2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

hımm bi kekçi olarak bebe kekini merak ettim tarifi nasıl?

Kızlar,boşlamaktan değil valla..Netim sorunluydu:)) Bebek keki: Şekerli yapacaksanız bi çay bardağından az şeker,1 çy bardağı sıvı yağ, elme,havuç,portakal kabuğu rendesi,portakal suyu, yani bol meyveli........Tuzlu yapıcaksanız: peynir,kabak.havuç aklınıza ne sebze gelirse işte...Un olarak hep tam buğday unu kullandım...Şeker olarakta esmer şeker...Siz neler yapıyosunuz farklı olarakkk??

Gulsah ben normal evde yaptigim sekeri birazdaha cok seninkinden genelde bol cevizli tarcinli veriyorum seninkinide deneriz deniz cok yapiyo ceyda cok seviyo zeynepte oyle tabi
Netin olduysa daha cok gel
Valla donmusum olsa denerdim tekrar tedavi falan banada zor geliyo a a bugra kendi geldi:) belki yinegelir gelmesede donmus var zaten senin
Keske benimde donmus kalsaydi son tedavide 6 yumurta 4 dollendi iki kondu ikiside gitti dediler besinci gundu gelememisler
İlk tedavimde arastirmadim dondurma yokmus merkezde 18 yumurtanin 13 dollenmisti hemde yazik oldu onlara yani
Bugun evdesin ne yaptin bugraya ne vericeksin

Tuzlu derken ben evden pogaca pasta borek hepsini veriyorum
Ama tuzlu kek dereotu peynirli cok guzel oluyo kekkalibindada harrika gozukuyo:)

Kekcii denizz sende tarif ver bizee:))
kız benimkini biliyon hep diyorum ya :)

ben ona özle yapacaksam şekeri az pekmezi bol tutuyorum ve kuru meyveli yapıyorum
tuzlu olarak hiç denemedim sebzeleri rendeliyormusun tadı nasıl oluyor severek yiyiyormu?

Biz deniz tugba ben 24 saat ne yiyoruz ne iciyoruz napiyoruzx herseyimizi biliyoruz :)))
İyiki varmis bu kk bana cook guzel dostluklar kazandirdik seviyorum sizi coook:)

Deniz bende pekmez koyacaktım..Bizim face grubunda beslenme uzmanı bi arkadaş var..Pekmezin kesinlikle pişmemesi gerektiğini söylüyo..Bende koymadım öyle deyince...Zaten o kadar meyveyle çok tatlı oluyo..Yarım çay bardağı şeker yetiyoda artıyo bile...Tuzlusu fena olmuyo ama benim ki tatlısını daha çok seviyo..Tuzluyu mücver gibi tepside yapıyodum ama artık mevsim itibariyle kabak falan kullanmıyorum..İçine koyacak bişey bulamadım...Bu arada bana pastane poçası tarifi ersenize..Mayalı yaptım güzel olmadı....

Burcu, Buğra Efe kendiliğinden geldi..Gene gelirse bi melek hayır demem ama donmuşlarla mecbur kalmazsam denemek istemiyorum..Aman çok stresli işlerdi..Belki artık o kadar stres yapmayız bilmiyorum ama:))

Deniz senin var mı donmuşun???????????????

Burcu, face e son koyduğun resim çok güzel bu arada...Bi buluşmada bende olabilsemde sıkıştırsam böceklerinizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…