2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

benim deoluyor çok normal canım doktora da sordum ben ... ben baya hasta oluyorum öksürük kusma isal fenayım galiba anlamadım gitti Allahım şifa versin bebeğimi de korusun. yarın hem sınav görevim var hem öğleden sonra misafirim var

normal herhalde cnm yaa..aman gözünü seveyim kendine dikkat et ortalıkta gezen çok ciddi bi grip varmış salgın ona kapılmada Allah korusun..

slmlar allah ızın verırse bende eylul annesı olacagım..benımde bebısisım 8hafta ıkı gunluk oldu cok sukur..rabbım tum annelerı korusun ıns..herkese ıyı aksamlar.

kızlar ağır grip geçiriyorum öksürüyorum titriyorum öksürürken karnıma kramp giriyor hastaneye gittik kendi doktorum izinli bebeğimi göremedim ama karnım çok kasıldı ve çok fena oldum yarın da okul açılıyor offffff...

kızlar teşekkürler cevaplarınız için..ben sanırım kafayı yemek üzere olduğum bir dönemdeyim. bebeğime birşey olursa diye ödüm kopuyor. herkes biraz rahat olmamı söylüyor..kontrolüme 10 gün var daha.3 ayı bitirmiş olucaz..çiğ et hakkında toksoplazma denilen hastalığı ve bebeğe zarar verebileceğini okuyunca netten panik olmuştum..ama doktorum birşey olmaz dedi..rahatım şimdi..interneti çok da fazla okumamak lazım aslında..insanın içine kurt düşürüyor...

arkadaşlar ben 11.haftayı tamamlamak üzereyim ama benim karnım bazen acayip şiş oluyor. sabahları biraz daha normal ama akşam saatlerinde 5 aylık hamile gibi oluyorum.pantolonlarım kapanmıyor..dün iki tane hamile pantolonu aldım.biraz erken aslında ama napiyim rahat edemiyorum eski pantolonlarımın içinde..sizin nasıl durumlar?

geçmiş olsun zeynepciğim..hem çalışıp hem hastalıkla uğraşmak çok zor ben bu yüzden 1 hafta rapor almıştım..bana birisi hamileler için nar ekşisini suyla karıştırıp içmenin gribe faydalı olacağını söylemişti..dikkat et kendine..

cnm çok geçmiş olsun...ilaçta kullanamazsın ele şuan atlatman çok zor gribi helede şuan ortalıkta gezen virüs çok kötüymüş...
nasıl bebeği göremedi yaa başka dr a gitseydin..okulada gitme sakın okulda gribin dahada artabilir rapor al mutlaka...

ya.. inanırmısın sırf bu yüzden açtım neti bende sabah kalkıyorum gayet normal olan karnım akşama doğru nasıl şişiyo görmen lazım ben 8 haftalığım acaba ilaçlarmı şişiriyo ..bendeki pantolanlar zaten dar giyerim şimdi baya sıktığı için eşofmanla pantolon aldım valla hatta bi tanesinide sabah kahvaltıya gittik yeni aldım.

zeynepcim geçmiş olsun ...okullardada salgın varmış çok dikkat et kendine .rapor alamıyomusun.

Canım vitamin vermedi mi doktor??Bana elevit,kan hapı, balık tableti verdi..Biraz toparladım gibi..Benim faranjitim var her sabah hasta kalkıyodum..Şidi biraz daha iyiceyim..Sen n kullanıyosun?

zeynepela çok geçmiş olsunn
kızların dedigi gibi dinlen rapor all ancak böyle atlatabilirsinn

bişey sorucam kızlar
dr.un bana verdigi eleviti kullanmak istemiyorum hatta bikaç gündür almıyorum:26:
kötümü ediyorum acaba
dogal gıdalardan almak daha mantıklı geldi
hem kiloda yaptıgını okudumm
zaten kilom var erkenden kilo alırsam ne olurum ben

ben de ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum..gerçi şu anda crinone jel, elevit,coraspirin ve apikobal kullanıyorum. onlar şişkinlik yapar mı bilmiyorum..valla az önce yemeğimi de yedim..çok fazla yemememe rağmen şu anda koca bir göbekle oturuyorum..amaannn neyse biz de yani..hep bugünler için dua etmedik mi?şişsin varsın:))))

slm zambak bende 1 haftadır kullanıyorum eleviti.
aslında bende normal gıdalardan almak istiyorum vitaminleri ama süt içince istifra ediyorum yumurta kokuyo canım yemek yemek istemiyo o yüzden dr umdan ben kendim istedim oda uygun gördü...biraz normale dönersem dr uma danışarak bırakmak istiyorum...

Canım bana eleviti tüpbebek merkezindeki dr.um verdi ve hamilelik boyunca al dedi
şuan farklı bir dr.a gitmek zorrunda oldugum için oda eleviti sadece 3ay önerdigini söyledi...
ama ısrarla merkezle görüş orası ne derse öyle davranalım dedi

çok şükür hiç bulantı v.s. bir belirtim yokk
yumurta süt peynir yogurt sıkıntısız yiyorumm

Canım bana eleviti tüpbebek merkezindeki dr.um verdi ve hamilelik boyunca al dedi
şuan farklı bir dr.a gitmek zorrunda oldugum için oda eleviti sadece 3ay önerdigini söyledi...
ama ısrarla merkezle görüş orası ne derse öyle davranalım dedi

çok şükür hiç bulantı v.s. bir belirtim yokk
yumurta süt peynir yogurt sıkıntısız yiyorumm

Valla ben öğretmenim..Okulların hali malum..Mecburen en azından kışı çıkana kadar içmeyi düşünüyorum..Ama kabızlık yapmaya başladı..

günaydın kızlar.. bugün bebeğimi gördüm gayet iyi maaşallah... ama annesi çok hasta ve bir hafta raporlu.. doktorum antibiyotik verdi ama kullanmayacağım c vitamini ile atlatacağım. hepiniz iyisinizdir umarım 2li test çıkmadı henüz. benden haberler böyle hepinize selamlar

Kızlar günaydın size birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Dondurulmuş embriyo transferi oldum.Bugün 13. günüm
Benim regli günüm 10 şubattı ( gününü hiç geçmez ) ama olmadım test tarihimde 16 şubat yalnız şöyle bir durum var heran regli olacakmışım gibi ağrım,ateş basması,terleme oluyor.Hergün vurulduğum iğne PROGESTAN iğnesi regli gecikmesi yapar mı ? Sizde de böyle durum oldu mu ?
Çünkü iğneyi 1 gün vurdurmasam hemen kanamam başlayacakmış gibi ağrım oluyor.
Zaten yarın sabah kan testi yapırıcam ama yinede öğrenmek istedim sizlerden çok teşekkür ederim hamiiiş arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…