2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

zeynepcim derin bi ohh çekiyorum bebeğini gördüğün için çok şükür....en iyisini yapmışsın cnm rapor alarak...bol bol c vitamini al limonlu ıhlamur demle kendine acil şifalar diliyorum...
bu arada herkesin mevlid kandili mübarek olsun canlarım bol dualı bigün geçirelim inş...

Selamlar herkese, uzun zamandır giremiyorum, zeynepela geçmiş olsun, bana klasa komple rapor alıp yatıcam.Mide problemi hala sürüyor, hiç hafiflemeden sadece mide olsa iyi , yerimden kalkamıyorum.Halsiz , yorgun ve mutsuzum...Hareket eden herşey dengemi bozuyor, haplardan olabilir diye düşünüyorum artık çok normal gelmiyo bana...
Aramıza yeni katılanlar sağlıkla sıhhatle kavuşuruz inşallah bebeklerimize...Hayırlı olsun.

Kızlar hepinizin kandili ve sevgililer günü kutlu olsun.

FİGEROCUM iyi dileklerin için teşekkürler.Sende kendine dikkat et.
ZEYNEPELACIM geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et limonlu ıhlamur içersende eğer 2 bardaktan fazla içme çünkü ben doktoruma sormuştum hazır bitki çaylarını yasakladı nane limon ve ıhlamur içinde bunları 2 bardaktan fazla içme dedi.

Canım merhaba bende seni merak etmiştim bu kız nerelerde diye şükür benim mide bulantılarım azaldı çünkü doktorum ilaç verdi ara ara kanamalarım sürüyo yorgunluğa gelince hem kullandığımız ilaçlardan hemde hamişliğin etkileri doktorumla konuştum 12 haftanın sonunda kullandığım ilaçları bırakacağım inşallah bundan sonra her şey normale döneriz canım.Kendine ve bebişe iyi bak.

cnm bununla geçmiş olsunn diyimm evet gerçektenn çok merak etmiştimm ama şükürr bebişlerde sende iyisin insan bi süre hbr alamıyınca kötü şeylerden korkuyorr ama çok şükür. umarımm bu son yaşadığın sorun olur bende ne zmandır giremiyorum internete bilgisayar bozulmuştu.çok şükür ALLAHIMA mide sorunlarım dışında iyiyimm rabbim kısmet ederse bebişimi bugün görücem kontrolüm var akşam üstü sabırsızlıkla saatin gelmesini bekliyorum kendini yorma ama lütfen arada bir nasıl olduğun hbr lerini ver burdann allaha emanet ol.

cnm ya bu 2 li testt nasıol yapılıyor bana bilgi verirmisinn bu arada seninde gözün aydın diyimm güzel sonucundan dolayı.

canlarım çok teşekkürler hiç iyi değilim ama bebeğimi gördüm ya gerisi mühim değil geçer inşallah. rabbim hepimizin bebeklerini korusun ve sağlık sıhhat afiyetle kucaklarımıza almayı nasip etsin. kandiliniz mübarek olsun....

fıstıklar ben geldim kontrolden daha doğrusu eve değilde eşimin odasından yazıyorum...
kontrolümüz güzel geçti içim içimi yiyodu ya ense kalınlığı neden az çıktı diye dr a tekrardan ölçtürdüm ve 1.3 çıktı bu sefer geçen 11 haftaydı o yüzden az çıkmıştır dedi 1in altıda sorun değil nete pek kanmayın dedi renkli ultrason fotomuzuda aldık ilk defa cinsiyete baktı bişi gözükmüyo daha erken dedi ama çıkıntıda hiç gözükmüyo dedi çatlak kremiş istedim boyuda 6 cm olmuş maşallah diyelim...bizden bu kadar....

Canım çok teşekkür ederim.Güzel haberlerle gel canım senin mercimek bakalım ne kadar büyümüş.Sende kendine dikkat et canım.Miden içinde tuzlu mısır ye iyi geliyo.

Canım sana 2 topktenden yazdım okudunmu bilmiyorum ama bişey sormayı unuttum ilaçları ne zaman bırakcakmışsın acaba doktoruna sordunmu?Şükür ALLAHIMA doktordan güzel haberlerle dönmüşsün gözünaydın canım.

AMİN canım iyi dileklerin için seninde kandilin mübarek olsun.Tekrar geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin kendine dikkat et.

Slm kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben bugün işe başladım çok yorgunum sanki üstümde bir ton yük var inşallah bu halsizlik yorgunluk en kısa zamanda geçer

zeynepela çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsum allah tüm cemi cümlemizin dualarını kabul etsin hayırlı kandiller :79::79::79:

Seninde kandilin mübarek olsun canım.AMİN canım hepimizinkini kabul etsin.

Canım çok teşekkür ederim.Güzel haberlerle gel canım senin mercimek bakalım ne kadar büyümüş.Sende kendine dikkat et canım.Miden içinde tuzlu mısır ye iyi geliyo.

cnm kontrol çok şüükür çok güzel geçti ense kalınlığı 1.2 çıktı kan testimde hafta içi çıkıcak ama doktorum hiç endişelenme dedii inşallahh sonuna kadar tüm kontrollerimiz böle güzelll geçerrr hepimziinn

Gözünaydın canım çok sevindim.İnşallah dediğin gibi hepimizin güzel geçer ama benim tekrar kanamam başladı RABBİM sonumuzu hayır etsin.Önceden tedavilerde regl olayım diye sabırsazlanıyordum şimdi kanamam başlayınca panik oluyorum yine ne oldu diye haftada 1 kere doktordayım bugün yine gittik neyse şükür bebişler iyiymiş.Kendine dikkat et canım.

nilucum çok geçmiş olsun bebeklerin iyi olsunda bende seni merak ettim hatta geçen profiline girip en son giriş tarihine bile baktım bizi fazla merakda bırakma ..iyi olmana çok sevindim.

kızlar ben şimdi 8+1 falan oldum arada kasık batmalrım oluyo bide bel ağrılarım kanama olmadığı sürece normalmiş ama genede korkuyorum sizde yaşadınızmı bu dönemlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…