafta, onun için magnezyum önerdi doktor.
Doktorumuz İzmir'de Murat Celiloğlu. Birkaç özel hastaneyle anlaşması var. Kesin olmamakla beraber Gazi Hastanesi olabilir doğum için. Bu arada ben de Aydınlıyım, özledim Aydın'ı...
bende mothercare den almak istiyorum ama burada yok, ingiltere için yapılan internet sitesinde online satış var fiyatlar Türkiyenin neredeyse 3te 1i ancak ingiltere dışına gönderim yapmıyorlarkızlar merhaba dün akşam üzeri bırakmıştım maşallahınız var şööle bi okudumm. herkesin keyfi yerinde herhalde..
çiğdemcim çook geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış..
ben de doktordan geliyorum kızlar.. bnm doktor az ve öz konuşuyo, herşey yolunda, haftasıyla uyumlu dedi. 335 grmış. başka bişey söölemedi. renkli doppler ile baktı. 4 hafta sonra çağırdı. randevuya bi hafta kala yaptırmam için tam kan sayımı, şeker yüklemesi, idrar kültürü ve bnm pıhtılaşma sorunum olduğu için pıh. ile ilgili bi test istedi...
ben sadece folbiol alıyorum başka herhangi bi ilaç vermedi..
sonra mothercare gidip 29 liraya 3lü yarım çıtçıtlı badi aldım bebişime ilk kez...
ben bu konuda kararsızım, hiçbir bilgim yok. yani faydası var mı emin olmak lazım.kızım ve babişimizle dışarı çıktık ...evimize yürüme mesafesinde e-bebek ve joker mağazaları var...deliler gibi dolandık içerde....fiyat ve ürün araştırması yaptık ve sonunda bi oyuncak alıp çıktık mağazadaN HAHAHA ne hoş dimi
neyse yaa...şu ihtiyaç listesini ayrıntılı olarak bi inceleyeceğim sonra başlarız biz de...
odasına bebişi için buhar üfleyici düşünen varsa tavsiye edilen ürün şu oldu....benim kafama yattı baya ürün...siz de bakın isterseniz:)
Weewell Soğuk Buhar Üfleyici - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
biz acıktık şimdi...kaçıyoruz...yarın da veli toplantımız var ...pzr pzr çalışacağım ufffffffffff....görüşürüz
Kızlar selam...
Sinüzit olsa gerek.
seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. insan bu mutluğu eşinle yaşamak istiyor ama ailerin her iki tarafıda bizden daha çok hevesli çıktılar. eşimin annesi daha eşim askerden gelmeden alışverişi yapalım diye tutturdu. annemlerde yurt dışında oldukları için biz temmuzda geldiğimizde yapalım diyor. her iki tarafda beni çıldırtıyor. ya ben sonuçta eşimle gidip bu mutluluğu paylaşmak istiyorum. tamam belki mantıksız şeylerde almış oluruz ama sonuçta kendimiz seçerek alırız. hem ben o kadar boşu boşuna mı arıştırıyorum. ne alacaklarımı şimdiden kafamda güzel bir şekilde oturtum sadece mayısta eşimin gelmesi kaldıya biliyorum onlar içinde ilk bu bebek ama henüz mantıklı düşünemiyorum sanırım, belki hormonlardandır. ama bizde eşimle artık bir aileyiz ve bu ilk ve zor deneyimimizin üstesinden beraberce gelebilmek istiyoruz. tabiki de her cevabını bilmediğim soruda onlara danışıyorum ama kendi çocuklarına doya doya almışlar bize de bu özgürlüğü tanımaları lazım diye de düşünmeden edemiyorum. oyuncak alırsınız diyorum bende. annem şanslıyım ki beni anlıyor, beraber almaya gideriz diyorum tamam diyor ama kayınvalidem ne düşünüyor hiç bilmiyorum. döndüümüzde koca bir bavul koyarsa önüme ne tepki vermem lazım hiç bilmiyorum çünkü bebeğime hiçbir şekilde müdahale etmesinler sadece bazen gelip sevsinler istiyorum o kadar. biliyorum biliyorum bencilim ben, inşallah doğru yolu bulurum
ya, sen kilo alıyon bende şu ana kadar sadece 1 kilo alabildim ve çok kötü zayıf duruyorum. zaten ilk baştan 6 kilo vermiştim. toparlanamıyorum bir türlü. iştahımda yok. yüzüm her yerim zayıf kaldı bir tek önden göbek geliyor.ama bundan sonra ayda en az 2 kilo alacagım yani en az en az 10 kilo daha alacağım
buradaki kızlar hamileliklerinde çok güzel oluyor, zapzayıf sadece karınları şişiyorama ben epeyce yuvarlak olacagım, rejim de yapamıyorum, elimden geldiğince ceşitli ve az yemeye çalışıyorum ama dün mesela börek vardı, çok beğendim, 4 parçacık yiyiverdim. tabii böle böle kilo olarak geri dönüyor bana
başlarda çok dikkatlidim her seyi buharda pişirerek yağsız yiyordum falan iyi gittiğimi görünce mi kendimi salıverdim yoksa bu dönemde normal mi bilmiyorum ama bazen yemek yemekten gözüm dönüyor resmen :):) neyse arada yüzmeye devam belki etkisi olur
canım, çok geçmiş olsun. bu topikte daha birisi apandis ameliyatı olmuştu. umarım başınıza başka bir sorun daha gelmez. valla, kendine ve bebeğine çok dikkat et. yine geçmiş olsun, allah korumuşapandis ameliyatı oldum canım . üzerinden bi hafta gecmeden asırı agr ı yüzünden tekrar yattım dikişler apse yapmıs dedi doktor berbattı.allah kimseye vermesin
az daha uğraşsak akraba çıkarız bizoooooo ne güzel olur doğum zamanı bir tanıdık kader arkadaşı süper olurdu valla. irtibatı koparmayalım şekerim sen bana ben sana destek olur geçinir gideriz
demi, ordada pank kart da açarız "forumdaki 2011 ağustos anneleri hepsi buraya" diye:) bu arada, bende sökeyi şu fabrika satış yerlerden dolayı çok iyi biliyorum:) eşimle aydın dönüşü hep oraya uğrarız:)oooooooooo bak git gide çoğalıyoruzsöke ye bir kaç kere gittim hastaneye tahliller için. ama onunharicinde izmire giderken alışveriş merkezlerine gidiyorum yoldakilere sende gel çınarlıya hepberaber doğuralım şekerim
Hoşgeldin diyen arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. Alıntı yaparak cevaplayamadım kusura bakmayın.
Doktor randevumuz çok güzel geçti. Doktor ayrıntılı olarak inceledi, her şey çok iyi gidiyor maşallah:) Çok güzel pozlar da verdi oğlum:) Kramplarım oldu geçen hafta, onun için magnezyum önerdi doktor.
Doktorumuz İzmir'de Murat Celiloğlu. Birkaç özel hastaneyle anlaşması var. Kesin olmamakla beraber Gazi Hastanesi olabilir doğum için. Bu arada ben de Aydınlıyım, özledim Aydın'ı...
iyi, gözün aydın, doğumdada fotoğrafçıya da umarım güzel pozlar verir:) bu arada, burdaki herkes aydınlı mı çıktı ya:) istanbullu olan çoktu ama Aydınlıda baya varmış. benimde eşim aydınlı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?