2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

BURCU
geçmiş olsun zeynoya
neyseki ilaçsız geçmiş
kuzum bugünlerde ev topluyorum
2gün sonra taşınacız
yani oara nete giremem
tekrar geldigimde tamgaz devam ederiz olurmu
fikrin varsa söyle

Burcu cum nasıloldu Zeynoş?? İyileşti mi kuzucuk...Bu arada biz 18 . ay aşılarımızı olduk..Çok şükür ateş falan yapmadı..İnşallah sizde de yapmaz..

Burcu cum nasıloldu Zeynoş?? İyileşti mi kuzucuk...Bu arada biz 18 . ay aşılarımızı olduk..Çok şükür ateş falan yapmadı..İnşallah sizde de yapmaz..

Canım nasılsın
Çok şükür ıyı ılacsız atlattı bırazonce öksürük var okadar
Ay maşallah bıttı desene ne güzel Ates olmamış darısı basımıza ya ne sorucam benı SALI çağırdı hepatıt a yapışmaz dedı Mart'ta 18 ay aşısı senın hepatıt a oldumu

Aaa niye yapılmazmış..Biz olduk...İki bacaktan ..Biri karma biri hepatit a, biri de ağızdan çocuk felci...Üçü bir arada mı yapılmazmış?? Martta mı yapılmazmış?? Anlamadım ne alaka?

slm kızlar tüp bebekle hamile kalanlarınızın tedavi öncesi önerileriniz nelerdir??

evet kimsecikler gelmeyince bende gelmedimm
yoksunuz çünküüü
bebekler nasıll büüyüdülermiii
tatlı tatlı konuşuyolardır dimiiii

kızlar benden bihaber size
2. bebeğime hamileyim
hemde normal yolla

sizlerden yokmu güzel haberlerr

arkadaşlar yoksunuzdur ama bı bakiim dedim tıpkı eski gunlerdeki gibi birde baktım kı topiğimiz hiç boş kalmamıs super yaaaa... bebişlerimiz 2 yasında oldu cok şükür günler hızla akıp geçiyor... Ben ikinciyi bile düşünmeye başladım yavaş yavaş tabi Allah nasip ederse...
Zambak senin adına da çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucagına bak zahmetsizce gelivermiş ne güzel...
İçinizde beni birtek burcuşafak hatırlayabilir bu arada...
Satırlarımı okuyan ve bu maratona yeni başlayacak arkadaşlara da bol şans diliyorum ...

Hepinizi sevgiyle selamlıyorum ,

Zambak canimm hamilemisinn ay super haber buu canim nekadarlik oldun cnm eylulnasil hmn gor yazımı cevapp bekliyorum
Inslh ikinci bebisin saglikla gelir cinsiyet bellimi cok guzel bi hbr:)))))

Mercan cnm nasilsin
Demek sende ikinciyi dusunuyosun yine tupmu yapicaksin sen medicalparkta yaptirmistin yine olursa bu tarafami geliceksin
Bebis nasil neler yapiyo kac kg herseyi yiyomu ZAMBAK senin icinde gecerli bu sorularr:)) belki bendede bi sürpriz gelir ikinci geliyo diyee:)) ama simdi bekliyorumm:)) net yazmiyimm:))

Zambak canimm hamilemisinn ay super haber buu canim nekadarlik oldun cnm eylulnasil hmn gor yazımı cevapp bekliyorum
Inslh ikinci bebisin saglikla gelir cinsiyet bellimi cok guzel bi hbr:)))))
BURCUUUUUMMMMMMBURCUUUMMM
evet canım hamileyimm 3ayı doldurdumm
inann büyük bir süprizolduu
hiç beklemiyorduk
hatta yılsonuna doğru tüp bebek yaptırmayı bile düşünüyorduk
çünkü hiç korunmadık biz doğumdan beri
ama kurban olduğum allahımm bizi ozamana kadar bekletmedii
inşallah saglıklada kucağımıza alırız
cinsiyet için dr. erkek desede kesin değil dedi
ama bana sorarsan kızz eylüldeki belirtilerle hep aynı

