2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Senin ikinci denemen miydi?? Buğra ya ne verdim unuttum bu arada:)))))))))

Bu arada face te gizli grubunuz mu var sizin bakıyım??? Nasıl haberleşiyosunuz 24 saat hıı??

evet bende duydum o pişmemesini ama çok şeker koymaktan iyidir cnm ya bizimki çikolatada fazla tüketme yanlısı çok biyererden dengelemeli ama zor cidden
pastane poğçası tarifi bilmiyorum ama ben genelde 1 bardak ılık süt, 1 bardak ılık su, az tuz, az şeker,1 paket yumuşak margarin ve maya ile yoğuruyorum uzun süre mayalandırıp şekil veriyorum
yok cnm donmuşun ama senin donmuşun varsa çokta stres değil yaa sadece transfer o kadar
ben düşününce kendiliğinden olmazsa sil baştan tedavi ile başlıcaz Allah büyük
evet gizli grubumuz var bizim kapalı herkesede buradan hbrleşmemizi yapıyoruz sık görüşüp buluşuyoruz..

Son düzenleme:
Gulsahcim bizim grup tugba deniz ben kapali gizli yaptik yaklasik 10 ay oldu biz yanliz her saat basi konusuyoruzz nerdyse
Valla gelirsen ne guzel olur bidahaki bulusmayi haber verelim
Sen napiyosun tatilin nasil geciyo
Zambaktan hic haber yokk nerdesin hatunn

Anladım canım..Ben çok sık nete giremiyorum..Hiç gürmediğim günler oluyo..Bazen vakit bulamıyoum,bazen netim sorunlu oluyo....Neler kaynatıyonuz ,burda bana özet geçin bari:)))

Biliyomusun bizde soyle bisey oldu iki uc saat girmezsek meraklaniyoruz dusun
Canim gunluk hayat dertler mutluluklar cicuklar kocalar yemeklwr hersey konusuluyo yani
Ee sen naptin bugun bugra napiyo ???

Zambak canim sen nerdesin gecen bakiyim dedim neler yazmissin biraz okudum gel hadiiii

topik dedigin böyle olacakk
hareketlenmiş maaşalllahh
nasılsınızz kızlar

yazdıklarınızın bikısmını okudumm
bikısmı kaldıııı

ben iyiyimm kızlarr
kızımla ugraşıyorumm
ne güzell sizinkiler kekler bogçalar yiyormuşş
bizimki agzına sürmüyor
sıkıntımız büüyük yani
inanın tek yedigi şeyy çorba pilav ve bulgur pilavı
başka bişey agzına sürmüyorr
ne yogurt ne yumurta peynir pekmez meyve süt agzına sürmüyor
hala emziriyorumm
arada ayırsammı diye
aklıma geliyor ama geceleri sık kalkıyor sütte içmeyince neyaparım bilmiyorumm

kızlar siz ayırdınızmı sütten
ayırdıysanız nasıl becerdinizz bu işi

gözdemmmm
sana bir poğça tarifi çok güzel oluyor

1bardak sıvıyağ
1bardak ılık su
1bardak yoğurt
toz maya
tuz az şeker

üzerine yumurta sarısı(akını içine koyabilirsin)
hamuru yogur bekletmeden şekil ver tepsiye diz
mayalanınca fırına koy
önemli olan mayalanmadan tepsiye dizmen
tepsi mayalanması yap yanii...
denemeni tavsiye edrim

ben 2.yi düşünüyorum ama
önce bir güzel kilo vermek lazım
artıı birde bebek içinn bütçe ayırmak lazımm
malumm maliyetii çokkk

kızlarrr bebklerle 1gününüz nasıl geçiyor?
mesela hangi oyunları oynuyorsunuz

okadar soracak sorum varkiii

Zambakcim hareketlensinde sen yoksun kuzum
Olsun zamaa herseyi yiycek sen memeden kestiginde basliycak tugbada oyleydi zorlaniyodu meme kesilince basladi yemeye
Biz genelde kalabaligiz annemler ablamlar bide yegenim var ayse oda oluyo surekli oyun oynama halimiz var bebeklerimizi doyurup salliyo. Calio delisi bebegide var calio onunla cok oynuyo kendi dilinde sarkisini souyo boyle geciyo gunlerimiz
E sen neler yapiyosun ne oyunlar oynuyosunuz
Cok sukur artik herseyi anliyolar eskisi kadar zorolmuyo ama benim kizim yaramaz hep tirmansin atlasin istiyo cok kiskanc annemi benden kiskaniyo daha dogrusu annemi herkezden kuskaniyo hemn agliyo numaraci cok buara boo deyip korkutmayi ogretti

