Gulsah ben normal evde yaptigim sekeri birazdaha cok seninkinden genelde bol cevizli tarcinli veriyorum seninkinide deneriz deniz cok yapiyo ceyda cok seviyo zeynepte oyle tabi
Netin olduysa daha cok gel
Valla donmusum olsa denerdim tekrar tedavi falan banada zor geliyo a a bugra kendi geldi:) belki yinegelir gelmesede donmus var zaten senin
Keske benimde donmus kalsaydi son tedavide 6 yumurta 4 dollendi iki kondu ikiside gitti dediler besinci gundu gelememisler
İlk tedavimde arastirmadim dondurma yokmus merkezde 18 yumurtanin 13 dollenmisti hemde yazik oldu onlara yani
Bugun evdesin ne yaptin bugraya ne vericeksin
Deniz bende pekmez koyacaktım..Bizim face grubunda beslenme uzmanı bi arkadaş var..Pekmezin kesinlikle pişmemesi gerektiğini söylüyo..Bende koymadım öyle deyince...Zaten o kadar meyveyle çok tatlı oluyo..Yarım çay bardağı şeker yetiyoda artıyo bile...Tuzlusu fena olmuyo ama benim ki tatlısını daha çok seviyo..Tuzluyu mücver gibi tepside yapıyodum ama artık mevsim itibariyle kabak falan kullanmıyorum..İçine koyacak bişey bulamadım...Bu arada bana pastane poçası tarifi ersenize..Mayalı yaptım güzel olmadı....
Burcu, Buğra Efe kendiliğinden geldi..Gene gelirse bi melek hayır demem ama donmuşlarla mecbur kalmazsam denemek istemiyorum..Aman çok stresli işlerdi..Belki artık o kadar stres yapmayız bilmiyorum ama:))
Deniz senin var mı donmuşun???????????????
Burcu, face e son koyduğun resim çok güzel bu arada...Bi buluşmada bende olabilsemde sıkıştırsam böceklerinizi:))
Bu arada face te gizli grubunuz mu var sizin bakıyım??? Nasıl haberleşiyosunuz 24 saat hıı??
Gulsahcim bizim grup tugba deniz ben kapali gizli yaptik yaklasik 10 ay oldu biz yanliz her saat basi konusuyoruzz nerdyse
Valla gelirsen ne guzel olur bidahaki bulusmayi haber verelim
Sen napiyosun tatilin nasil geciyo
Zambaktan hic haber yokk nerdesin hatunn
Zambak canim sen nerdesin gecen bakiyim dedim neler yazmissin biraz okudum gel hadiiii
Zambakcim hareketlensinde sen yoksun kuzum
Olsun zamaa herseyi yiycek sen memeden kestiginde basliycak tugbada oyleydi zorlaniyodu meme kesilince basladi yemeye
Biz genelde kalabaligiz annemler ablamlar bide yegenim var ayse oda oluyo surekli oyun oynama halimiz var bebeklerimizi doyurup salliyo. Calio delisi bebegide var calio onunla cok oynuyo kendi dilinde sarkisini souyo boyle geciyo gunlerimiz
E sen neler yapiyosun ne oyunlar oynuyosunuz
Cok sukur artik herseyi anliyolar eskisi kadar zorolmuyo ama benim kizim yaramaz hep tirmansin atlasin istiyo cok kiskanc annemi benden kiskaniyo daha dogrusu annemi herkezden kuskaniyo hemn agliyo numaraci cok buara boo deyip korkutmayi ogretti
Zambak bizim erken bitti sutumuz denizlw tugba 16 aya kadar emzirdi o kesmek istiyodu yemek duzeni uyku duZeni icin icide el bermiyodu cagan kemndiginden birakti ki sutude vardi tugbanin
Zamvakcim hemen hemen ayni seyleri yapiyolar canim uyku duzenin nasil tugbaninki baya bi kotuydu buara biraz daha iyi puturluyude yavastam yiyo
Sen puturlu veriyomysun biz cok erken basladik eklere alisti bu halde bile bazen puturu cikariyo tabi nadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?