Gulsah ne diyim supersin 56 fazla deme lutfenn bide bana bak morelim bozuk veremedim gitti
Zambakcim ablam hamdilsun iyi evde atlatti inslh
Buarada zeynep hastslandi burnu akiyidu oksuruk ates sukur bugun iyi dr ilac vermedi gerek yok diye biraz agir ama atlatti gibi
Zambak hadi baslayalim leslie basliycaktim bugun bi bel agrim var inslh duzelir baslarim motive oluyirum cunku spor yapinca
Zeynep hala uyumadi icwrde babasiyla sesi geliyo :)))
Of bizim su jacgundur uyku yok hasta olunca gece uyumadik gibi bugun 1 30 kalktik tabi uyku yok bende off agliyoo gidiyim bakiyimm
Hadi yarin gel nnasi yapicaz karar verelim
Burcu cum nasıloldu Zeynoş?? İyileşti mi kuzucuk...Bu arada biz 18 . ay aşılarımızı olduk..Çok şükür ateş falan yapmadı..İnşallah sizde de yapmaz..
BURCUUUUUMMMMMMBURCUUUMMMZambak canimm hamilemisinn ay super haber buu canim nekadarlik oldun cnm eylulnasil hmn gor yazımı cevapp bekliyorum
Inslh ikinci bebisin saglikla gelir cinsiyet bellimi cok guzel bi hbr:)))))
Mercan cnm nasilsin
Demek sende ikinciyi dusunuyosun yine tupmu yapicaksin sen medicalparkta yaptirmistin yine olursa bu tarafami geliceksin
Bebis nasil neler yapiyo kac kg herseyi yiyomu ZAMBAK senin icinde gecerli bu sorularr:)) belki bendede bi sürpriz gelir ikinci geliyo diyee:)) ama simdi bekliyorumm:)) net yazmiyimm:))
ayyy oglus geliyooo masallhh zambakcim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin sen ozaman mart annesi olucaksin
nasil geciyo 3 ay bitmis bile en zor donemi atlatmissin cnm ya eylulle zor olmuyomu cok ciddi bi sekilde cok sevindimm senin adina
kuzumm ben tedaviye baslamadim ama bu ay garip bi umut var icimde zeynosa hamileyken girdugum ruyalari gordum acaba diyorum:))benimki tamamen varsayimm:€bakalim 3 gibi adet olucamm (mi) olmiycammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?