2011 Ağustos Bebeklerinin Haftasına Göre Boy ve Kiloları

kızlar yazlıktayım burda bi devlet hasatnesine gittim dr. ve makinede farklı 2kilo 29 gr.dedi..ve normal dedi...bence normal değil...kendi dr.uma gidince tekrar yazarım... 30+4 tü...ölçümde.

28+3'te 1680 gram, ama iki hafta önde görünüyor bu kilosuyla bebişim:)

benim prensesim 30 hafta 2 günlük 1570gr çıktı ama üçüncü çocuğum olmasına rağmen karnım hiç yok doktorum 15 gün sonra birdaha ultrasona alıyım kilo alması normal devam ediyorsa sorun yok dedi az kilo almışsa müdahele edecekmiş...

Maşallah canım 3 çocuk demek! waawww!!! biz ilkini zor yaptık bu arada kızına da maşallah

Maşallah canım 3 çocuk demek! waawww!!! biz ilkini zor yaptık bu arada kızına da maşallah

teşekkür ederim...vallahi bende hayret ediyorum 3 çocuk deseler bende inanmazdım herhalde ama yaş 33 olunca çıldırdım çocukta çocuk diye iikide yapmışım diğerlerinde küçüktüm şimdi herşey çok daha güzel çok mutluyum inşallah hepinizde bende sağlıklıca bebeğimizi kucağımıza alırız

29+2 de1402gr maşallah kuzuma, nazlı kızıma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…