kızzıııım bırak çocukların kilosunuuu sen asıldilinin altındakini söyleeeee
adetinmi geciktiii tedaviyemi başladınn ne olduuuuu
hemennn yazzzz
sakın gecikmmmeeeee

ayyy oglus geliyooo masallhh zambakcim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin sen ozaman mart annesi olucaksin
nasil geciyo 3 ay bitmis bile en zor donemi atlatmissin cnm ya eylulle zor olmuyomu cok ciddi bi sekilde cok sevindimm senin adina
kuzumm ben tedaviye baslamadim ama bu ay garip bi umut var icimde zeynosa hamileyken girdugum ruyalari gordum acaba diyorum:))benimki tamamen varsayimm:€)bakalim 3 gibi adet olucamm (mi) olmiycammi

yok kuzumm daha kesin degilll erkek oldugu13+6da söyledi dr.
ayın 12sinde gidicez kısmetse
burcu zor olacak ama dediğim gibi sene sonuna doğru zaten 2.tedaviye gitmeyi düşünüyorduk

belirtiler eylülle aynıı azıcık bile fark olmadığı için içime kız doguyor
yani dr. yanılıyor bence
şuan 14hafta 3günlük

hııı anladımm kuzum ayın 3ünü bekliyelim ozaman
herşey Allahtan belli olmaz canımm

burcu eger bekledgin gibi olmazsa tedavi falan düşünüyormusun
korunmuyorsun yani dimi

canim sen hissediyosan dogrudurt simdi bende heycanla bekliycem gecen sefer gittigini bile hatirliyorum benimm icimden erkek geciyodu senin icin hatta:)
/ay bayada olmus zambakcim ya hafta ilerlemis ben buarda tum umudumu kaybettim cunku belirtliker hortladi:)
tedaviyi dusunmuyorum cok maddi olarak altindan jalkabilirmiyiz bilmiyorum kkredinuz var yuklu ee zeynebin masrafi falan yinede kismet. ama korunmuyorum xcnm:))oekte busryler olmuyo zaten zeyno aramizda uyuyoo suann odasinin cami kirildi odada birakamiyorum biturlude yaptiramadik safak denedi pimapenci gelicek artik
ayy neler tapmiyoki zambak hopluyo zipliyo calio pepe hastasi kendisi surekli seyrediyoruz calio bebegi olmadan asla iyumuyo sarilip uyuyo baya konusuyo artilk karsilikli konusuyoruz:)biraz tarzancafa olsa cise bi kere gittik genelde evin ucra koselerine sirliyo:)bende bagliyorum daha bekliyorum birazda ben ilgilenmiyorum bu olayla kolayimada geliyo
buara face kiyafet satiyorum cocuk cicileri co vaktimi aliyo gidip mal aliyor kargoluyorum derken bi gun nasil geciyo anlamiyorum surekli ozel msj geliyo facede herkez cvp bekliyo gece yarisina kadar takipte kaliyorum cok sukur para kazaniyorum ama cok yorucu zeynoda alisti kargolari beraber veriyiruz ptt nin madkotu oldu:))
bizden hbrlwr boyle zeynep iri ce gidiyo yine 17 kg 95 cm olmus 1.5 kg fazlasi varmis herseyi yiyo bulsa benide yiycek okadar baxi cocuk mama yemwmek icin aglar bizdede yemek icin.
ay basla bisisuru sey varda aklima geldikce yazarim

Uzun zamandır yzamadımm
gelişmeleri yzıyım
oğlum olacakmış burcuu
artık kesin dedi dr..
kızıma bierkek kardeş geliyor yani
sen nasılsın
zeynomuz nasıll
boyuna posuna maşalllahhhh
bizimki hala 13kilo bile olamadıı 12buçuklarda hala
boyu 89santimdi enson kontrolder

hala yeme sıkıntısı varr

Ay zambak 1.5 ay olmus anca yaziyorum demekk bi oglusun oluyoo cook sevindimm cnmm rabbim kucagina almayi nasip etsin inslhh
Nasilsin nasil gidiyo hamilelik inslh hersey yolundadirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…