2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ohh ikizler geliyor bence de öyle bu değer onu gösteriyor. ollleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | haftaya kese görecek|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |cuma kese için dr gidecek|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|ikizler geliyor olabilir|
|[/table]

Son düzenleme:

ohh ikizler geliyor bence de öyle bu değer onu gösteriyor. ollleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sağol canım allah tamamına erdirsin inşallah rabbim bütün
isteyenlere bu duyguyu yaşatsın çok mutluyum hayırlısı ile inşallah kucağımıza alırız allah sağlıklı sıhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

aminnnn canım yaa inan çok mutlu oldum inşallah güzel bir hamilelik yaşar bebeklerimizi kucağımıza alırız

gözün aydın canım sağlıcakla gelsinler

amin cnm inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamız nasip olur inş Allahımın izni ile inş...figero hadi ikizler geliyo cnm gözün aydın...
zeynep sende yarın gidiyosun keeyi görmeye oh oh ne güzel...
bende bugün bi dr umun arayacağım bugün 4ü bitirip 5.haftaya başladık bebişimle benim kese ne zaman görülecek haftaya diye neden geç tarih verdi anlamadım,birde 1000ni geçsin görürsünüz diye okudum topiğin birinde iyice kafam karıştı ee benim ptesi 74o idi bugüne kadar 1000bi geçmiştir diye düşünüyorum Allahın izni ile...

önce keseleri ya da keseyi görseydik sonra ikiz tekiz ya da üçüz yazardık bence seninde ikiz olacak gibi seninde değer yüksek değilmiydi?

canımm ben geçen sefer tam 5te görmüştüm bu defa yarın biraz erken 4+5 ama bakalım umut gidiyoruz.

zeynepela kızlaaarr dr umla görüştüm 5e kadar hastanedeyim dedi gel belki görebiliriz dedi 4 buçuk gibi gideceğim bakalım idrara sıkışık ol dedi,dua edin kızlar kesemi görelim bugün inş...
Allahım ne olur yarabbim dualarımı kabul eyle bugün kesemi görelim inş...

canım sağol özellikle eylül ekledimki hepiniz gelesiniz inşallah

insallah canim ben ve benim gibi bu yolda mucadele eden herkesin rabbim yuzunu guldursun emeklrini bosa cikarmasin.

canim tebrikler rabbim sagilikla kucagina almayi nasip etsin
kizlar dualarinizi eksik etmeyin dualari kabul olurmus

ohooo siz keseleri falan görüyorsunuz daha benim tahlilime 4 gün var. 27 si. aranızda olmayı çok istiyorum.(( nasıl sabırla tahlil gününü beklediniz kızlar. hiç belirtim yok çok çok nadir olarak kasıklarıma az bir ağrı girip çıkıyor ne olur siz neler yaşadınız yazın lütfen...

inşallah canım bence görürsün bi de bakmışsın ikiz hadi iyi haberlerle gel

canım aynen ben de öyleydim için rahat olsun. sonucu alınca aramızda çok yok aslında bi hamiş haberini alın ooo çok yakınız 2 hafta bile değil.

dualarımız sizinle biliyoruz en zoru beklemek ama bu kese kalp işi de çok zor beklemek

bu bekleyiş yoruyor insanı. işe gitmiyorum raporluyum. evde zaman geçmiyor. belirti yok. allah yardımcımız olsun.
evet kese kalp atışını beklemekte çok zor olmalı ama tuttuğunu bir bilsem ümit ederek keseyi beklerdiminan bu daha zor bilirsin sen de:)

evet canım umarım yüzün güler ve tüm hamileliğimizi paylaşırız az kaldı bak testine. çoğu gitmiş.aman kabız olma. inşallah herşey düşündüğümüzden bile güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…