günaydın kızlar.. bugün bebeğimi gördüm gayet iyi maaşallah... ama annesi çok hasta ve bir hafta raporlu.. doktorum antibiyotik verdi ama kullanmayacağım c vitamini ile atlatacağım. hepiniz iyisinizdir umarım 2li test çıkmadı henüz. benden haberler böyle hepinize selamlar
Selamlar herkese, uzun zamandır giremiyorum, zeynepela geçmiş olsun, bana klasa komple rapor alıp yatıcam.Mide problemi hala sürüyor, hiç hafiflemeden sadece mide olsa iyi , yerimden kalkamıyorum.Halsiz , yorgun ve mutsuzum...Hareket eden herşey dengemi bozuyor, haplardan olabilir diye düşünüyorum artık çok normal gelmiyo bana...
Aramıza yeni katılanlar sağlıkla sıhhatle kavuşuruz inşallah bebeklerimize...Hayırlı olsun.
Kızlar merhaba geçmişi biraz okudum şükürler olsun ufak tefek problemler haricinde hepiniz iyisiniz.Benimde geçen hafta pazartesi kanamam başladı dün geceyide hastanede geçirdik çünkü çok yoğun kanamam vardı paçalarımdan aktı halada kesilmiş değil evde yatıyorum şkür bebişler iyi bakalım sonumuz ne olacak az kaldı sıyıracam artık.ECRİNCİM beni merak etmişsin bende durumlar kısaca böyle sen naslsın?
judith bu konuda hiç bi bilgim yok biri yazsada bende bilgilensem...
bu arada fıstıklar ikili test sonucumuz çıkmış eşimde heyecanla dr a göstermiş sonucun ne olduğunu bilmiyorum ama dr um çok çok çok iyi demiş..ptesi kontrolüm var o zaman detaylı öğrenirim inş. bu arada ense kalınlığımız 0.080 çıkmıştı..
cnm ya bu 2 li testt nasıol yapılıyor bana bilgi verirmisinn bu arada seninde gözün aydın diyimm güzel sonucundan dolayı.
cnm bununla geçmiş olsunn diyimm evet gerçektenn çok merak etmiştimm ama şükürr bebişlerde sende iyisin insan bi süre hbr alamıyınca kötü şeylerden korkuyorr ama çok şükür. umarımm bu son yaşadığın sorun olur bende ne zmandır giremiyorum internete bilgisayar bozulmuştu.çok şükür ALLAHIMA mide sorunlarım dışında iyiyimm rabbim kısmet ederse bebişimi bugün görücem kontrolüm var akşam üstü sabırsızlıkla saatin gelmesini bekliyorum kendini yorma ama lütfen arada bir nasıl olduğun hbr lerini ver burdann allaha emanet ol.
fıstıklar ben geldim kontrolden daha doğrusu eve değilde eşimin odasından yazıyorum...
kontrolümüz güzel geçti içim içimi yiyodu ya ense kalınlığı neden az çıktı diye dr a tekrardan ölçtürdüm ve 1.3 çıktı bu sefer geçen 11 haftaydı o yüzden az çıkmıştır dedi 1in altıda sorun değil nete pek kanmayın dedirenkli ultrason fotomuzuda aldık ilk defa cinsiyete baktı bişi gözükmüyo daha erken dedi ama çıkıntıda hiç gözükmüyo dedi çatlak kremiş istedim boyuda 6 cm olmuş maşallah diyelim...bizden bu kadar....
canlarım çok teşekkürler hiç iyi değilim ama bebeğimi gördüm ya gerisi mühim değil geçer inşallah. rabbim hepimizin bebeklerini korusun ve sağlık sıhhat afiyetle kucaklarımıza almayı nasip etsin. kandiliniz mübarek olsun....
Slm kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben bugün işe başladım çok yorgunum sanki üstümde bir ton yük var inşallah bu halsizlik yorgunluk en kısa zamanda geçer
zeynepela çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsum allah tüm cemi cümlemizin dualarını kabul etsin hayırlı kandiller :79::79::79:
cnm ikili test çok basit sadece kan veriyosun o kadar aç tok farketmiyo...
Canım çok teşekkür ederim.Güzel haberlerle gel canım senin mercimek bakalım ne kadar büyümüş.Sende kendine dikkat et canım.Miden içinde tuzlu mısır ye iyi geliyo.
cnm kontrol çok şüükür çok güzel geçti ense kalınlığı 1.2 çıktı kan testimde hafta içi çıkıcak ama doktorum hiç endişelenme dedii inşallahh sonuna kadar tüm kontrollerimiz böle güzelll geçerrr hepimziinn
Canım sana 2 topktenden yazdım okudunmu bilmiyorum ama bişey sormayı unuttum ilaçları ne zaman bırakcakmışsın acaba doktoruna sordunmu?Şükür ALLAHIMA doktordan güzel haberlerle dönmüşsün gözünaydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?