Bizim altta 4 ,üstte 4 dişimiz var..>Azılar falan çıkmadı..Kahvaltıyı bende genellikle bulamaç veriyorum..Arada krep yapıyorum çok sevio..Bİ DE Bİ ARKADAŞIN TARİFİ ÜZERİNE MIHLAMA YAPIYORUM..Onu da seviyo...Arada meyve ,çorba,pilav veriyorum..Yemek noktasında sıkıntılıyız ama uyku düzeni şaşmadı çok şükür..Hala en geç 9 da yatıyo..Ben yatarken süt veriyorum ona,uyurken içiyo...Sabaha karşı da saat kurup kalkıp veriyorum ..Ben kalkmazsam sabahın köründe uyanıyo..Kalkarsam 8 e kadar uyuyoruz:)) Gitti,gel,düştü,bebek,babamm,dedemmm,anane ,top, su,mama,meme diyo:)) Herşeyi taklit ediyo..Anane sana ne yaptı diyorum...Hııııı diyo..Şikayetler başladı:)))
kız burcuu gecenin 3ünde ne işin var yavrum ya yatakmı itti seni :)Baslar diger didlerde nasil sistilermi
geldikkkkızlar gelin yazışalımda topik yalnızlıktan kurtulsunnn
bebişler nasıl neler yapıyosunuzz
konuşmaya başladılarmı
Amanda aman nerelerdesiniz yine...Benim oğluşum o kadar yaramaz ki bi an boşluğa gelmiyo...Heryeri altüst ediyo..Ne buzdolabı kalıyo ne bişey..Hiç yapmadan anlamıyo..İnadına yapıyo resmen...Arada kitaplarıyla oyalanıyo..Başlka oyuncaklarla ilgilenmiyo...İşi gücü etrafı karıştırmak..Tam konuşmuyo ama her deiğmi anlıyo..Kitapta sorduğum her resmi buu diye gösteriyo..Git çorap getir diyorum getiriyo:))) Hala zor yemek yiyo...Meyveden hoşlanmıyo..Anne sütü ve inek sütü içiyo aralarda..Sizinkilerden ne haber???
Bizim altta 4 ,üstte 4 dişimiz var..>Azılar falan çıkmadı..Kahvaltıyı bende genellikle bulamaç veriyorum..Arada krep yapıyorum çok sevio..Bİ DE Bİ ARKADAŞIN TARİFİ ÜZERİNE MIHLAMA YAPIYORUM..Onu da seviyo...Arada meyve ,çorba,pilav veriyorum..Yemek noktasında sıkıntılıyız ama uyku düzeni şaşmadı çok şükür..Hala en geç 9 da yatıyo..Ben yatarken süt veriyorum ona,uyurken içiyo...Sabaha karşı da saat kurup kalkıp veriyorum ..Ben kalkmazsam sabahın köründe uyanıyo..Kalkarsam 8 e kadar uyuyoruz:)) Gitti,gel,düştü,bebek,babamm,dedemmm,anane ,top, su,mama,meme diyo:)) Herşeyi taklit ediyo..Anane sana ne yaptı diyorum...Hııııı diyo..Şikayetler başladı:)))
Baslar diger didlerde nasil sistilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?