canım benim inşallah sen de en kısa zamanda aramıza gelirsin inşallah ben inanıyorum tez zamanda bebeğine kavuşacaksın inşallah
daha iyiyim canım.tedavi hemen olabilir dadi şahin bey genetik incelemenin sonucu gelecek bu hafta ona göre karar vericez bakalım,
bebeğe mi genetik inceleme yaptırdınız? yoksa kan verip kromozom tetsi mi yaptırdınız? inşallah herşey iyi çıkar. benim ilk bebeğe hiç test yapmadılar gerek duymadılar. ben o yüzden endişeliyim bakalım inşallah bu defa kucağıma alabilirim öyle zor ki şu bir ayı bir geçirsem diğer bebeğimi 16. haftada kaybetmiştim.
bebeğe yapılıyo canım,böyle düşünme inşallah bu defa olucak ben inanıyorum sende kötü şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun
inşallah canım... şahin bey baya ilgili bir doktor şimdi de endişeli o da bizim bebek için ama bakalım. hayırlısı olsun canım. bebek için test sonuçların ne zaman çıkıcak canım acıbademde mi yapıldı bebeğin testi?
kızlar geldim çok şükür üstten kalp atışalrını duydum 1cm olmuş :))))benim ikizmiş aynı kesede diğeri yokolmaya başlamış dr iyiki böyle olmuş dedi yoksa bebekler aynı kesede birbirine zarar verebiliyolarmış o yookolan pıhtı olduğu için kanaman az olabilir korkma dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı..çok mutluyum.....hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşalah bebeklerimizi....
kızlar merhaba sabahleyin doktora gittik bebeğimizin 2li testini yaptırdık kan verdik ensesi 1.3 çıktı ama bebeğim sadece kol ayak hareket ettirdi vücut hareket etmedi oya geçen hafta çok hareketliydi. diğer bebeğimde de 12. haftada hareket azalmıştı ve git gide suyu bitmişti çok korkuyorum
canım hiç bişeycik olmaz ben de şimdi köfte yuğuracağım için rahat olsun sen öyle ufak şeylere takılırsan ooo hatta bende toxoplazma korumam yok ama hiç takılmadım buna.kızlar size bir sorum var.dünden beri çok endişeliyim..ben dün köfte yoğurdum çıplak elle.ama sonradan dank etti.internette araştırdım ve yazılanlardan dolayı çok korktum..nasıl böyle bir hata yaptım..sizce hastalık kapmış olabilirmiyim??eldiven giymeyi akıl edemedim o an..ev çok karışıktı ve yemek yapmak da bana düştü..off offf........sizlerden çiğ ete dokunan var mı??
judith bu konuda hiç bi bilgim yok biri yazsada bende bilgilensem...
bu arada fıstıklar ikili test sonucumuz çıkmış eşimde heyecanla dr a göstermiş sonucun ne olduğunu bilmiyorum ama dr um çok çok çok iyi demiş..ptesi kontrolüm var o zaman detaylı öğrenirim inş. bu arada ense kalınlığımız 0.080 çıkmıştı..
canım hiç bişeycik olmaz ben de şimdi köfte yuğuracağım için rahat olsun sen öyle ufak şeylere takılırsan ooo hatta bende toxoplazma korumam yok ama hiç takılmadım buna.
canım süper demekki kanın da iyi çıkmış zaten yaş küçük olunca daha iyi çıkıyor sonuçlar benim diğer bebeğimde 1:10000 di ama bunda kan değerlerim ne alemde bakıcaz en son ense 1.3 çıkmıştı sen çabuk aldın sonucu benim haftaya çıkıcak. inşallah hepimiz için herşey yolunda gider hepinize kocaman sevgiler...
cnm ya inş ense kalınlığımızda iyidir kafam iyice karıştı sorma 0.080 ense kalınlığı dr iyi dedi ama biyerde okudum 3ün üstü 1in altı tehlike diye okumuştum iyice kafam karıştı ptesi tekrar gideceğim enine boyuna konuşucam aklım çok karıştı ya sorma...3 4 güne çıkar demişlerdi öylede oldu..
canım risk olsa hemen söylüyorlar sen ona hiç takılma bence artık rahat ol bak bebeğin seninle ben de şu 2 haftayı atlatsam rahatlarım
slm kızlar uzun zamandan beri giremedim modemim kırılmıştı geçmişi çok fazla okuyamadım ama okuduğum kadarı ile ikili testler yapılmış bende yaptırdım çarşamba sonuç çıkacak fetal ense kalınlığı 0,06 çıktı iyi mi bilmiyorum dr iyi dedi ama inşallah test sonucuda iyi çıkar
zeynep canım inşallah hiç bir sorun çıkmıyacak rahat ol sen bol sıvı almaya devam et beslenmene dikkat et irabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimize
nilu canım geçmiş olsun umarım kanaman bitmiştir bebeklerin iyi olmasına sevindim
kızlar kendinize bebişlere iyi bakın öpüyorum hepinizi:79::79::79:
slm kızlar uzun zamandan beri giremedim modemim kırılmıştı geçmişi çok fazla okuyamadım ama okuduğum kadarı ile ikili testler yapılmış bende yaptırdım çarşamba sonuç çıkacak fetal ense kalınlığı 0,06 çıktı iyi mi bilmiyorum dr iyi dedi ama inşallah test sonucuda iyi çıkar
zeynep canım inşallah hiç bir sorun çıkmıyacak rahat ol sen bol sıvı almaya devam et beslenmene dikkat et irabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimize
nilu canım geçmiş olsun umarım kanaman bitmiştir bebeklerin iyi olmasına sevindim
kızlar kendinize bebişlere iyi bakın öpüyorum hepinizi:79::79::79:
figerocum cnm hoşgeldin çok merak ettik seni ama iyiymişin ya içim rahatladı...
benimde ense kalınlığı 0.080 çıktı..drum iyi dedi ama nette biyerde okudum 3ün üstü 1in altı tehlike yazıyodu ptesi dr a tekrar gideceğim o zaman tekrar ölçtüreceğim erkende ölçülmüş olabilirmiş benimkisi ikili testimde sonuçlandı eşim onuda göstermiş dr a dr çok çok iyi demiş..çok şükürler olsun...
Allahım bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?