2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Merhaba Burcu, bu mesaj oldukça eskilerden ama ben de aynı arabayı beğenmiştim, almayı düşünüyorum ve kullanıcı görüşüne ihtiyacım var. Araştırma yaparken sizin mesajınıza rastladım, eğer aldıysanız görüşlerinizi yazar mısınız? Memnun kaldınız mı? Şimdiden teşekkürler...

kızlarr nerelerdesinizzzz
bakıyorum kimse yazmamışş bende yazmadan gidiyorumm
azz gelinde yazışalımm
hepp face hep facede olmazzzzzamaaaaaa

mrb ..evet aldım kullanıyorum çok memnunumm kesinlıkle tavsiye ederimm biraz geç oldu ama..

oo tatile giden bayanlar gelinde tecrübelerinizi paylaşın bebek için neler götürdünüz nele r lazım oldu

burayı bırakmayalım biribirimize ihtiyacımız var

merhaba kızlarr ..
zeynoşun dişi pazartesi çıktı ikincide gelemek üzere..yürüme çabamız yok zambakcım sürünmek dönerek heryere ulaşmak varkenn totoyu kaldırmak niyee:)))
ooff çok sıcak geçen sene hepimiz hamileydik bu sne ne güzel zambakk geçen sene bu zamanlar çok yazışıyoduukk:))nerden nereyee..
gülşahcım valla bende özledim toplaşıp konuşmayıı..
prizecim valla tatile çıkarken herşey lazım ilaç trmometre vee herşeyy biz arabayla gittik zor oluyo eğer uççak şansın varsa muhakkak uçkla git.

kızlar sizin bebişler napıyo ilginç şeyler varmıı..dişler emeklemeler sıralamalr başladımıı..

zambak takipteyimm seni rejimdesin dimi nekadar verdin ne yapıyosun bende rejimdeyim 69,5 düştümm:))ama hala vermem gereken baya var..ilk hedefim 65 çok kasmadan düşerim umarım hadi beraber yapalımm benimde desteğe ve yapıcak var birilerine ihtiyacim varr ...ye ye yeee nereye kadarr:))

Slm kızlar ne zamandır yazıcam bi fırsat bulamadım..Okullar,seminerler derken oğlumu sünnet ettirdim....))) Artık o küçük bi erkek..SSonra alt iki dişimiz çıktı ve diş partisi yaptım....Çok güzeldi...Ve şimd de oğluşum hasta..İki gündr çok ateşli...Boğaz enfeksiyonu olmuş...Bu ara pek bi gezmişim heralde birilerinden kapıvermiş....Herşeyi ağzına sokuyo,halının püsküllerini emiyo..Bizim evde karınca var...Bütün gün karınca avında:))) Hala emeklemiyi...Sürekli yürümek istiyo...Biz tutucakmışız o yürüycekmiş...Beceremiyida...Öyle sıralayım falan hiç gözü yok...Hep kucak istiyo....
Bu arada üst iki dişimiz de çıktı...Geçen emzirirken öyle bir ısırdı ki kanlar aktı...Bağırdım ister istemez...Korktu heralde..O gün bugündür gündüz hiç emmiyo..Gece de zorla veriyorum...Ağlaya ağlaya..Korkarım emmeyi bırakıcak...Gene sağmaya başladım..Acıkır belki die mama aldım onu da sevmedi heralde iki çekip bırakıyo....Başka haber yok ....

Sizlerden ne haaber???

Burcu?????? Ecrin???????? Zambak?????????? Prizprize?????????????? Denizyeliiiiiiiiiii??????????? Aman kaç kişiyiz zaten:)))))))))

aaaa biz arabayla rahat ederiz die arabayı bile sıfırladık

kızlar maşallah bebeişlere (sizde maşallah diyin haaa:)))
bizim üstte 4 altta iki dişimiz var (şimdi alttan mı çıkacak acaba) sıralıo emekl,io elinden tuutnca yürüo, ısırıo, şımarıo ya bide emerken meişi bırakıo ucuyla oynuo sonra da gülüo tam bi sıpaoldu memişle oynanmaz diorum yine gülerek yapıoyemek yediriken onunda eline kaşık önüne de boş tabak koyuyorum kaşığ tabağa götüro sonra da ağzına ve işin acısı artık arkamdan ağlıo yakama yapışıo nie acı çünkü çalışıorum rapor izin bitti ve 18-26 ağustos arası tatil var inş o zmana kadar yürür emeklemeye devam ederse perişan eder, kovalamacay bayılıo yakalıcam yakalıcam diorum dönüp bakıosonra hızla kaçıo , yine ce oyuundan hoşlanıo, plastik habvası inmiş bi topumuz var karşılklı oturuoruz onu zıplatarak atmayı sevioböle işte ama tam bi sıpa oldu ya

SLM
kızlarr konu hep arka sayfalarda kalmış
nerelerdesinizz
miniklerrin yaşına az kaldı dimiii
çok şükürrrr allaha
kızımın hala dişleri çıkmadıı
kanepeye tutarak yürüyorr
ama emeklemeyi bilmiyorr
pütürlü gıdaya geçte olsa başladık sıkıntı
sizler neler yapıyosunuzz
gelinn ama artıkkk

cnm nasilsin evet cok geride kalmis kpnumuz ben bakiyorum imse bisey yazmayinca yazmiyorumm
eyluk kuzu siralamaya basladi masallah bizde kalkiyiruz ktukta gidiyo ama armasinu tutunca siraliyo tutmasam duser gibi emeklemede iki uc gidiyo dusup yuvarlaniyo..dite iki tane cikti.alttan.
sen nasilsin rama an nasi geciyo oruclumusun.

x
zambak yazip kacma.
tugba bodrumda suan serin sulardadir deniz rahatsiz aslinda ikiside baya kotuydu netseki daha iyiler diger kuzlari bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…