Zambak bizim erken bitti sutumuz denizlw tugba 16 aya kadar emzirdi o kesmek istiyodu yemek duzeni uyku duZeni icin icide el bermiyodu cagan kemndiginden birakti ki sutude vardi tugbanin

geldimm geldimm artıkkkk
burcu inan yemeyen çocuk gerçekten çok zorrrgittigim yere hala çorba taşıyorum yanımda
çagan gibi eylulde kendiliginden bıraksa keşke
biz kalabalık degiliz malesef kızım bibeni birde babasını görüyo
arada 1tane komşu görürse nealaa
bizimki pepe delisi kızım nerde pepe orda
eee yapıyor mama yediriyorr arada bizede veriyor
caliomuz varda pek deger vermiyo onaama dedigin gibi müzigi çalınca kendince söylüyo
müzikli oyuncaklar çok ilgisini çekiyor
tvde müzik olsun oynaya başlıyor mırıldanıyorr
renkli halkalar ve legolarla oynatıyorum ama sıkılıyor
saklanıyorum kızım beni bulamazki diyorum bulunca çok mutlu oluyorr
babayı korkutaalım deyince
ellerini şekilli yapıp tuhaf sesler çıkaıyorr

birde bugünlerde vurmaya başladı
mesela emziriyorum
şaktan yüzüme vuruyor
acaba oyunmu sanıyor

Zamvakcim hemen hemen ayni seyleri yapiyolar canim uyku duzenin nasil tugbaninki baya bi kotuydu buara biraz daha iyi puturluyude yavastam yiyo
Sen puturlu veriyomysun biz cok erken basladik eklere alisti bu halde bile bazen puturu cikariyo tabi nadir

Ay zambak bu vurma turnak gecirme sac yolma buzdede var ve cok can yakici oluyo gecen arkafasimin oglunun agzini kanatti tirnak gecirmis saclarini yoldu cocukta bi ay kucuk kasla goz arasinda yapti girsen cocuk zeynebi girunce kaciyodu bu donem bilmiyolar yaptiklarini oyun saniyo diycem yok kuzinca yapiyo bana kiziyo ya ya gidip telimi alip firlatiyo ya cicegin yapragina gidiyo yada tv kanallarini degistiriyo biliyo neye kizdigimizi cunku
Buarada ablamda bobrek tasi amieliyatinda yarim saat oldu girdi haber vekliyorum heycanla gidemedik zeyneple hastane cok uzakta diye

Lego var onlari benim birlestirmemi istiyo o ayriyo oyle oynuyo
Ya evet sizinkiler uzakta olunca tek bakmak cok sabir gerektiren bi is zamabkcim allah yardimcin olsun ben fusunemiyorum iki gun evde kaliyoruz cok bunaliyorum alistik kalabaliga bide

uyku düzeni kötü çok geç yatıyo mesela gece en erken 11 ...12 ...12buçuk degişiyo
gecede enaz 3-4kez kalkıyor emmek için
sabah geç kalkıyor 10da yada 10buçukta
farklı bişey yemek istemiyor
mesela pilava yemek suyu falan koysam yemiyo
istiyorumki köfte yesin kek vs. yesinn
yemiyoo
sabahları kahvaltı yerine hala çorba yiyor

Zambak evet baya kotuymus gece bizde gec yatiyoruz 12 buluyo genelde bazen erken bazen gec tabi gec kalkiyoruz budgece 4 tu jalkti 7 uyuduk bizim icin cok nadir bi durum bu tabi sen emzirdigin icin alisik zamvak
Yemek konusunda kofteyi corbadina ezsene buarada yemis olur cok kasma puture nasilsa aliscaklar corbalarini kiymali yap evet yemesi zor cocuk cok zor oluyo sabahlari bende arada corba veriyorum bide her corbasina peynir koyuyorum bi dene istwrsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…