cnm bu 2 3 saatler uyuyuş saatimi
yanı yatınca 2 3 saat uyuyomu???
eğer öyleyse gündüz çok uzun uyuduğu için sabah çok erken kalkıyo
yumurta konuusuna gelince bi fikrim yok ama yesin bence bi fark olacağını sanmıyorum
evt 2-3 saat uyuyo ama herzaman değil bazen bir saat de oluo ama kalkış hep aynı
Maşallah dilini ısır....Çok güzel uyyomuş..Benim ki akşam 8.30 da yatar sabah 6.30 da kalkar..Gündüz az uyuyo....Bu arada ben bisküvi yaptım başlada ama sevmedi benim ki..Şimdi hipp organik bebe bisküvisi alıyorum..Onu çok seviyo...Bi tek kahvaltıya koyuyorum zaten..Çorbalarında tam buğday ekmeği kullanıyorum...Dişleri alttan iki tane var o kadar:)) Senin ki ne tatlı olmuştur üst dişleri de çıkınca[/QUOTE
evt sıpa ısıro bide gülüo sonra
hipp i banede alıodum burda bi markette vardı o da stılmıo die kaldırmışalar
yaptığım bisküvi ii olmuşmuydu peki yormazsam yazar mısın?
bende tuzsuz ekmekle veriorum yemeklerini
buğday ekmeğinde de olur mu bilmiorum ama kepekli akmek demiri bağlıomuş die duydum (tam buğdayda keğeği alınmamış un değil mi)
bi de bugün markette işte şu organik yumurtalardan alıodum bildırcın yumurtasına rastladım üzerini okudum tavuk yumurtsına göre kıyas yapmışlar
işte 7 kat demir bilmeme kaç kat fosfor içeriomuş vitamin mineraldeğrleri yüksek yani
yedirsek bişi olur mu yakın zamnda doktora gidecek olan var mı sorsa?
Mrb güzel anneler ya bugün bur bakiyim dedim ben bayadir girmemişim buraya onu fark ettimbaya bir konular gecmis hepsi aklımda kalmadı Tabiki beni soran arkadaslar sukur iyiyiz biz bir sorun yok cacağım paşam 2 diş patlattı hala heryere yuvarlansak gidiyoruz cok tatlı dede diyoruz :) dedemiz mest oluyor:) ama 3 gündür 12 e doğru yatıp tamamen kalkış sabah 6 ti oldu bu cok fena nasıl normale dönücem bilmiyorum hala emiyoruz düzenli olarak meyve yogurt yiyoruz günde 1 ogünde çorba :) okadar
Gözdem hadi su sünneti atlatirsin kolayca inşallah insanın eli giiyot dımı yaptırmaya esim banada diyor bu yaz yaptıralım duye ama ben hazır değilim bu psikolojiye
Zambakcim face e izin vermeyen senin esın sanırım benin eşimde baslarda asla diyordu ne eskiler bulurmuş milletin tek derdi de bizdik zaten :) en son care çağanın asına aldım şifremi oda biiyor bende rahatladım sende esine böyle bir öneri sun bence bise ark cevren yokmuş orda sanırım insana meşkale ..
Burcu duygu yavrum size bisey yazmıyorum iyiki varsınız seviyorum sizi:)
Maşallah dilini ısır....Çok güzel uyyomuş..Benim ki akşam 8.30 da yatar sabah 6.30 da kalkar..Gündüz az uyuyo....Bu arada ben bisküvi yaptım başlada ama sevmedi benim ki..Şimdi hipp organik bebe bisküvisi alıyorum..Onu çok seviyo...Bi tek kahvaltıya koyuyorum zaten..Çorbalarında tam buğday ekmeği kullanıyorum...Dişleri alttan iki tane var o kadar:)) Senin ki ne tatlı olmuştur üst dişleri de çıkınca[/QUOTE
evt sıpa ısıro bide gülüo sonra
hipp i banede alıodum burda bi markette vardı o da stılmıo die kaldırmışalar
yaptığım bisküvi ii olmuşmuydu peki yormazsam yazar mısın?
bende tuzsuz ekmekle veriorum yemeklerini
buğday ekmeğinde de olur mu bilmiorum ama kepekli akmek demiri bağlıomuş die duydum (tam buğdayda keğeği alınmamış un değil mi)
bi de bugün markette işte şu organik yumurtalardan alıodum bildırcın yumurtasına rastladım üzerini okudum tavuk yumurtsına göre kıyas yapmışlar
işte 7 kat demir bilmeme kaç kat fosfor içeriomuş vitamin mineraldeğrleri yüksek yani
yedirsek bişi olur mu yakın zamnda doktora gidecek olan var mı sorsa?
biz yogun cavdar aliyoruz ondan veriyorum acikca ben senin kadar detay yapmiyorum normal yumurta aliyoruz dogal coskunun ...
evde sebze et ne varsa veriyorum tavuk kofte ama dedigim gibi gozdemle siz baya arastiriyosunuz daha ciger almadim balikta eylulde sezonla bol bol vericem simdilik semizotu omega icin yemegini yapicam insllg..
prize bende yaptim evde cok kotu oldu babam yedi hepsini ben normalcicibebe veriyorum oda sabah 3 tane artik onuda vermiyoyorum kahvaltiya ekmek ekliyorum..
sen fot ekledim demistin baktim yoj
prize bende yaptim evde cok kotu oldu babam yedi hepsini ben normalcicibebe veriyorum oda sabah 3 tane artik onuda vermiyoyorum kahvaltiya ekmek ekliyorum..
sen fot ekledim demistin baktim yoj
adsız albüm die 20 tane foto varya bakmış mıydın ona
oğlumu görürsen kızını ecrin'e vermekten vazgeçersin belki :)))
ecrin yok dimi oralarda :))
Bak sen ?? Burda bir sataşma seziyorum ama üzgünüm yavrum cagan paşam vazgeçilecek bir erkek degil)
bizde yazılmıştık çağana ama
ondan bi atak göremedik daha
Aa ask olsun ceydamm gözbebeği ama şimdi zeynoma demisim basta gelinim ikinizde verecekseniz basım üstüne)
Aa ask olsun ceydamm gözbebeği ama şimdi zeynoma demisim basta gelinim ikinizde verecekseniz basım üstüne)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?