2011 Ağustos Bebeklerinin Haftasına Göre Boy ve Kiloları

32+0 da 43 cm 1900 gr
bana az geldi ama doktorumuz haftasıyla uıyumlu kilosu gayet normal dedi

evet canim gecmis 2 kg yu ama fazla degil.. 34+4 de 2100 g 43cm boy.. doktor bebegin ne sisman ne zayif ortalarda olacak dedi.. gerci ben ona raziyim öyle olur insallah

canım bebeğin sağlıklı olsunda önemli değil...benim bebekte şimdiye kadar 10 gün önden gidiyordu..son ölçümde 3 gün önde dedi...ama gittikçe küçülüyor gibi...dr.um zaten demişti bana şeker hapları yada insülünler bebeği 7. aydan sonra kilo pek aldırmaz..hazırlı ol dedmişti..ama benim bebek hep önden gidince bende dr.un dediği çıkmadı diye düşündüm...benimde artık az az kilo alıyor...dr. 3.250 olarak doğabilir dedi...onada şükür ama benim şekerim yüzünden fazla alamıycak..neyse sağlıklı olsunlarda kof bi bebekte olmasın

bütün küçük bebeişlerimizin kilo ve boylarına maşaallah.Umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alırız.Bizim küçük kızımızın da 32+6 da ağırlığı 2085 gr ve boyu 44 cm idiSağlıklı gel anneciğim,biz seni merakla bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…