kizlar ben bu aksamüstü dogum yapmayi düsündügüm hastaneye gidicem bilgilendirme aksami icin randevu almistik nedense heyecan yaptim simdi sanki gidince dogurucakmisim gibi :)))
sansima da hastanenin bashekimi türk bi kadinmis bi de türk ebe varmis.
neyse aksam yazarim gelince ben kactim simdilik
HAY aLLAH YAA ANLAMADIM Kİ ŞİMDİ EN 0,25 M OLMASI LAZIMMIŞ BU DEĞERİN A LTIDA..ÇOK ÇALIŞIYO DEMİŞSİNİZ.İNT DE ZEKA GERİLİĞİ FALAN DİYORR...AYY Bİ D E BU ÇIKTI.DR U A RADIM GELİNCE BAKALIM DEDİ SİZİR OLDUM.DİYCEĞİ ŞEY NORMAL YADA DEĞİLL...HAYRET BİŞİ BUNLAR YAAA...
bu a rda diğer dr umu ardaım biraz düşük gibi dedi.dahiliyeye randevu al dedi.15:3 a randevu aldım.15 dk kaya çıkarım.anca olur... offf offf bi durmak yok bana yaa...(
kızlar ben yine geçmişi okuyamadım...
bahsettiğiniz değerler ne değeri ? hangi tahlilerde çıktı ?
feci kafam karıştı bir iki sayfa okudum bulmak için bulamadım :26:
Tiroid tahlili canım. TSH diye geçiyor tahlillerde. İlk muayenede ya da planlıysa öncesinde doktorun istediği kan tahlillerinde bakılıyor genellikle
selam kızlar pendik tarafında kraft satan bir mağaza biliyormusunuz? birde bebek odası halısı ıcın. özellikle toz ve bakteri tutmayan halı markası onerisi duydunuzmu hiç? bir bilgisi olan varmıdır?
canım teşekkür ederim bilgi için..
peki benim tsh sonuç : 2,44 diyor
normal aralık : 0,27-4,20 diyor
kötü mü bu şimdi :26:
canım teşekkür ederim bilgi için..
peki benim tsh sonuç : 2,44 diyor
normal aralık : 0,27-4,20 diyor
kötü mü bu şimdi :26:
Canım benim doktorum 2civarı ve altında olmasını istiyoruz demişti hamilelerde. Yeni değilse tahlilin tekrar yaptır, aile hekimliğinde yapıyorlar. O sonuca göre sorarsın doktoruna ya da endokrinoloji uzmanına danış.
doktor sitesi.com - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi
Salk danma hasta sorular konsultasyon, tehis yaklamlar, salk haberleri...
Bu sitedekiler gerçek doktorlar ve cevap veriyorlar...Ordaki endokrinoloji uzmanına danışabilirsin, çünkü asıl onların uzmanlık alanı.
ay cok sağol canım ya bende bakayım hepsine tek tek e nede olsa az kaldı:)güzelyali e-5 kenarinda (hekim holding yani ) idil bebe var, orda kraft urunleri de stiliyor, ben gittim gezdim, gayet guzel cnm
viaportta e-bebek, joker var
oralarda da vardir sanirim..
kızlar bana bugun seker yuklemesı yapıldı glıkozu içmeden önce kan aldılar glıkozu ıcınce 1 saat sonra bırdaha aldılar bu bır saatte hıcbırsey yemedım zaten aç olarak yapılıyo ama cok zordu mıdem bulandı cok bende lımon almıstım limon yedım cok zor oldu zaten hamıle kaldıgımdan beri ekşi yiyemiyordum cok mıde bulantısı cektim mutlaka limon alın yanınıza giderken
sizleri okudum okudum gittim kendi değerime baktım
benim afp mom 1.18 yazıyo bide yanında değeri risksiz bölgede bulunmaktadır yazıyo...
bende kanama geçirdim 1.5 aylıkken ve 3 aylıkken..
bu değerin aralığının kaç olması gerekiyo...
benimde kafama takıldı şimdi...
normali 1 mis cnm
senin degerin iyi,
benim riskli yaziyordu yaninda :-((
2,89 cikmis benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?