CNM ben iğneyi günde 1 kere vuruluyorum vurulan deri tabiki kalınlaşıyorr birazda his kaybı oluyor ama onun dışında dediğin gibi bi sorun yaşamıyorum ilacın gelmesi gibi ama zaten hemşire vurunca kalçana nasıl anlıyosunki ilacın geldiğini? hiç öle bişe hissetmedim.ben her gün düzenli giremiyorum cnm annemde kalıyorum kalabalık ev bide bulantım olduğu için ekrana çok bakamıyorum öle işte bu arada seni kaçırdım kalp atışlarını duymaya gittinmi sen ne zamana kadar kullanmanı söledi iğneyi?
Merhaba kzılar nasılsınzı? Ben daha iyiyiyim , kusura bakmayın bir kaç gündür giremedim ama cmt günü kesin girecektim haber vermeye..
Kafamı dağıtmaya çalışıyorum.. Bu sene aöf 2. sınıftayım ders çalışmaya başladım bana ilaç gibi geldi zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hiç..
Bu arada eşime bazı kürler kullandırtmaya başladım ..
Arı sürü bal polen karışımı sabah akşam aç karnına 1'er kaşık..
Ve meşhur keçiboynuzu kürü oda sabah akşam 1'er bardak..
Kızlar cmt günü gittiğimde bebeğim benimle olsa bile eşime bunları en az 3-4 ay kullandırtcam ilerisi için iyi olur eğer bebeğim benimle değilse normal yoldan deneyeceğim şansımı..
Çünkü sperm sayımız 13 milyon , morfoloji güzel fena değil %4 , sayımız biraz yavaş..
Bu kürlerle biraz destekleyince yükselmez diye birşey yok..
Sayı için 3 ay keçiboynuzundan sonra kavuş kürüne geceğim yaza doğru bir semen testi yaparız bakalım kaç çıkacak..
Bende gelişmeler böyle.. :))
Tamam canım şükür iyiymişsin kötü bişey yokmuş.Bide eşine kestane balı yedir geçen televizyonda bitki doktorları var ya onlardan biri söylüyodu spermleri çoğaltıyomuş diye canım.Cumartesi haber vermeyi sakın unutma canım.Kendine dikkat et.
Canım hemen panik olma sen vajinadan jel veya fitil kullanıyosan ara sıra oluyor hatta zamanla kahverengiye dönüşüyo.
ÇOK sagolun kızlarr
allah herkese nasip etsin
yarın test günüm
bugün akıntıyla pembemsi birenk geldi
umarım sadece akıntıdır
tedirgin oldum yarın teste gittigimde dr.a da gidicem
sizlerdede böyle oldumu
selam kızlar bende uzun zamandır nete girmiyordumm bugün okudum bebişlerini kaybedenlere
rabbim sabır versin bilgemm inşallah cumartesi hayırlı haberlerini duyarız ben geçen hafta tahlillerimi yaptırdım dr um herşey normal dedi ama ultrasonda kesenin dışında kist göründü onun takibi yapılacak doplerr için gün aldım 24 şubata hakkımızda hayırlısı bu benim ilk gebeliğim ilk bebeğim aslında çok şaşkınım inşallah hepimize bebişleri sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur allaha emanet olun
Jel yada fitil kullanmıyorum
sadece progestan tablet kullanıyorum
peki siz ne ignesi kullanıyorsunuzz?
canım benımde test gunumun ertsı gunu olmustu..doktorum bol su ıcmemı ve dınlenmemı endıse edılecek bısy olmadıgını yerlesme kanamasıdır demıstı.1 gun boyunca oldu..sonra cok sukur gectı..sende endıselenme..
Ben dun bebeklerımın kalp atıslarını duydum cok sukur..ınanılmaz bır olay..Rabbım herkese nasıp etsın bu duyguyu ıns.
günaydın kızlar hayırlı cumalar allah hepimizin dualarını kabul etsin hepimizin kucaklarını doldursun inşallah evlatlarımızı sağlıklı sıhatli bir şekilde hayırlısı ile kucaklarımıza alırız evladı olmayan herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah birde yeni birşey öğrendim arkadaşlar sizinlede paylaşayım :
) Evladı olmayanlar, 4 Cuma üstüste (herbirinde 1000 defa) “Yâ Evvel” ism-i şerifini okuyarak dua ederlerse Allah'ın izniyle dileklerine kavuşurlar
hadi bu cuma başlayalım kızlar
selam kızlar bende uzun zamandır nete girmiyordumm bugün okudum bebişlerini kaybedenlere
rabbim sabır versin bilgemm inşallah cumartesi hayırlı haberlerini duyarız ben geçen hafta tahlillerimi yaptırdım dr um herşey normal dedi ama ultrasonda kesenin dışında kist göründü onun takibi yapılacak doplerr için gün aldım 24 şubata hakkımızda hayırlısı bu benim ilk gebeliğim ilk bebeğim aslında çok şaşkınım inşallah hepimize bebişleri sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur allaha emanet olun
günaydın kızlar hayırlı cumalar allah hepimizin dualarını kabul etsin hepimizin kucaklarını doldursun inşallah evlatlarımızı sağlıklı sıhatli bir şekilde hayırlısı ile kucaklarımıza alırız evladı olmayan herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah birde yeni birşey öğrendim arkadaşlar sizinlede paylaşayım :
) Evladı olmayanlar, 4 Cuma üstüste (herbirinde 1000 defa) “Yâ Evvel” ism-i şerifini okuyarak dua ederlerse Allah'ın izniyle dileklerine kavuşurlar
hadi bu cuma başlayalım kızlar
gelincik canım sen nasılsın?????
kızlar hepinize hayırlı cumalar.ben akşam kürtaj oldum yaniartık tamamen kaybettim bebeğimi.aslında böyle şeyler yazıp canınızı sıkmak istemiyorum ama paylaşmak iyi geliyo çünkü beni en iyi siz anlıyosunuz.insanlar üzülme diyor ama beni anlamıyolar,şu anki ruh halim hiç iyi değil inançlıyım çok şükür ama insan kabullenemiyo işte.bana bol bol dua edin kızlar.çünkü buna ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?