slm fırtıklarr.
nasılsınız bugün giremedim sabahtan arkadaşım geldi kahvaltıya oturduk muhabbet sohbet derken saatler geçti gitti.
sizlere bişi soracağım 2 3 gündür akıntım var kızlar ya kokusuz su gibi sanki anlamadım gitti normalmi bilmiyorumda endişeleniyorum...
normal herhalde cnm yaa..aman gözünü seveyim kendine dikkat et ortalıkta gezen çok ciddi bi grip varmış salgın ona kapılmada Allah korusun..benim deoluyor çok normal canım doktora da sordum ben ... ben baya hasta oluyorum öksürük kusma isal fenayım galiba anlamadım gitti Allahım şifa versin bebeğimi de korusun. yarın hem sınav görevim var hem öğleden sonra misafirim var
canım hiç bişeycik olmaz ben de şimdi köfte yuğuracağım için rahat olsun sen öyle ufak şeylere takılırsan ooo hatta bende toxoplazma korumam yok ama hiç takılmadım buna.
canım süper demekki kanın da iyi çıkmış zaten yaş küçük olunca daha iyi çıkıyor sonuçlar benim diğer bebeğimde 1:10000 di ama bunda kan değerlerim ne alemde bakıcaz en son ense 1.3 çıkmıştı sen çabuk aldın sonucu benim haftaya çıkıcak. inşallah hepimiz için herşey yolunda gider hepinize kocaman sevgiler...
kızlar ağır grip geçiriyorum öksürüyorum titriyorum öksürürken karnıma kramp giriyor hastaneye gittik kendi doktorum izinli bebeğimi göremedim ama karnım çok kasıldı ve çok fena oldum yarın da okul açılıyor offffff...
kızlar ağır grip geçiriyorum öksürüyorum titriyorum öksürürken karnıma kramp giriyor hastaneye gittik kendi doktorum izinli bebeğimi göremedim ama karnım çok kasıldı ve çok fena oldum yarın da okul açılıyor offffff...
arkadaşlar ben 11.haftayı tamamlamak üzereyim ama benim karnım bazen acayip şiş oluyor. sabahları biraz daha normal ama akşam saatlerinde 5 aylık hamile gibi oluyorum.pantolonlarım kapanmıyor..dün iki tane hamile pantolonu aldım.biraz erken aslında ama napiyim rahat edemiyorum eski pantolonlarımın içinde..sizin nasıl durumlar?
ya.. inanırmısın sırf bu yüzden açtım neti bende sabah kalkıyorum gayet normal olan karnım akşama doğru nasıl şişiyo görmen lazım ben 8 haftalığım acaba ilaçlarmı şişiriyo ..bendeki pantolanlar zaten dar giyerim şimdi baya sıktığı için eşofmanla pantolon aldım valla hatta bi tanesinide sabah kahvaltıya gittik yeni aldım.
zeynepela çok geçmiş olsunn
kızların dedigi gibi dinlen rapor all ancak böyle atlatabilirsinn
bişey sorucam kızlar
dr.un bana verdigi eleviti kullanmak istemiyorum hatta bikaç gündür almıyorum:26:
kötümü ediyorum acaba
dogal gıdalardan almak daha mantıklı geldi
hem kiloda yaptıgını okudumm
zaten kilom var erkenden kilo alırsam ne olurum ben
slm zambak bende 1 haftadır kullanıyorum eleviti.
aslında bende normal gıdalardan almak istiyorum vitaminleri ama süt içince istifra ediyorum yumurta kokuyo canım yemek yemek istemiyo o yüzden dr umdan ben kendim istedim oda uygun gördü...biraz normale dönersem dr uma danışarak bırakmak istiyorum...
slm zambak bende 1 haftadır kullanıyorum eleviti.
aslında bende normal gıdalardan almak istiyorum vitaminleri ama süt içince istifra ediyorum yumurta kokuyo canım yemek yemek istemiyo o yüzden dr umdan ben kendim istedim oda uygun gördü...biraz normale dönersem dr uma danışarak bırakmak istiyorum...
Canım bana eleviti tüpbebek merkezindeki dr.um verdi ve hamilelik boyunca al dedi
şuan farklı bir dr.a gitmek zorrunda oldugum için oda eleviti sadece 3ay önerdigini söyledi...
ama ısrarla merkezle görüş orası ne derse öyle davranalım dedi
çok şükür hiç bulantı v.s. bir belirtim yokk
yumurta süt peynir yogurt sıkıntısız yiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?