Ayyy Burcu gene yazdıklarını anlayana kadar bayağı güldüm...Süt verinca niye mama veriyosunuz ki??? Süt yetmiyo mu?? Benimkini gece elleme uyanmıyo maşallah...Ama ben dürtüyom onu süt içsin diye..Nesquik hiç vermedim...Abur cubur da vermedim hiç..Poça,bebek keki falan yapıyorum ..Onları seviyo..Okulum 1 de başlıyo 5,30 da bitiyo..Zaten 2 saat kadar uyuyo ben yokken..İdare ediyolar işte...)) Birinci sınıf minnoşa gelince ne diye verdiniz 66 aylık..Rapor alsaydınız ya...Okumuş işteDaha ne yapsın..Ödev yapmak istemiyolar genelde..O bilinç yok çünkü,gereksiz geliyo..Bol ödülle yaptırabilirsiniz ancak..Ödevini yaparsan tv izleyebilirsin gibi...Önüne fazla seneçek koymadan tercih yaptırın...ya hiç şekr yiyemezsin ya da ödevini yaparsın..Seçimi ona bırakın:)))
hımm bi kekçi olarak bebe kekini merak ettim tarifi nasıl?
Dogru valla bakalim gelsinn degisik tarifler ozamann:))
Bide tugbayla denizle konustuk ama ikinci kuzalari dusunuyomusunuzz
kız benimkini biliyon hep diyorum ya :)Kekcii denizz sende tarif ver bizee:))
Kızlar,boşlamaktan değil valla..Netim sorunluydu:)) Bebek keki: Şekerli yapacaksanız bi çay bardağından az şeker,1 çy bardağı sıvı yağ, elme,havuç,portakal kabuğu rendesi,portakal suyu, yani bol meyveli........Tuzlu yapıcaksanız: peynir,kabak.havuç aklınıza ne sebze gelirse işte...Un olarak hep tam buğday unu kullandım...Şeker olarakta esmer şeker...Siz neler yapıyosunuz farklı olarakkk??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?