2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar gelin yazışalımda topik yalnızlıktan kurtulsunnn

bebişler nasıl neler yapıyosunuzz
konuşmaya başladılarmı

Amanda aman nerelerdesiniz yine...Benim oğluşum o kadar yaramaz ki bi an boşluğa gelmiyo...Heryeri altüst ediyo..Ne buzdolabı kalıyo ne bişey..Hiç yapmadan anlamıyo..İnadına yapıyo resmen...Arada kitaplarıyla oyalanıyo..Başlka oyuncaklarla ilgilenmiyo...İşi gücü etrafı karıştırmak..Tam konuşmuyo ama her deiğmi anlıyo..Kitapta sorduğum her resmi buu diye gösteriyo..Git çorap getir diyorum getiriyo:))) Hala zor yemek yiyo...Meyveden hoşlanmıyo..Anne sütü ve inek sütü içiyo aralarda..Sizinkilerden ne haber???

Zambakcim gozdemcim ozlemisim ya deniz ve tugbayla cok sik gorusuyoruz bulusuyoruz sizlerde olsaniz ne guzel olur
Benim cadi kizimda cok hareketli karistiriyo tirmaniyo yataktan atliyo aklinuza nekafar yaramazlik geliyosa yapiyo:))
Kuzumde herseyi yiyo sukur azi dislerimiz cikti bo oh dedik
Konusuyo derken anne (nene) baba anane gitti atti mama sut falan diyo her derdini anliyorum masallh oda anliyo bwni gunlerimiz gecip gidiyo anlamadan bibucuk olucaklar nerdeyse bizde boyle havadisler
Gozdemm demek seninde kuzun yaramaz masallh sute devam demek napiyosun gece uykylarinuz nasil
Zambak eylul neker yapiyo efwr siZ gelirseniz bende gelirim kimse ugramiyo diye ugramiyorum

Zambak face yamadinmi daha:))
Benim cadi uyuyo bugun uyumadi simdi kaldirdim oyaladim dayanamadi yinw uyudu fgexe oturcak sanirim:))
Kizlar kahvalti ne veriyosunuz ben yumurta peynirle tereyag ceviz koyup eziyorum sutle ama buara sikildi omlwt yaptim yedi bugun muz verdim degisik ne veriyosunuz arada corba veriyorum hatta haftanin bi iki gunu cirba vwrmeyi planliyorum tarhana icibe petnir koyup

Bizim altta 4 ,üstte 4 dişimiz var..>Azılar falan çıkmadı..Kahvaltıyı bende genellikle bulamaç veriyorum..Arada krep yapıyorum çok sevio..Bİ DE Bİ ARKADAŞIN TARİFİ ÜZERİNE MIHLAMA YAPIYORUM..Onu da seviyo...Arada meyve ,çorba,pilav veriyorum..Yemek noktasında sıkıntılıyız ama uyku düzeni şaşmadı çok şükür..Hala en geç 9 da yatıyo..Ben yatarken süt veriyorum ona,uyurken içiyo...Sabaha karşı da saat kurup kalkıp veriyorum ..Ben kalkmazsam sabahın köründe uyanıyo..Kalkarsam 8 e kadar uyuyoruz:)) Gitti,gel,düştü,bebek,babamm,dedemmm,anane ,top, su,mama,meme diyo:)) Herşeyi taklit ediyo..Anane sana ne yaptı diyorum...Hııııı diyo..Şikayetler başladı:)))

Canim masallah bizdede ii parmak var ama buaralar tirnak geciriyo sac yoluyo malesef
Sen ozgur beyi biraktin dimi
Baya erken yatiyo vay sasirdim valla bizimki 12. 1 hatta iki gundur 2 buldu yatmasi gece sutu veriyorum yatmadan bida 11 e kadar bisey vermiyorum acikmiyoki kalkmiyo
Sen basladin ise annen bakiyidu dimi bugraya nasil kilosu boyu nealemde
Su cicegi olmustur asisini tabi
Bende pilav makarna bulgur daha dogrusu hersey veriyoruum cok sukur yemek prob yok zeynebin arada istemedigi oluyo zorlamiyorum oyle yani

Baslar diger didlerde nasil sistilermi

Baslar diger didlerde nasil sistilermi
kız burcuu gecenin 3ünde ne işin var yavrum ya yatakmı itti seni :)
kızlar gelin yazışalımda topik yalnızlıktan kurtulsunnn

bebişler nasıl neler yapıyosunuzz
konuşmaya başladılarmı
geldikkk
bebişler yaramazlık peşinde cnm yaa ne olsun
konuşma olarak basit bi kaç kelime işte ama herşeyi kopyası gibi taklit ediyor
yumurta kırıyorum el hareketlerimi yapıyor şeker serpiyorum aynısını hatta geçen gün beraber sulu köftenin köftelerini yuvarladık ama o boş elleri ile :)
herşeyi öğreniyorlar yavaş yavaş

biz geldikk ama sizde yoktunuz ondan yazmıyorduk :)
gözdemm sen nerede oturuyorsun cnm?
ah canım hangimizinki uslu afedersin yaa bi sn peşimden ayrılmıyor devamlı yanımda olsun istiyor yan odaya geçemiyorum
karıştırma huyu yok çok şükür standart bi iki çekmecesi var sadece oralar,yemek konusununa gelince herşeyi yiyor ama canı istediği zaman acıkmadıysa istemiyorsa hayatta yemek mesela
gece beslenmesi için saat kurmazsan ve mama vermezsen dahamı erken kalkıyor anlamadım ben
gece beslenmesi bizde hemen hemen 1 yaşından beri yok
BURCUUU SANA BİŞİ DEMİYORUM DEDİĞİMİ SAY

