zeynepela canım b hcg 1505 çıktı ya galiba benimkiler ikiz bugün 15. gün allahım hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde gebeligimizi tamamlayıp hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah
ohh ikizler geliyor bence de öyle bu değer onu gösteriyor. ollleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sağol canım allah tamamına erdirsin inşallah rabbim bütün
isteyenlere bu duyguyu yaşatsın çok mutluyum hayırlısı ile inşallah kucağımıza alırız allah sağlıklı sıhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
oh oh figero da hamişşş çok şükürrr.cnm benim tebrik ederim seni çok mutlu oldum...
zeynepela canım b hcg 1505 çıktı ya galiba benimkiler ikiz bugün 15. gün allahım hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde gebeligimizi tamamlayıp hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | haftaya kese görecek|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |cuma kese için dr gidecek|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|ikizler geliyor |
|[/table]
gözün aydın canım sağlıcakla gelsinler
amin cnm inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamız nasip olur inş Allahımın izni ile inş...figero hadi ikizler geliyo cnm gözün aydın...
zeynep sende yarın gidiyosun keeyi görmeye oh oh ne güzel...
bende bugün bi dr umun arayacağım bugün 4ü bitirip 5.haftaya başladık bebişimle benim kese ne zaman görülecek haftaya diye neden geç tarih verdi anlamadım,birde 1000ni geçsin görürsünüz diye okudum topiğin birinde iyice kafam karıştı ee benim ptesi 74o idi bugüne kadar 1000bi geçmiştir diye düşünüyorum Allahın izni ile...
canım benim hem de karından görünmüştü geçen sefer hele vajinal kesin çıkar Allahın izniylebakalım benim dr ne diyecek eğer gel derse giderim valla bugün...
canım sağol özellikle eylül ekledimki hepiniz gelesiniz inşallah
zeynepela kızlaaarr dr umla görüştüm 5e kadar hastanedeyim dedi gel belki görebiliriz dedi 4 buçuk gibi gideceğim bakalım idrara sıkışık ol dedi,dua edin kızlar kesemi görelim bugün inş...
Allahım ne olur yarabbim dualarımı kabul eyle bugün kesemi görelim inş...
ohooo siz keseleri falan görüyorsunuz daha benim tahlilime 4 gün var. 27 si. aranızda olmayı çok istiyorum.(( nasıl sabırla tahlil gününü beklediniz kızlar. hiç belirtim yok çok çok nadir olarak kasıklarıma az bir ağrı girip çıkıyor ne olur siz neler yaşadınız yazın lütfen...
bu bekleyiş yoruyor insanı. işe gitmiyorum raporluyum. evde zaman geçmiyor. belirti yok. allah yardımcımız olsun.canım aynen ben de öyleydim için rahat olsun. sonucu alınca aramızda çok yok aslında bi hamiş haberini alın ooo çok yakınız 2 hafta bile değil.
dualarımız sizinle biliyoruz en zoru beklemek ama bu kese kalp işi de çok zor beklemek
bu bekleyiş yoruyor insanı. işe gitmiyorum raporluyum. evde zaman geçmiyor. belirti yok. allah yardımcımız olsun.
evet kese kalp atışını beklemekte çok zor olmalı ama tuttuğunu bir bilsem ümit ederek keseyi beklerdiminan bu daha zor bilirsin sen de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?