2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Ay cok gecmis olsun canm ya evet su cocuklar in hastalığı insanı psikolojikmen cok yıpratıyor sukur şimdi iyiymis kuzu ..

Yaaa arkadaşlar süpersiniz diyorum başkada bişey demiyorum...İçinizde beni sanırım birtek burcuşafak hatırlıcaktır... Bende Eylül 15 te doğum yapmıştım...Sizi burda görünce inanın duygulandım , o günler geldi aklıma tekrar...Sadakatinize hayran kaldım..Şuan yazdıklarınızı okuyamadım ama anladığım kadarıyla samimiyet bayagı ilerlemiş...
Umarım zor kazandığımız bebişleriniz ve sizler iysinizdir... Bebişlermizide tadından yenmiyor değil mi? büyüdüler iletişim kuruyorlar sanki birşeyler artık daha rahat , tabii hareketlenmelerinin dışında..
Allah isteyen cümlesine bunları yaşatsın diyorum bizler ışık olalım bu yolda mücadele verenlere..

sizleri tekrar görmek güzeldi..

cnmm çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm nasıl anladınız ne belirti verdi?

ben nickini hatırlar gibiyim
ee neden boş bıraktın buraları
biz samimiyeti epey ilerlettim buluşmalara kadar
ee bebişin nasıl neler yapıyo anlatsana

cnmm çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm nasıl anladınız ne belirti verdi?

ben nickini hatırlar gibiyim
ee neden boş bıraktın buraları
biz samimiyeti epey ilerlettim buluşmalara kadar
ee bebişin nasıl neler yapıyo anlatsana

Kızlar nerdesiniz yaaa??? Burcu,Ecrin merak ettim valla????? Bizde işler karışıktı..Sünnet için hastaneye gittik..Yatışımız yapıldı....Oğlumun damar yolu binbir zorlukla açıldı ve anestezi dr u muaynede hafif bi enfeksiyon var gibi bu çocukta,grip olabilir bia hafta sonra gelin deyip bizi eve gönderdi...Hazır damar yolu açıkken kan alıp baktılar kiiii evt lökosit yüksek...Yarası geç iyileşirmiş böyle durumlarda..Hafif bi antibiyotikle evimize geri döndük....Bu önümüzdeki hafta tekrar gidicez:))))) Ne pitiymiş ama...Bi kestiremedik....

Zambakçım çok geçmiş olsun...Bu bebikler hasta olmasın da amannn diyim....

Canm merak etme bizde bir sorun yok çok sukur hepimiz iyiyiz burcuda e artık buraya hiçbiriniz pek girmiyorsunuz o yüzden bizde ihmal ediyoruz burcu ve denizyeli ile devamlı faace ten görüşüyoruz
Ya sizin sünnette yılan hikayesine dondü gercekten bir yaptırmadınız neyse geç olsun da güç olmasın demişler haftaya hayırlısıyla yaptırırsınız inşallah . E onun dısında buğra min keyfi nasıl okullar da kapanıyor artık hep berabesiniz:))

SLM KIZLARRR
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
denizyeliii
nasıl anladıgımızı sormuşsun söyliyim canımm
kızım ara ara kulagını tutuyordu zaten emerken falanda
başka belirtiside bugünlerde huysuzduu
ateşte eklenince muaynede dr. iltihap sebep olmuş dedi

çok şükür şimdi iyi ama buseferde antibiyotik alerji yaptı
tüm vucüdu kırmızı noktalarla doldu
yüzü kıpkırmızıydı
busefer dr. ataraks şurup verdi
ya çok kararsızım kulllanıp kullanmamakta

Zambakcim canm ataraks ı kuzuyami verdi Dr anlamadım olayı ve neden ????

Zambakcim canm ataraks ı kuzuyami verdi Dr anlamadım olayı ve neden ????

EVET CANIM KIZIMA VERDİ
kızarıklar oldu ya
onun içinmiş
dün akşam yarım ölçek verdim
ki o 1ölçek ver dedi
işin tuhafıda 1yaş altında kullanımıyla ilgili bişey yazmıyo prospektüsünde
dün gece hiç uyumadı beşigine yatıramadım sabaha kadar ayagımda yattı

acaba yedigi bişeymi alerji yaptı diyorum
3gündür antibiyotik vucüttan atılmazmı acaba
kızarıklıklar bibakmışız az geçmiş bibakmışız dahada kızarmış

haftaiçi memlekete gidicez
oradaki dr.umuza götürücez birde bakalım o ne diyecek

Alla alla bu başka ataraks canm demekki benim bildigim rahatlatıcı sakinlestirici o yüzden şaşırdım bencede sen yine başka de ada Danış bence enteresan geldi ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…