kızlar hepinize hayırlı cumalar.ben akşam kürtaj oldum yaniartık tamamen kaybettim bebeğimi.aslında böyle şeyler yazıp canınızı sıkmak istemiyorum ama paylaşmak iyi geliyo çünkü beni en iyi siz anlıyosunuz.insanlar üzülme diyor ama beni anlamıyolar,şu anki ruh halim hiç iyi değil inançlıyım çok şükür ama insan kabullenemiyo işte.bana bol bol dua edin kızlar.çünkü buna ihtiyacım var.
Yok canım daha gitmedim ayın 25-26 sında gideceğim. Ben sabah akşam kullanıyorum iğneyi eşofmanın arkasından anlıyorum leke oluyo aktığı için.Çokmu bulantın canım benimde var bulantım doktoruma gidince soracağım varsa ilaç versin bana çünkü ben daha fazla bulantıya daynamaycağım galiba.Bende seni merak ettimde girmeyince bulantının haricinde iyimisin.Bu gittiğimde soracağım bende iğneleri ve ilaçları ne kadar kullanıcaz diye ama bazı topiklerde okudum canım 3 aya kadar kullanılacağı yazıyodu.
kızlar hepinize hayırlı cumalar.ben akşam kürtaj oldum yaniartık tamamen kaybettim bebeğimi.aslında böyle şeyler yazıp canınızı sıkmak istemiyorum ama paylaşmak iyi geliyo çünkü beni en iyi siz anlıyosunuz.insanlar üzülme diyor ama beni anlamıyolar,şu anki ruh halim hiç iyi değil inançlıyım çok şükür ama insan kabullenemiyo işte.bana bol bol dua edin kızlar.çünkü buna ihtiyacım var.
İnşallah her şey yolunda gider canım.Hemen kötü düşünme doktorun başka birşey dedimi bununla ilgili?
canım benımde test gunumun ertsı gunu olmustu..doktorum bol su ıcmemı ve dınlenmemı endıse edılecek bısy olmadıgını yerlesme kanamasıdır demıstı.1 gun boyunca oldu..sonra cok sukur gectı..sende endıselenme..
Ben dun bebeklerımın kalp atıslarını duydum cok sukur..ınanılmaz bır olay..Rabbım herkese nasıp etsın bu duyguyu ıns.
Bu gün ilk kontrolümüze,kese ve kalp atışlarını görmeye gittik, çok endişeliydim ama çok şükür kalp atışlarını gördük ve dinledik. Allah ım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
kızlar bugün 5+2 yim sat a göre 11. gün kan değerim 1386 ydı çarşamba doktora gidicez ama hiç hamilelik belirtim yok normalmi çok endişeleniyorum......
canım belirtilere hiç takılma herkeste farklı oluyor. sen içini rahat tut. sadece yapılması gereken testleri çok erteleme canım kan testi tam idrar testi yaptır. tsh baktır benim yüksek çıkmıştı bugüne kadar sorun yokken. bunlara dikkat et ve mutlu ol bebeğin seninle... hoşgeldin aramıza bu arada
zambak canım tebrikler çok sevindim değerin yükselmiş. Ama lütfen akıntı için dinlen ben de pozitif aldığım gün oldu 2 gün oldu spnra geçti...
Minaa çok sevindim canım allah tamamına erdirsin umarım kucağımıza alabilriz...
Kızlar benim 1de randevum var bebeğimi göreceğim heyecanlıyım uumarım iyidir. Bu hafta çok yordum umarım çok iyidir benim kuzum...
kızlar bugün 5+2 yim sat a göre 11. Gün kan değerim 1386 ydı çarşamba doktora gidicez ama hiç hamilelik belirtim yok normalmi çok endişeleniyorum......
transferden sonraki 11günnn için degerinn çok güzellll
ikizmi acabaaa
belirtilere takılma
çok şanslısınnn bu konudaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?