slm kızlarrr
inşallah bende eylül annesi olucam
allah izin verirse
dün transferimin 9.günüydü beta hcg 73.39kızlar
cuma günü 12.günüm tekrar kan testi yapıcaz inşallah artmıştır deger
ve inşallahhh kese ve kalp atışınıda görmeyi nasip eder allah
hepimize inşallahh
canım cok uzuldum..Ne kadar zor bır durum oldugunu anlıyabılıyorum..ınsallah bıdakı sefere nazlı bebısını kucagına alırsın..bende yarın kalp atısı ıcın gıdecegım ama cok endıselıyım..Hakkımızda hayırlısı olsun ıns..
Allahım sabır versin canım...
canım yaaa ne diyeceğimi bilemedim çok zor rabbim sabır ve en kısa zamanda evlat versin bilirim aynı acıyı yaşamış biri olarak şokta oluypr insan inanamıyor ama en kısa zamanda kendini toparlarsın canım. rabbim yardımcın olsun
canım Allah sabır versin acını yürekten paylaşıyorum çok zor bi durum inşallah tez zamanda atlatırsın...
kaç gündür elim kolum kalkmadı yazamadım ........diyemedim de duyanlara :96:
geçen Çarşamba biz de kalp sesi duyamadık maalesef ve Cumartesi kürtajla alındı
hiç kanamam olmadı rahatsızlık yoktu
dr um da çok şaşırdı
patalojide şimdi sebebini 1 haftaya alırmışız
aralık 15 de çok sevindik betahcg yüksek diye... Ocak 15 deyse o derece üzüldük
Canım inan ne diyeceğimi biledim çok üzldüm ALLAH sabır vesin canım.Bundan sonraki denemende RABBİM kucağına almayı nasip etsin.İyi dilejkerin içinde teşekkürler
canım nedenir ki demekki hayırlısı böyleymiş ..pozitif sonucuda görsrk hepimiz diken üstündeyiz inşallah bidahaki sefer kucağına alırsın .
suzii cnm çok üzüldüm ne denir bilemedim Allahım tez zamanda normal yolla versin inş bebeğini...
canım allah sabırlar versin inşallah ben seni çok iyi anlıyorum bende yarın gidicem büyük ihtimal kürtaj olacak.ama kendini bırakma biliyorum çok zor ama sabırlı olmamız lazım ve çok dua atmemiz gerekiyosenin içinde dua edicem inşallah en kısa zamanda alıcaz kucağımıza bebeklerimizi allah yardımcımız olsun canım...
kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim kısmetimde yokmuş demek naapıyım :97:
hayırlısı sağlıklısı olsun dedim hep :81: inşaalaah sonrakinde tutar
dualarımdasınız hepiniz ....Allahım korusun sizi
darısı da bana ve benim gibi olanlara en kısa zamanda
dr um da çok şaşırdı
Allahım inşaallah sizinkileri korusun :87:
slm kızlarrr
inşallah bende eylül annesi olucam
allah izin verirse
dün transferimin 9.günüydü beta hcg 73.39kızlar
cuma günü 12.günüm tekrar kan testi yapıcaz inşallah artmıştır deger
ve inşallahhh kese ve kalp atışınıda görmeyi nasip eder allah
hepimize inşallahh
çok sağol canım Allah razı olsun Rabbimde seni sıkıntılarında biran önce kurtarsın bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Annenede çok çok selamlar Allah ondan da binlerce defa razı olsun.
hayırlı olsun canım umarım hiç sorun yaşamayız ve bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
Hoşgeldin aramıza canım hayırlı uğurlu olsun.RABBİM tamamına erdirsin inşallah.
canım hayırlı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin iyi düşün iyi yaşa başa gelen çekliliyor çünkü. ben ilk bebeğimi kaybettim
Kızlar kaç gündür BİLGEMMM ve YETERDEN haber yok ben çok merak ettim onları acaba kötü birşeymi oldu.Haberi olanvarmı?
inşallah canım güzel duaların için teşekkür ederim.şahin bey hemen almak istemedi bebeği ,yarın tekrar bekıp kürtaja karar verecek ama umutsuz konuştu kalp atışlarını almam lazımdı dedi.kanamalarımda başladı hafif hafif,sordum şahin beyeçoğalırsa gel dedi yarını bekliyoruz bakalım.