Kızlar alıntı yapamadım..Gece ben kalkmazsam Buğra da kalkmlıyo..Ama o zaman hiç süt içmiyo..Gündüz yemekti,meyvaydı bilmem ne derken doyuyo ve süt içmiyo..Mama hiç vermedim ,inek sütü ver dedi dr..Anne sütüde alıyo..Bende gece 5 gibi saat kurup st veriyorum 180 cc içiyo...150 de yatarken içiyo..Yeter heralde..Ben 5 te kalkmazsam 7 de uyanıyo..Ama kalkarsam 8,8.30 a kadar uyuyoruz:))

Burcucum ,özgür beye o hastalık olayından sonra hiç gitmedim..Soğudum açıkçası..Bide telefonla falan hiç ulaşılmıyodu..Hastane olarak çok kötüydü..Medical park bahçelievlere götürüyorum..Erkan bey var..İlgili,bilgili,her an herşeyi danışabileceğin bi dr..Uzun zamandır ona gidiyoruz..Biz çiçek aşımız 13. ayda olduk..Dr erken yaptırdı...Ben 1 . sınıf okutuyorum bu sene ne olur ne olmaz diye erken aşılayalım dedi....Boyu 13. ayda 83 cm di...Kilosuda 11 e yakındı... zayıf değil,kiloluda değil ama boyu akranlarına göre bayağı uzun..Şu anda daha da uzamıştır kaç ay geçti:)) Annem bakıyo bu arada bebişe..)) Gözüm arkada değil yani...

Burcu sen şu uyku saatini yarım saat yarım saat ötelesene..Hem çocuk içi hem de senin için çok iyi olur:))

Bu arada sizin bebişlerin boyu,kilosu endamı nası??:)) Resimlerini görüyorum hoş hepsi çok tatlı ama:))

Gozdem evet bu uyku duzeni berbatlasmaya baadi dun uctu uyudu gec kalkiyoruz hp erken diyirum jalkamiyoruz kalksakta zenep hemen tekrar uyumak istiyo oda alisti oglene kadar uyumaya
Bende biraktim ozgur beyi tugba devam ediyo mecical parkta pinar hanim var yegenim gidiyo onu. Dr yanliz bebeklikten beri o cok mamaciyfi kahvalyiyi bile miluoNk kilerle yaptirfi hep
Canim yeter tabi ictigi sut zeynepte kahvaltida bi kucuk kutu inek sutu iciyo bide nesguik peyniri cok seviyo ger yemegine koyuyorum yoksa yemek istemiyo nerdeyse bugune jadar her sabah yumurta verdim buarAlar istemiyo bugun bizmuvi mu pekmez yedirdim
Ayy birinci sinifmi benim yegenimde basladi bire gulsah hic ders yapmak istemiyo ne onerirsin ogretmi cok odevde veriyo ne olucak bilmiyoruz alalim diiyolar 66 aylik basladibide okuyo ama okulda yapmiyo
Bizim zeyno 13 kg oldu 86 cm olctum tekrar saglik ocagina gidicez
Tahin pekmez veriyorum hetgun meyvesi falan boyle geciyo
Gece uyanmasi olmuyomu sonra yatti bida sen elleyene kafar uyuyimu zeynep genelde oyle yatiyo bizimle kalkiyo
Sen enzirdigin icin mama vwrmiyosun tugbada vermiyo oda yeni kesti memeden biz denizle bastan verdiginiz icin hem sut hem nama vwrioruzz
Senin omulun kacta bitiyk kacta uuisun evde

Ayyy Burcu gene yazdıklarını anlayana kadar bayağı güldüm...Süt verinca niye mama veriyosunuz ki??? Süt yetmiyo mu?? Benimkini gece elleme uyanmıyo maşallah...Ama ben dürtüyom onu süt içsin diye..Nesquik hiç vermedim...Abur cubur da vermedim hiç..Poça,bebek keki falan yapıyorum ..Onları seviyo..Okulum 1 de başlıyo 5,30 da bitiyo..Zaten 2 saat kadar uyuyo ben yokken..İdare ediyolar işte...)) Birinci sınıf minnoşa gelince ne diye verdiniz 66 aylık..Rapor alsaydınız ya...Okumuş işte Daha ne yapsın..Ödev yapmak istemiyolar genelde..O bilinç yok çünkü,gereksiz geliyo..Bol ödülle yaptırabilirsiniz ancak..Ödevini yaparsan tv izleyebilirsin gibi...Önüne fazla seneçek koymadan tercih yaptırın...ya hiç şekr yiyemezsin ya da ödevini yaparsın..Seçimi ona bırakın:)))

Evet ya cok karisiyo yavasta yazinca olmuyo
Verildi artik mudur cezasi var dedi rapor icinde resmen gerizekali raporu alirsiniz ona gore dedi bizde verdik odul falanda pek ise yaramiyo nasi yariyo bi seferlik istedikleride oyle pahali oyuncaklar )
Sut derken meme vermiyoruz canim sabah kahvaltida iciyo kutu sut ogleden sonra nesguik gece devam sutu 150 cc
Kek falan evde nasi yapiliyosq oyle yiyo bende pogca kek pasta bu traz veriyorum cubuk balik pizza kraker cok seviyo arada pingui cikolatayi seviyo ama cok vermiyorum
Masallh aslinda uyandirmaman daha iyi degilmi uyurken elleme sakin diyo doktorum doyurmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…