2011 Ağustos Bebeklerinin Haftasına Göre Boy ve Kiloları

mrb hanmlar benm böcüğüm 34+5 de dr kendi muayenesinde 2187 gr çıktı 2 hafta önce 2170 di zaten şaşırdm dr a sordm yanlış hatrlıosundur dedi bende yok hocam dedm yanii ii hatrlıorm...

sonra doppler usg çektirdik ordada 2550 gr çıktı :44::44::44:

ne bu değişiklik anlamadm sizce hangisi kızlar yaff :44:

cnm bence haftasına göre 2550 olması gereken kilosudur
diğerinide dr un belki yanlış ölçmle o kiloyu bulmuştur

Selam guzel anneler
Rabbim hayirlisiyla kuzucuklarinizi kucaklariniza almayi öpüp koklamayi nasip etsin insallah aminnn
Bu kilo olaylarina fazla takilmayin diyorum bazen dogru bazende 500 gr ya yukari yada asagi cikabiliyor.
Önemli olan yavrularimizin saglikli dogmasi mesela benim ogluma 3 500 kusur demislerdi 3 180 dogdu pasam simdi heyecan korku sevinc huzun duygulariniz bambaskadir.
Herkese hayirli dogumlar diliyorum sizler ve bebekleriniz Allaha emanet olun sevgiler

35+0 tombik kızım 3068gr doktor teyzesi de şaşırdı 2 kere ölçtü ama aynı çıktı karın çevresi 3-4 hafta büyük bebeğimin endişelendim biraz

Hepinizin bebişlerine maşallah Cuma günü benim de muayenem var 35+ 4 olacak bakalım ne kadar çıkacak??!!!
En son 33+2 de 2329 g ve 47 cm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…