2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Dew inşallah hayırlı olur tedavin.Bu mübarek ayda başlıyoruz Allah'ım sevindirdiği kullardan eylesin hepimizi.Güzel haberler alırız veririz inşallah.

aa ne güzel...şu net dünyası ne ilginç değil mi!!!
bursa da yaptıracak olsaydım derken???zaten memorial bursa da değil mi???

bende işin içinde zorunlu olarak tahmin etmiştim.normaldede yapılması gerekli bence en sağlıklısı bu olur.osman hocaya sorarım bu gidişimde.evet bu arada prof. Osman Haldun Develioğlu'na gidiyorum.keşke daha önce gitseydim.kromozom bozukluğun nasıl tespit edildi?

doktora gittim bugün hem menepura hem gonalf e başlıyorum benden başka aynı anda iki iğne kullanacak olan var mı aranızda? folikül sayımın önceki aylara göre düşük olduğunu söyledi ama dedi ilaçlarla uyarırız iyi olur falan dedi hiçbirşey hissetmiyorum sanki tedavi olacak olan bi başkası gibi hissisizim. bezginim

Hayır canım Memorial İstanbul'da,bebek kayıplarım oldu benim daha önce,dış gebelikler geçirdim,tüplerim alındı o yüzden tüp bebekten başka çaremde kalmadı.12 haftalık bebeğin kalbi durunca karnımda,kromozom analizi sonucu bebeğin turner sendromlu olduğu ortaya çıktı.Eşime ve bana da yapıldı bunun üzerine analizler,ben de mozaik turnerlıymışım o yüzden pgt yapılıyor her embriyoya.Ama daha önce tekrarlayan gebelik kayıpların yoksa ya da teşhis edilmiş bir kromozom bozukluğun yoksa gereksiz olur pgt,hem maddi olarak külfet hemde pgt işlemi embriyo kalitesini bozabilecek riskli bir işlem.

Olma anacığım bezgin falan,hayırlısı olsun demiyormuyuz hep birbirimize,vardır şekerim bundada bir hayır.Folikül sayım az derken bir bakmışsın hepimizden fazla yumurtlamışsın:))Allah'ın işi belli mi olur.İçini şişirme,iyi şeyler düşün,bereket,güzellikler ayındayız Rabbim bizlere de verecek güzellikler,karnımız kucaklarımız dolacak inşallah.(Bunlar aynanın karşısında kendime söylediğim şeyler,iyi geliyor bana o yüzden sana da söylemek istedim.)

Hemşeriyiz şekerim,ben Bursa'da oturuyorum.Biz Memorial'de başladık canım,eğer Bursa'da yaptıracak olsaydık ya Acıbadem ya da Art olacaktı gideceğimiz yer.Pgt zorunlu değil,bende kromozom bozukluğu var o yüzden embriyo kromozom analizi yapılıyor ki sağlıklı olan transfer edilsin.Sizde de yapılması gerekiyor mu pgt?Osman Develioğlu'mu doktorun arkadaşım?[/QUOTE]

CANIM BEN BURSALIYIM AMA SU ANDA ESIMDEN DOLAYI RIZEDEYIM ILK DENEMEM PEMBE MAVIDE OLDU SIMDI CEM BEYE BASLADIM ....ARTIK BAKALIM HAYIRLISI AMA BURSADA JINEMED KAFAMA YATMISTI BENIM 2. ICIN AMA OLMADI......SENI EKLIYORUJM LISTEME GORUSURUZ...KOLAY GELSIN...

CANIM BEN BURSALIYIM AMA SU ANDA ESIMDEN DOLAYI RIZEDEYIM ILK DENEMEM PEMBE MAVIDE OLDU SIMDI CEM BEYE BASLADIM ....ARTIK BAKALIM HAYIRLISI AMA BURSADA JINEMED KAFAMA YATMISTI BENIM 2. ICIN AMA OLMADI......SENI EKLIYORUJM LISTEME GORUSURUZ...KOLAY GELSIN...[/QUOTE]

Görüşürüz canım sanada kolay gelsin:90:

çok geçmişler olsun...
seni çok ii anlıyorum benimde ilk gebeliğim dış gebelikti.sağ tüpüm alındı.sol tüpümde kemiğe yapışmış olduğu için normal yerinde değilmiş.benimde hikayem bu özetle daha önce ayrıntılı anlatmıştım.

ALLAH bu mübarek ayda hepmizin yüzünü güldürür inşallah...

not:fatmaozkan arkadaşım bu arada alıntılar karışmış yukarıda...

Jakobi arkadaşım napıyoruz moralimizi bozmuyoruz bu işin yüzde 50 si neredeyse moral veren de allah alanda allah allah neyi nasip ederse onu göreceğiz ne olur arkadaşlar birbirimize destek olalım hepimizin duygusal olarak kötü olduğumuz zamanlar olacak ama allhın izni ile hepimiz bu güzel günlerde atlatacağız sıkıntılarımızı. Umudumuzu yitirmedik tamam mı güzel arkadaşım umutsuzluğa kapılma. Görüşmek üzere.

olmus biseyler.........

