2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Yok canım daha gitmedim ayın 25-26 sında gideceğim. Ben sabah akşam kullanıyorum iğneyi eşofmanın arkasından anlıyorum leke oluyo aktığı için.Çokmu bulantın canım benimde var bulantım doktoruma gidince soracağım varsa ilaç versin bana çünkü ben daha fazla bulantıya daynamaycağım galiba.Bende seni merak ettimde girmeyince bulantının haricinde iyimisin.Bu gittiğimde soracağım bende iğneleri ve ilaçları ne kadar kullanıcaz diye ama bazı topiklerde okudum canım 3 aya kadar kullanılacağı yazıyodu.

canım benımde test gunumun ertsı gunu olmustu..doktorum bol su ıcmemı ve dınlenmemı endıse edılecek bısy olmadıgını yerlesme kanamasıdır demıstı.1 gun boyunca oldu..sonra cok sukur gectı..sende endıselenme..

Ben dun bebeklerımın kalp atıslarını duydum cok sukur..ınanılmaz bır olay..Rabbım herkese nasıp etsın bu duyguyu ıns.

Günaydın kızlar, hayırlı Cumalar! Kusura bakmayın çok sık giremiyorum, geçmişi okudum da Melek, suziDilara çok üzüldüm,SuziDilara ilk senin yazdıklarını okuyarak geçmiştim tüp bebek bölümüne , gerçekten umut olmuştu bana.Rabbim inşallah tekrar güldürsün yüzünü, kavuştursun meleğine...Bilgemmm umarım güzel haberlerini alırız..

canım kiste takılma bu teadvi görenlerde genelde olur benim ilkinde 1 adetti bebeğim büyüyünce o kayboldu. bu defa 2 taraftada 2 tane var hiç takmıyorum yeterki bebeğimiz iyi olsun sen rahat ol...

günaydın kızlar hayırlı cumalar allah hepimizin dualarını kabul etsin hepimizin kucaklarını doldursun inşallah evlatlarımızı sağlıklı sıhatli bir şekilde hayırlısı ile kucaklarımıza alırız evladı olmayan herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah birde yeni birşey öğrendim arkadaşlar sizinlede paylaşayım :

) Evladı olmayanlar, 4 Cuma üstüste (herbirinde 1000 defa) “Yâ Evvel” ism-i şerifini okuyarak dua ederlerse Allah'ın izniyle dileklerine kavuşurlar

hadi bu cuma başlayalım kızlar

Canım gözünaydın senin adına çok sevindim.Seninkiler kaçız?

Günaydın canım sanada hayırlı cumalar.Amin canım inşallah.

İnşallah her şey yolunda gider canım.Hemen kötü düşünme doktorun başka birşey dedimi bununla ilgili?

hayırlı cumalar canım duana canıgönülden amin diyorum....

canım anneme de bir hoca söylemiş her cuma 1010 adet EL EVVEL çeksin demiş tam 4 cuma demiş. aynı şey galiba.biz geçen cuma çekmiştik bunu eşimle..

gelincik canım sen nasılsın?????

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum. bende de kalça ağrısı başladı yürürken otururken batıyor sağ tarafım... dün doktora gittim gebeblikten olabileceğini ağrı kesici kullanmamı söyledi ama ben içmedim kendiliğinden geçmesini bekleyecem.. yarında kontrolüm var kalp atışlarını duymak için gidecez inşallah sizlere güzel haberler getirebilirim...

canım ben bel fıtığından ameliyatlıyım ve benim de belim hemen başladı geçen defa da öyle olmuştu sonra rahatlamıştı bence de ilaç alma. sadece dikkat et hareketlerine. bir de hafif hafif yattığın yerde bacaklarınızı uzat çek çok zorlama bana iyi geliyor.

kızlar hepinize hayırlı cumalar.ben akşam kürtaj oldum yaniartık tamamen kaybettim bebeğimi.aslında böyle şeyler yazıp canınızı sıkmak istemiyorum ama paylaşmak iyi geliyo çünkü beni en iyi siz anlıyosunuz.insanlar üzülme diyor ama beni anlamıyolar,şu anki ruh halim hiç iyi değil inançlıyım çok şükür ama insan kabullenemiyo işte.bana bol bol dua edin kızlar.çünkü buna ihtiyacım var.

melekcim Allah sabır versin canım bizler burda birbirimizin derdine, sıkıntısına, mutluluğuna ortak olmak için varız...senin elbette üzülmeni istemeyiz ama acını yaşayıp çarçabuk atlatmanı dilerim canım. hiç birimizin garantisi yok kaderimize ne yazıldıysa o olacak elbette Rabbim sana bol bol sabır versin inşallah dualarımız seninle canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…