kızlar dualarınızı eksik etmeyin...yarın 3 te transfer işlemim olucak nasipse...rabbim yüzümü bu güldürür inşallah....
kıvılcımmmmm gördüm seniii naber nerlerdesin?
kızlar dualarınızı eksik etmeyin...yarın 3 te transfer işlemim olucak nasipse...rabbim yüzümü bu güldürür inşallah....
kıvılcımmmmm gördüm seniii naber nerlerdesin?
iyiyim canım sağol, benim de adetim 12 gün gecikmişti. nihayet bugün geldi. geçen ay 1 hafta erken ve 11 gün sürmüştü. bu düzensizlik 2. tedaviye başlayacağım için çok canımı sıkıyor. 2. tedavi de ne zaman başlıcak belli değil aslında. raporum bir türlü çıkmadı. yeni yasadan dolayı doktorlar bir türlü kurulu toplayamadı. anlayacağın beklemedeyim hala.
sen moralini yüksek tutmaya çalış canım. inşallah en kısa zamanda toparlanacaksın, herşey yoluna girecek. öpüyorum.
kızlar güzel haberlerinizi heyecanla bekliyorum...allah yüzünüzü güldürsün inşallahhh....
daisycim nasılsın tatlım...?yeni başlangıç yeni heyecan ne güzel...
ee her denemede yeni rapor mu çıkıyor?aman ya bu devletin işleri deli edici olması gerekenleri daha hızlı yapsana dimi ama...hem sen raporlusun işte tekrar ne raporu yaa...sanki araya 3 sene verdin hayret bişiy ama...
bende ilaçları kullanıyorum yani çok sıkıcı bi süreç...ben donmuş tedavi daha kısa sürer sanıyordum ama buda gayet uzunmuşşşşşşşş............
baharef sen sağlıklı sıhhatli ol geresi gelir inşallahhh hemde doğalllllll yolllaaa inşalllahhhhhh....
slm kizlar
nasilsiniz? topice kimse ugramiyor,bende diger topige takiliyorum artik
benim cumartesi 4.gun 2 tane dondurulmus embriyom transfer oldu allaha sukur
suan beklemedeyim,ve fazla girmiyorum nete
test gunum 4 kasim,insallah kendime guzel bi dogum gunu hediyesi olur
hersey gonlunuzce olsun
hyb.canim burdayim bak sesini duydum hemen damladim topige
wish bende yaptın idrar testi ama çıkmadı görümcemde silik çıkmış dedi ben çok inanmadım o testlere inanıp gücenme oralini de bozma allah yardımcımız olacak biliyorum
nşallah
kızlar malesef olmadı benim sanki dünya başıma yıkıldı
slm kader arkadaşlarım, nasılsınız, görüşemedik uzun süredir. Annemler gitti bir kaç gün oldu, ama ben hala toparlanamadım, onlar gidince kendimi çok mutsuz hissettim, işten eve gelince onları görmeye cok alışmışım, zor geldi eski halimize alışmak. şimdi kocişim ve ben ve de bebeğimizin olmadığı gerçeği ile başbaşayız yine. bu gercege alışmak zor olsa da , umut hep var tabiki...
Tedavi sürecinde olan arkadaşlarım, Allah gönlünüzün muradını en kısa zamanda hayırlısıyla versin inş. Hepinize duacıyım.
