2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

slm kızlarrr
inşallah bende eylül annesi olucam
allah izin verirse

dün transferimin 9.günüydü beta hcg 73.39kızlar
cuma günü 12.günüm tekrar kan testi yapıcaz inşallah artmıştır deger
ve inşallahhh kese ve kalp atışınıda görmeyi nasip eder allah
hepimize inşallahh

hayırlı olsun canım umarım hiç sorun yaşamayız ve bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

Allahım sabır versin canım...

canım Allah sabır versin acını yürekten paylaşıyorum çok zor bi durum inşallah tez zamanda atlatırsın...

suzi canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun inşallah en kısa zaman da toparlarsın rabbim dualarını kabul etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile sana sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin

Hoşgeldin aramıza canım hayırlı uğurlu olsun.RABBİM tamamına erdirsin inşallah.

Ne demek canım benim Allah sendende razı olsun. Bizi bizden başka kim anlar Rabbim inşallah duyarda sesimizi dualarımızı kabul eder inşallah.

Kızlar kaç gündür BİLGEMMM ve YETERDEN haber yok ben çok merak ettim onları acaba kötü birşeymi oldu.Haberi olanvarmı?

hayırlı olsun canım umarım hiç sorun yaşamayız ve bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

Hoşgeldin aramıza canım hayırlı uğurlu olsun.RABBİM tamamına erdirsin inşallah.

ÇOK sagolun kızlarr
allah herkese nasip etsin

yarın test günüm
bugün akıntıyla pembemsi birenk geldi
umarım sadece akıntıdır
tedirgin oldum yarın teste gittigimde dr.a da gidicem

sizlerdede böyle oldumu

Allah yardımcın olsun melekcim, Allah sabır versin. İnsallah tez zamanda hayırlı saglıklı bir evlat verir sana.

Canım hemen panik olma sen vajinadan jel veya fitil kullanıyosan ara sıra oluyor hatta zamanla kahverengiye dönüşüyo.

Canım sana bişey soracağım bende iğne oluyorum ya popom artık iğne yapılan yerler kya gibi oldu iğne olunca dışarı akıyo geri seninde öyle oldumu canım birde sen de iğneyi sabah akşammı kullanıyordun?Bu arada sen nerelerdesin yoksun?

CNM ben iğneyi günde 1 kere vuruluyorum vurulan deri tabiki kalınlaşıyorr birazda his kaybı oluyor ama onun dışında dediğin gibi bi sorun yaşamıyorum ilacın gelmesi gibi ama zaten hemşire vurunca kalçana nasıl anlıyosunki ilacın geldiğini? hiç öle bişe hissetmedim.ben her gün düzenli giremiyorum cnm annemde kalıyorum kalabalık ev bide bulantım olduğu için ekrana çok bakamıyorum öle işte bu arada seni kaçırdım kalp atışlarını duymaya gittinmi sen ne zamana kadar kullanmanı söledi iğneyi?

Merhaba kzılar nasılsınzı? Ben daha iyiyiyim , kusura bakmayın bir kaç gündür giremedim ama cmt günü kesin girecektim haber vermeye..
Kafamı dağıtmaya çalışıyorum.. Bu sene aöf 2. sınıftayım ders çalışmaya başladım bana ilaç gibi geldi zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hiç..
Bu arada eşime bazı kürler kullandırtmaya başladım ..
Arı sürü bal polen karışımı sabah akşam aç karnına 1'er kaşık..
Ve meşhur keçiboynuzu kürü oda sabah akşam 1'er bardak..
Kızlar cmt günü gittiğimde bebeğim benimle olsa bile eşime bunları en az 3-4 ay kullandırtcam ilerisi için iyi olur eğer bebeğim benimle değilse normal yoldan deneyeceğim şansımı..
Çünkü sperm sayımız 13 milyon , morfoloji güzel fena değil %4 , sayımız biraz yavaş..
Bu kürlerle biraz destekleyince yükselmez diye birşey yok..
Sayı için 3 ay keçiboynuzundan sonra kavuş kürüne geceğim yaza doğru bir semen testi yaparız bakalım kaç çıkacak..
Bende gelişmeler böyle.. :))

Arkadaşım o uyku hali bende de var.. 24 saat uyusam uyuyacağım ve aşırı belim ağrıyor..
Bu hafta bebeğin öldüğünü düşünerek , kanamamın olmasını bekledik ama tık yok.. Bırak kanamayı akıntım bile yok.. Cmt günü ne olacak merak ediyorum .. Kese hala düzgün mü bebek hala gelişmiyor mu vs vs .. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim !
Arkadaşım inan çok üzüldüm o kadar zor ki bu durum..
Benimde cmt günü kürtaj olma ihtimalim çok yüksek .. 9. hafta hala bebeğin kalp atışı yok.. Bir umut bu haftada bekledik ama artık cmt de suyulmazsa kesin kürtaj olarak gözüküyor..
Ne yapalım sağlık olsun , melek arkadaşımada çok üzüldüm ..
Rabbim tez zamanda doğal yollardan verir inşş meleklerimizi..
BİLGEMMMMM ve GELİNCİK238 duaları okuyup gönderdik size haberiniz olsun.ALLAHIM hepimizin dualarımızı kabul etsin.Hakkımızda hayırlı ne ise o olsun.Kendinize dikkat edin kızlar.
Nilu canım merak etmişsin sağolsın, okuyup çıkıyorum enelde ..
Bi gelişme olduğunda yazamayı bekliyordum .. Cmt günü innşş gelince yazarım ne oldu ne bitti..
Dularınız için Allah razı olsun .. Rabbim sizlerin yavrularını sağlıcakla doğmasını nasip etsin..
Kızlar kaç gündür BİLGEMMM ve YETERDEN haber yok ben çok merak ettim onları acaba kötü birşeymi oldu.Haberi olanvarmı?

bilgemm canım inşallah cmtesi güzel haberlerini alırız rabbim sana hayırlısı ne ise onu nasip etsin canım
dualarımız seninle :79:

selam kızlar bende uzun zamandır nete girmiyordumm bugün okudum bebişlerini kaybedenlere
rabbim sabır versin bilgemm inşallah cumartesi hayırlı haberlerini duyarız ben geçen hafta tahlillerimi yaptırdım dr um herşey normal dedi ama ultrasonda kesenin dışında kist göründü onun takibi yapılacak doplerr için gün aldım 24 şubata hakkımızda hayırlısı bu benim ilk gebeliğim ilk bebeğim aslında çok şaşkınım inşallah hepimize bebişleri sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…