Sabah folikül takibine gittim,doktorum yumurtalık rezervimin çok azaldığını gonal f lere rağmen en fazla iki yumurtamın olabileceğini söyledi.
Çok ağladım,ne faydası varsa,tutamıyor işte insan kendini,sonradan sakinleştim.
Allah görüyor,biliyor ne çok istediğimizi,uğraştığımızı elbet olacak bir mükafatı bu çabalarımızın.Bir tane sağlıklı embriyo yetmiyor mu hamile kalmama,Allah nasib etsin yeter ki.
Jakobi sana yazdıklarımı okudum tekrar tekrar:)şimdi daha iyiyim.

canım benim benimde daha önceki aylarda iyiydi dün dr az dedi nasıl oldu anlamadımç. şimdi incir kürü yapsak fayda edermiki geçenay biraz yaptım sonra yarım bıraktım. bu ay incir kürü yapalım bari bugün başlayıp. Allah tan ümit kesilmez canım ağlama üzme kendini moralini yüksek tut. Allah isteseydi zaten kolayca hamile kalırdık. Herşey OL demesiyle oluyor . kimisinin 3 embriyosu oluşuyo hamile kalıyor kimisinin 16 tane oluşuyor tutmuyor. İnşallah dualarımız kabul olur. sen ağlayınca sana bir faydası olmuyor aksine zararlı.

İncir kürü nasıl yapılıyor canım?Olmazsa bol bol kuru incir yiyelim.Birde şey yapıyorum ben,tarçın,çörekotu,keten tohumu,karanfil,bal karışımını yiyorum.İnşallah faydası olur şekerim.

İncir kürü nasıl yapılıyor canım?Olmazsa bol bol kuru incir yiyelim.Birde şey yapıyorum ben,tarçın,çörekotu,keten tohumu,karanfil,bal karışımını yiyorum.İnşallah faydası olur şekerim.

(kireçsiz su olmalı) yarım litre kaynamakta olan suya 7-8 tane (üstündeki pudra şekerleri temizlenmiş yıkanmış) kuru inciri atıyorsun. kapak kapatıp 15 dk kaynatıyorsun. sonra süzüp aç karnına içmelisin bunu birseferde içiyorum ben içemezsen 2 ye 3 e bölüp gün içindede içabilirsin ben bugün yapıcam. karar verdim.

canım ben erciyes hastanesinde zeki yılmaza gidiyorum tüp bebek merkezindeki doktorları tanımıyorum ama genelde ilgililer senin içinde hayırlısı olur inşallah

Yap anacığım yap,şifa olsun,bol bol yumurta,bebiş olsun inşallah,bende akşam eve giderken alıp yapayımda yarın içerim artık.

slm arkadaşım inşallah herşey yolunda gider bak benim çok yumurtam oldu da noldu sonra kala kala 3 tane orta kalite embriyom oluştu.dondurmaya
hiç kalmadı üçünüde doktorum yerleştirdi bakalım nolcak bugün transferden sonra 4.günüm bugüne kadar çok hastaydım
yataktan kalkalamdım mide ağrım mide bulantım aşırı halsizlik ateş karın kasık ağrısı aşırı şişlik yaşadım halada geçmedi
herkezdemi böyle oluyo acaba yoksa ben de bi anormallilk mi oldu bilemiyorum
inşallah sen böyle hastalanmazsın hatta kimse hasta olmasın stres yok dedi doktor ama hastalıkmı kötü stres mi bilemiyorum

geçmiş olsun canım. umutla başlıyoruz bizi neler bekliyor bilemiyoruz. inşallah pozitif olurda kucağına alırsın bebişini.

MRB kızlar benimde 1 aşılama ve bir tüp bebek denemem var bu ay başlayacaktık ama olmadı bide kızlar ben tüp bebek deneyeli 3 ay oldu ama hala adetlerim düzene girmedi normalde 30 günde bir oluyoken şimdi 21 günde bir oluyorum böyle olan var mı aranızda. istanbula gideceğim tekrar tüp bebek için ama ne zaman adet olacağımı kestiremiyorum o yüzden baya kafam karışık ama eylül de gideceüiz büyük bir ihtimal Allah isteyen emek harcayan herkese hayırlı bebişler nasip etsin.......

kızlar bozmayın moralinizi...o kadar şey geçmiş başımızdan az ya da çok her seferinde herşeyde bir hayır vardır demişizdir.

sonuçta bu bebek tek embriyodan olmuyor mu...!!!allah herşeyin hayırlısı versin hakkımızda...hayırlı evlatlarımız olsun en kısa sürede...

stres yok...ben streste bir günde midemi haşat ettim...1 senedir hala geçmedi...adi stres herşeyi etkiliyor....(

bu arada arı sütü ve polenin çok faydasını duydum.hem erkek hem kadın için üreme organlarında çok ii etkisi varmış...hücre yeniliyormuş ve dahası...
ben kullanmaya başladım midem için bakalım nolucak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…