Biz de dondurulmuş tedavisine başlarız heralde 1 ay içinde. Umarım çektiklerimiz son bulur, bizim de yüzümüz güler
arkadaşlar nasıl toparlanacağım bilmiyorum mutlaka pskolojık destek almam lazım bu benim aşılamam hariç ilk tedavimdi çevremde okadar ilk tedavisi tutan insan vardıkı onların oldu inş benimde olur diyordum bir taraftanda çok umutsuz başlamıştım transferden sonra rüyamda bile görmüştüm ama kendime yedirememiştim kuran-ı kerim görüyorum bir ses sen bu tedaviyi boş boşuna yaptırıyosun ALLAH a şirk koşuyosun olmıcak diyorlardı çok korkmuştum ve olmayacağına inanmaıştımdr benden çok umutluydu yaşım 27 herşey iyi bir sorun yok en güzel embriyoyo koydum 5.gün embriyosu sakin olmam için bana narkoz eşliğine yaptırmıştı trasferi herşey güzel olsun istiyordu dr um tabi herşey rabbimin elinde zamanı gememiş demekki dr um istersen hemen başlarız dedi 2 tane dondurulmuşum var ve histereskopi yapalım araştıralım neden oladı diye dedi o kararıda bana bıraktı ben bu ay dinlenip aralıkta takrar başlamayı düşünüyorum
malesef benimde olmadı sanırım buraya yazmamıştım yılmak yok yola devamm:)
ben hamlieyimm geçen ay başarız bir tüp ebek denemem vardı acıbademde
ama bu ay kendiliğinden hamile kaldım
geçen ayda 313 ayetl kürsi okumuştuk hepinizden allah razı olsun
dün gittim kan testine değerim 978.5 çıktı
inşşalhh alljım kucağıma almayıda nasip eder
allahım hepinize nasip etsin inşşlahh
saol canım çoooooooooook istiyorum 2012 anne oalrak girmeyi:)) inş herşey çok güzel olur senin için. hormanları alıyoruz sonrada düzeniniz şaşıyor.hatırdadığıma göre çapaya gidiyorsun dimi bizim bir tanıdık 2 sene önce tüp bebek tedavisinde ilk denede ikizlerine hamile kaldı.inş senin de ikiz olur :)) benimde 2 dondurulmuşum var inş güzel çözülürler şimdiden kafamı dondurulmuşlara yoruyorum acba nasıl çözüleceklermi yoksa olmıcakmı diyee.birde sence histereskopi yaptırayımmı yoksa yaaptırmayımıı kararsız kaldım dr aaştırmak istiyoum neden olamadı herşey güzeldi dedi tabi herşey ALLAH ın elinde ol dese olucak.bu aymı yaptırayım yoksa tedaviyle birmi yoksa hiç mi yaptırmayım ayy konuştum yine çok kararsızım.
canım benim dualarım seninle inş rabbim yüzünü güldürsün olumlu sonuç alırsın inş
gunaydin canim
10 kasim transferin oldugunu biliyordum,sana bol sans dilemek icin girdim,cepten giriyorum fazla yazamiyacagim
canim allahim yaninda olsun,lutfen transferin sirasinda ve sonrasinda positif olmaya calis,bak ozaman cogu seyi asmis olursun..
bol bol dua oku lutfen,bizimde dualarimiz seninle.
hayirliysa olsun ...
selam kızlar..
yoğunluktan nette hiç giremedim..
face ve nsn eklemem gerekn kardeşlerimide ekleyemedim kusuruma bakamsınlar..
GEÇMİŞ BAYRAMINIZ UMARIM GÜZEL GEÇMİŞTİR....
olumlu olumsuz pekçok şey olmuş öncelikle olumlu olan Her adım hayırlı olsun..
olumsuz sonuçlara gelince kalbimizin sesini dinleyip devam etmek zorundayız..
BANA GELİNCE BEN NELER YAPTIM..
biliyorsunuz laparoskopik dış gebelik ameliyatı oldum..
sol tarafa yerleşmişti.. solda değil ama sağ tarafımda ağrıarım devam ediyor.. ilginç..
14ekimde ameliyat oldum ama HALEN ADET OLAMADIM.. SON 3 GÜNDR HAPŞIRDIĞIMDA ÖKSÜRDÜĞÜMDE AKSIRDIĞIMDA KANAMAM OLUYOR ALTTAN ANLAM VEREMEDİM.. BU ARADA TEST MARKET DENİLEN YERDEN LH TESTİ ALMIŞTIM.. YAPTIM ÇİFT CİZGİ YANİ YUMURTLAMA DÖNEMİM BELKİDE AMELİYAT OLDUYA YUMURTLAYINCA KANAM YAPMIŞTI YUMURTALIĞIM DİYE DÜŞÜNDÜM..
NORMALDE 28 EKİMDE ADET OLMAM GEREKİRDİ OLAMADIM.. GERÇİ NORMAL İÇİM SAĞLAM DEĞİLDİ..
ANNEM FALAN LOHUSALI GİBİ DÜŞÜN 40 GÜNSONRA OLURSUN DİYORLAR AMA İŞTE..
bliyorsunuz hazır açıkken içim normal yolla denemeye karar verdim genelde hiteroskopi ve kaparoskopi geçirenlerde normal yolla gebelik şansı yüksek.. ... dondurulmuşlar kalsın .. preseed denilen jeli aldım spermi besleyip doğru yerde kalıp ölenmesiniz sağlıyormuş...bakalım ne olacak...
bu arada mext.. denilen iğne için tahlil yaptım bağışıklıs sistemi vs vs.. bişeye zarar vermemiş kan hücrelerim yok gibi olmuş.. neyse iğneye başladım onları vuruluyorum..
benden böyle ...
dualrımdasınız ve dualarınızda unutulmamak dileğiyle..
