Eki Görüntüle 396688
kızlar nasıl hem şirin hem 6 kg kaplanıncada az yer kaplıyo
Disneyin muhteşem tasarımı ve Hauckun kalitesi , deneyiminin bir araya gelmesiyle oluşmuş kompakt bir bebek arabasıdır.
Bebeğinizin ilk ve en iyi arkadaşı Minnie desenlidir.
Sadece 6,2 kg çok hafif bir bebek arabasıdır.
Sırt kısmı istediğiniz pozisyonda ayarlanabilir ve tam yatar doğumdan itibaren kullanılabilir.
Ayak kısmı oturma ve yatma pozisyonuna göre ayarlanabilir.
3 saniyede kolayca katlanır ve katlandığında baston arabalardan bile ufak olur. 84*44*20 cm
Kolayca sökülüp takılan ön bar (barla katlanabilir)
Maksimum güvenliğiniz için 5 nokta emniyet kemeri
Ayakla tek hamlede kontrol edilen fren sistemi.
Kumaşları sökülebilir ve yıkanabilir.
Sizin ve bebeğinizin eşyaları için büyük sepeti vardır.
özellikleride buymuş hauck markası galiba bunu alıcamm
Merhaba Burcu, bu mesaj oldukça eskilerden ama ben de aynı arabayı beğenmiştim, almayı düşünüyorum ve kullanıcı görüşüne ihtiyacım var. Araştırma yaparken sizin mesajınıza rastladım, eğer aldıysanız görüşlerinizi yazar mısınız? Memnun kaldınız mı? Şimdiden teşekkürler...
kızlarr nerelerdesinizzzz
bakıyorum kimse yazmamışş bende yazmadan gidiyorumm
azz gelinde yazışalımm
hepp face hep facede olmazzzzzamaaaaaa
canım naılsınn ben geldim sen yoksuunn..nası gidiyo eylül nasıı??
kuzumm ya niye girmiyosunuz artık
gelinn hadiiii
iyi kızımm çok şükürr zeyno neler yapıyo
ay evet sorma cok bosladik burayi deniz tatilde tugbada tatil telasinda..bende annemin yanindayim iki haftadir uzunkoprudeyiz kizimla bugunsafak geldi yari. evimize donuyoruzz
merhaba kızlarr ..
zeynoşun dişi pazartesi çıktı ikincide gelemek üzere..yürüme çabamız yok zambakcım sürünmek dönerek heryere ulaşmak varkenn totoyu kaldırmak niyee:)))
ooff çok sıcak geçen sene hepimiz hamileydik bu sne ne güzel zambakk geçen sene bu zamanlar çok yazışıyoduukk:))nerden nereyee..
gülşahcım valla bende özledim toplaşıp konuşmayıı..
prizecim valla tatile çıkarken herşey lazım ilaç trmometre vee herşeyy biz arabayla gittik zor oluyo eğer uççak şansın varsa muhakkak uçkla git.
kızlar sizin bebişler napıyo ilginç şeyler varmıı..dişler emeklemeler sıralamalr başladımıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?