2011 Ağustos Bebeklerinin Haftasına Göre Boy ve Kiloları

masallah cinar bebege tontis bir bebegin olacak galiba :)) benimki minik mi olcak ne :)) doktorlar ortalamaya uygun dogar dedi ama bakalim :)) p.tesi 35+4 de 2400 g civarindaydi...

saol canım. senin bebişine de maşallah bence de ortalamaya uygun canım kilosu gayet iyi. benim tontiş oğlum korkutuyor valla beni tosunluğuyla

35+4 boyunu söylemeyi unuttu doktorumuz cd den de baktım baktım bilemedim o yüzden onu bilmeiyorum bu kez
kilosu 2700 olmuş

2 yerden ölçüm yaptı birinde 2935 diğerinde 3050 ...boy 51 cm...

2 yerden ölçüm yaptı birinde 2935 diğerinde 3050 ...boy 51 cm...

Bizde iki yerde ölçüm yaptırdık. Birinde 3250 gr diğerinde 3450 gr.Baktığım zaman aslında her iki doktorda Ac'i 340mm olarak ölçüyor ama gram farklı çıkıyor. Sizde hem gram olarak hem de Ac ölçümünü yazar mısınız?

canım 2 dr değilde aynı dr 2 yerden ölçüm yaptı..ben gerçi sormadım nerden yaptı ama mesela bi baş bi göbek olabilir....birinde düşük çıktı çok üzüldüm birde şurdan yapayım dedi..ve ortalama bunların arası kilosu dedi...gr olarak 2935... 32.15 cm. yazıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…