öpücükler..
saolun kızlar eksik olmayın allah razı olsun sizdende...
transferim oldu şükür yatıyorum şimdi...2 yumoş vardı biri yaramazlık yapmış attaaa gitmiş..bi tane şükür sağlıklı transfer oldu...bakalım heyecan ve merakla 22 kasımı bekliyoruz...allah ım dualarımıızı kabul etsin...amin...
bu arada kan sulandırıcı iğne göbüşten verdi.geçen vermemişti...yapıyorum ama çookkk yakıyor...offofofff rabbim yar ve yardımcımız olsun...
canım hayırlı olsun transferin. bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşallah. dualarım seninle bende en az senin kadar sabırsızca bekliycem 22 kasımı
transferim oldu şükür yatıyorum şimdi...2 yumoş vardı biri yaramazlık yapmış attaaa gitmiş..bi tane şükür sağlıklı transfer oldu...bakalım heyecan ve merakla 22 kasımı bekliyoruz...allah ım dualarımıızı kabul etsin...amin...
bu arada kan sulandırıcı iğne göbüşten verdi.geçen vermemişti...yapıyorum ama çookkk yakıyor...offofofff rabbim yar ve yardımcımız olsun...
wish sen naptın canım? seni de merak ettim. nasılsın? histeroskopi nasıl geçti? umarım iyisindir...
çok saol canım benim perşembe histeroskopiden çıktım norkozlu bişekilde hemen hemşireye sordum bende bişey varmı diye polip varmış ama çıktığına çok sevindim en azından neden tutmadığını anlamış oldumiyiki bu ay yaptırmışım diyorum rahim filminde herşey temizdi burda herşey gözüktü dr içini temizledim bir şey kalmadı dedi narkozun etkisinden pek bişeyde soramadım eve gelip video vardı onu baktım rsmen içmde pamuk şekerine benzer şeyler ve kızarıklık var tamamını kaplamış onu makasla temizlezlemişler insanın içini görmesi çok farklı bişeymiş ama ben hala kendime gelemedim nedense sersem gibiyim kanamam azda olsa devam ediyor tansiyonum düşmüş hemşire dişey olmaz normal dedi birde bende anemi var senelerdir ilaç kullanıyorum sanırım yine benim kanım düştü iyiki bu ay yaptırmışım en azından aralık ayına kadar bende rahimde dinlenir birde benim sonuçta söyle yazıyor POSTERİOR DUVARININ TAMAMINDA İZLENEN ENDOMETRİUM DOKUSUNUN GENİŞ TABANLI POLİPOZİS SAPTANDI.HER İKİ TUBAL OSTİUM NORMAL.KAVİTE YETERLİ OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ sence nasıl netten araştırdıkça kafam karıştı iyice ben çok konuştum :) sen nasılsın ocakta başlıyorsun dimi tedavine benimde hep ilk aklımda çapa vardı banada yakındı aceleci olduğum için bekleyemedim randevuda bulamadım.
canım inşallah bebişin seni hiç bırakmaz 9 ay boyunca, sağlıklı olarak dünyaya getirirsin. çok merak etmiştim seni. modemim bozuldu giremedim nete bir türlü. çok şükür ki transferin sorunsuz geçmiş. dualarım seninle tatlım. 22 kasım büyük ve güzel bir gün olacak inşallah. iğnelerin acısını inşallah unutacaksın bebiş için değer ne acılar çektik değilmi. bende heyecanla bekliyorum. çok öpüyorum canım.