ÇOK sagolun kızlarr
allah herkese nasip etsin
yarın test günüm
bugün akıntıyla pembemsi birenk geldi
umarım sadece akıntıdır
tedirgin oldum yarın teste gittigimde dr.a da gidicem
sizlerdede böyle oldumu
cnm ben bugün gittim kalp atışlarını duymaya çok şükür bir yaramazlık yok iğnelere gelince hbr ver demişin istersen jele geçebiliriiz dedi 3 aya kadar kullanılması gerekiyomuş çünkü ama ben iistemedim bundan öncekinde onu kullanmıştım neticem kötüydü diye ben iğneye devam etmek istiyorum dedim doktorumda tamam 10 gün daha randevüye kadar kullan ama daha fazlası canına yazık jele geç dedi ama ben bu bebişi çok zor bulduğumdan dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıcam neticede 1 ayım kalmışş işte böle
İnşallah hepimiz sağlıklı bebekleri dünyaya getiririz. Sen ilk bebegini kac aylıkken ve neden kaybettin acaba?
yeterr iyi canımm
diger topiklerde karşılaşıyorumm
burayada yazarr
canım ilki de tüp bebekti 16 haftalıkken suyu bitti bebeğimin bu 2si bakalım hayırlısı olsun
Canım sana bişey soracağım bende iğne oluyorum ya popom artık iğne yapılan yerler kya gibi oldu iğne olunca dışarı akıyo geri seninde öyle oldumu canım birde sen de iğneyi sabah akşammı kullanıyordun?Bu arada sen nerelerdesin yoksun?
Arkadaşım o uyku hali bende de var.. 24 saat uyusam uyuyacağım ve aşırı belim ağrıyor..slm cnm nasılsın....pek giremiyom artık kk ya öğleye kadar uyuyorum erken kalkamıyorum kafamı kaldıramıyorum...sonra bişiler atıştır evi toparla falan akşama doğru bi baş ağrısı kafamı yine kaldıramıyorum...öyle geçiyo günüm ama katlanıyorum bebişim için bulantılarında çok bu arada onlarlada başediyorum...sen nasıl oldun...
Arkadaşım inan çok üzüldüm o kadar zor ki bu durum..
dr um da çok şaşırdı
Allahım inşaallah sizinkileri korusun :87:
Nilu canım merak etmişsin sağolsın, okuyup çıkıyorum enelde ..BİLGEMMMMM ve GELİNCİK238 duaları okuyup gönderdik size haberiniz olsun.ALLAHIM hepimizin dualarımızı kabul etsin.Hakkımızda hayırlı ne ise o olsun.Kendinize dikkat edin kızlar.
Kızlar kaç gündür BİLGEMMM ve YETERDEN haber yok ben çok merak ettim onları acaba kötü birşeymi oldu.Haberi olanvarmı?
Merhaba kzılar nasılsınzı? Ben daha iyiyiyim , kusura bakmayın bir kaç gündür giremedim ama cmt günü kesin girecektim haber vermeye..
Kafamı dağıtmaya çalışıyorum.. Bu sene aöf 2. sınıftayım ders çalışmaya başladım bana ilaç gibi geldi zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hiç..
Bu arada eşime bazı kürler kullandırtmaya başladım ..
Arı sürü bal polen karışımı sabah akşam aç karnına 1'er kaşık..
Ve meşhur keçiboynuzu kürü oda sabah akşam 1'er bardak..
Kızlar cmt günü gittiğimde bebeğim benimle olsa bile eşime bunları en az 3-4 ay kullandırtcam ilerisi için iyi olur eğer bebeğim benimle değilse normal yoldan deneyeceğim şansımı..
Çünkü sperm sayımız 13 milyon , morfoloji güzel fena değil %4 , sayımız biraz yavaş..
Bu kürlerle biraz destekleyince yükselmez diye birşey yok..
Sayı için 3 ay keçiboynuzundan sonra kavuş kürüne geceğim yaza doğru bir semen testi yaparız bakalım kaç çıkacak..
Bende gelişmeler böyle.. :))
Arkadaşım o uyku hali bende de var.. 24 saat uyusam uyuyacağım ve aşırı belim ağrıyor..
Bu hafta bebeğin öldüğünü düşünerek , kanamamın olmasını bekledik ama tık yok.. Bırak kanamayı akıntım bile yok.. Cmt günü ne olacak merak ediyorum .. Kese hala düzgün mü bebek hala gelişmiyor mu vs vs .. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim !
Arkadaşım inan çok üzüldüm o kadar zor ki bu durum..
Benimde cmt günü kürtaj olma ihtimalim çok yüksek .. 9. hafta hala bebeğin kalp atışı yok.. Bir umut bu haftada bekledik ama artık cmt de suyulmazsa kesin kürtaj olarak gözüküyor..
Ne yapalım sağlık olsun , melek arkadaşımada çok üzüldüm ..
Rabbim tez zamanda doğal yollardan verir inşş meleklerimizi..
Nilu canım merak etmişsin sağolsın, okuyup çıkıyorum enelde ..
Bi gelişme olduğunda yazamayı bekliyordum .. Cmt günü innşş gelince yazarım ne oldu ne bitti..
Dularınız için Allah razı olsun .. Rabbim sizlerin yavrularını sağlıcakla doğmasını nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?