çok saol canım benim perşembe histeroskopiden çıktım norkozlu bişekilde hemen hemşireye sordum bende bişey varmı diye polip varmış ama çıktığına çok sevindim en azından neden tutmadığını anlamış oldumiyiki bu ay yaptırmışım diyorum rahim filminde herşey temizdi burda herşey gözüktü dr içini temizledim bir şey kalmadı dedi narkozun etkisinden pek bişeyde soramadım eve gelip video vardı onu baktım rsmen içmde pamuk şekerine benzer şeyler ve kızarıklık var tamamını kaplamış onu makasla temizlezlemişler insanın içini görmesi çok farklı bişeymiş ama ben hala kendime gelemedim nedense sersem gibiyim kanamam azda olsa devam ediyor tansiyonum düşmüş hemşire dişey olmaz normal dedi birde bende anemi var senelerdir ilaç kullanıyorum sanırım yine benim kanım düştü iyiki bu ay yaptırmışım en azından aralık ayına kadar bende rahimde dinlenir birde benim sonuçta söyle yazıyor POSTERİOR DUVARININ TAMAMINDA İZLENEN ENDOMETRİUM DOKUSUNUN GENİŞ TABANLI POLİPOZİS SAPTANDI.HER İKİ TUBAL OSTİUM NORMAL.KAVİTE YETERLİ OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ sence nasıl netten araştırdıkça kafam karıştı iyice ben çok konuştum :) sen nasılsın ocakta başlıyorsun dimi tedavine benimde hep ilk aklımda çapa vardı banada yakındı aceleci olduğum için bekleyemedim randevuda bulamadım.
canım benim aman dikkat et kendine çoğu gitti azı kaldı inş güzel haberlerini alırız bizlerde umut olursun inş:)
Canim cok gecmis olsun,iyiki yaptirmissin,hic olmazsa kucuk engeli asipta tedavi olman,seni yavruna bi adim daha yaklasirdi
Benim ilk tup hamileligimde polip gormuslerdi,hemde ilk kese gorme randevusunda,ama doktor alirsak kanama yapabilir demisti,ve oyle kalmisti..sonra dogum sancim basladiginda o polipten dolayi asiri bi kanama yasamistim..dogum basladi sanmislardi ama vagina 2 cm ancak acilmisti,ve 2 lt kan kaybettim..
Anliyacagin tatlim bastan tedavi olman cok iyi oldu..
Hadi bakalim bundan sonra guzel gunler seni bekliyor canim
canım daisycim çok saol şükür 2. denemeyi sağsalim yaptık...iki arada bi deredeyim gene umudum yok gibi ne bilim sanki olmıcakmış gibi hissediyorum...sonra silkelenip kendime geliyorum rabbim hayırlısını ver diye dua ediyorum çok yoruldum artık...çokkta heyecanlıyım 22si gelmez şimdi ikide bir takvime bakıyorum...
sen neler yaptın aldınmı raporunu?bende seni çokk öpüyorum...
wish çok geçmiş olsun canım ben tamamen unutmuşum kendi telaşımdan kusura bakma lütfen...çok ii olmuş yaptırmışsın...şimdi güzel anne adayı gücüne kuvvetine kavuş sonra bu sefer ki denemende son olurda bebişine kavuşursun...
çok saol mine ablacım inan polip çıktığına sevindim bile :)şimdi aralık ayı için moral depolayıp inş bebeğime kavuşacağım biraz netten araştırdım polip hakkında kafamda karıştı önemli bişey değildir dimi?dr temizledim dedi seninde inş bu tedavin olumlu olur aynı anda seninle tedaviye başlacağız sanırım
canim insallah allahin izniyle olucak,ben inaniyorum
dua edip beklemekten baska bi care yok
allahim yar ve yardimcin olsun tatlim
heyecanla guzel haberini bekliyoruz
rica ederim ablasinin guzeli..))
anliyabiliyorum seni,bende senin gibi basarisizlik sebebinin bulunduguna sevinmistim.
kesinlikle moral toplayip positif olman gerek,9 ay sana energi lazim dimi ama
canim bende arastirmistim ve doktorumun anlattigina gore zararli bisey degil.vucut bunu kanamayla atabiliyormus,kendiligindende kayboluyormus,bendede kanamayla atti vucut..
yani korkacak bisey yok.
ben allahin izniyle 2 aralik gibi basliyacagim,adet olmayi bekliyorum..
2 tane embriyo transferi icin cok rica ettim ama yok olmaz dediler.
ben 1.tup bebek denemde hamile kaldigim ve saglik bi sekilde dogum yaptigim icin 1.deneme sifirlaniyormus
yani 2 embriyo transferi olabilmesi icin araliktaki 2. denemede tutmazsa ancak 3.denemede 2 tane transfer ediyorlarmis biraz karisik oldu galiba..))
ayrica dondurulmuslar sayilmiyor onlar tedavilerin eki olarak yapiliyor(dondurulmuslarda 2 embriyo transferi oluyormus,sans biraz dusuk oldugu icin,doktor oyle dedi..)
yurt disinda boyle
senin tahmini sat nezaman? ve kactane transfer olacak canim?
rica ederim ablasinin guzeli..))
anliyabiliyorum seni,bende senin gibi basarisizlik sebebinin bulunduguna sevinmistim.
kesinlikle moral toplayip positif olman gerek,9 ay sana energi lazim dimi ama
canim bende arastirmistim ve doktorumun anlattigina gore zararli bisey degil.vucut bunu kanamayla atabiliyormus,kendiligindende kayboluyormus,bendede kanamayla atti vucut..
yani korkacak bisey yok.
ben allahin izniyle 2 aralik gibi basliyacagim,adet olmayi bekliyorum..
2 tane embriyo transferi icin cok rica ettim ama yok olmaz dediler.
ben 1.tup bebek denemde hamile kaldigim ve saglik bi sekilde dogum yaptigim icin 1.deneme sifirlaniyormus
yani 2 embriyo transferi olabilmesi icin araliktaki 2. denemede tutmazsa ancak 3.denemede 2 tane transfer ediyorlarmis biraz karisik oldu galiba..))
ayrica dondurulmuslar sayilmiyor onlar tedavilerin eki olarak yapiliyor(dondurulmuslarda 2 embriyo transferi oluyormus,sans biraz dusuk oldugu icin,doktor oyle dedi..)
yurt disinda boyle
senin tahmini sat nezaman? ve kactane transfer olacak canim?
canım iyi olmana ve sorununun çözülmesine çok sevindim. Allahın izniyle tedavinde başarılı geçer ve müjdeli haberini alırız canım. tıbbi terimleri pek anlamıyorum ama sanırım sonucun iyi normal yeterli filan dediğine göre sanırım anne olmaya hazırsın inşallahçok saol canım benim perşembe histeroskopiden çıktım norkozlu bişekilde hemen hemşireye sordum bende bişey varmı diye polip varmış ama çıktığına çok sevindim en azından neden tutmadığını anlamış oldumiyiki bu ay yaptırmışım diyorum rahim filminde herşey temizdi burda herşey gözüktü dr içini temizledim bir şey kalmadı dedi narkozun etkisinden pek bişeyde soramadım eve gelip video vardı onu baktım rsmen içmde pamuk şekerine benzer şeyler ve kızarıklık var tamamını kaplamış onu makasla temizlezlemişler insanın içini görmesi çok farklı bişeymiş ama ben hala kendime gelemedim nedense sersem gibiyim kanamam azda olsa devam ediyor tansiyonum düşmüş hemşire dişey olmaz normal dedi birde bende anemi var senelerdir ilaç kullanıyorum sanırım yine benim kanım düştü iyiki bu ay yaptırmışım en azından aralık ayına kadar bende rahimde dinlenir birde benim sonuçta söyle yazıyor POSTERİOR DUVARININ TAMAMINDA İZLENEN ENDOMETRİUM DOKUSUNUN GENİŞ TABANLI POLİPOZİS SAPTANDI.HER İKİ TUBAL OSTİUM NORMAL.KAVİTE YETERLİ OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ sence nasıl netten araştırdıkça kafam karıştı iyice ben çok konuştum :) sen nasılsın ocakta başlıyorsun dimi tedavine benimde hep ilk aklımda çapa vardı banada yakındı aceleci olduğum için bekleyemedim randevuda bulamadım.
canım daisycim çok saol şükür 2. denemeyi sağsalim yaptık...iki arada bi deredeyim gene umudum yok gibi ne bilim sanki olmıcakmış gibi hissediyorum...sonra silkelenip kendime geliyorum rabbim hayırlısını ver diye dua ediyorum çok yoruldum artık...çokkta heyecanlıyım 22si gelmez şimdi ikide bir takvime bakıyorum...
eşimin alması gereken bir evrağı kaldı. benim de bi kan tahlili lazım onu da yaptıracağımız ay alırız diye düşünüyorum. bakalım şimdilik mart diye görünüyor hemşireden haber gelmedi bende aramak istemiyorum bakalım ne olacak.
wish çok geçmiş olsun canım ben tamamen unutmuşum kendi telaşımdan kusura bakma lütfen...çok ii olmuş yaptırmışsın...şimdi güzel anne adayı gücüne kuvvetine kavuş sonra bu sefer ki denemende son olurda bebişine kavuşursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?