Dew inşallah hayırlı olur tedavin.Bu mübarek ayda başlıyoruz Allah'ım sevindirdiği kullardan eylesin hepimizi.Güzel haberler alırız veririz inşallah.herkese selam,
daha oncede yazmistim sanirim tekrar yazmak istedim...bende agustos ayi tup bebek yaptiracaklardanim...ikinci tedavim olacak ilk tedavim komyasal gebelik ile sonuclandi sorunum ise yumrutalik rezervimde azalma fsh yuksek...2 gun icinde regli olacagim ve reglimin ikinci gunu muaynem ve kan testlerim var umarim sonucum bu sefer olumlu olur...
Gordugum kadariyal benim gibi cok kisi var bu ay tedaviye baslayacak...umarim bu ay bizim ayimiz olur bayanlar...herkese bol sans diliyorum ....
tedavi surecim baslayinca size bilgilerimi gecerim...
Hemşeriyiz şekerim,ben Bursa'da oturuyorum.Biz Memorial'de başladık canım,eğer Bursa'da yaptıracak olsaydık ya Acıbadem ya da Art olacaktı gideceğimiz yer.Pgt zorunlu değil,bende kromozom bozukluğu var o yüzden embriyo kromozom analizi yapılıyor ki sağlıklı olan transfer edilsin.Sizde de yapılması gerekiyor mu pgt?Osman Develioğlu'mu doktorun arkadaşım?
aa ne güzel...şu net dünyası ne ilginç değil mi!!!
bursa da yaptıracak olsaydım derken???zaten memorial bursa da değil mi???
bende işin içinde zorunlu olarak tahmin etmiştim.normaldede yapılması gerekli bence en sağlıklısı bu olur.osman hocaya sorarım bu gidişimde.evet bu arada prof. Osman Haldun Develioğlu'na gidiyorum.keşke daha önce gitseydim.kromozom bozukluğun nasıl tespit edildi?
doktora gittim bugün hem menepura hem gonalf e başlıyorum benden başka aynı anda iki iğne kullanacak olan var mı aranızda? folikül sayımın önceki aylara göre düşük olduğunu söyledi ama dedi ilaçlarla uyarırız iyi olur falan dedi hiçbirşey hissetmiyorum sanki tedavi olacak olan bi başkası gibi hissisizim. bezginim
teşekkürler kızlar...aminnn...ben bursa dayım bursada yaptırıcam ART da.merkezdede oturmuyoruz ilçesindeyiz gel git yol parasını filan tabi hesap etmek mümkün değil.doktor bize
ilaçlar+tedavi 5,000 tl dedi.zaten pgt zorunlu olarak yapılmıyor mu???nushu siz nerde yaptırıcaksınız???
Hemşeriyiz şekerim,ben Bursa'da oturuyorum.Biz Memorial'de başladık canım,eğer Bursa'da yaptıracak olsaydık ya Acıbadem ya da Art olacaktı gideceğimiz yer.Pgt zorunlu değil,bende kromozom bozukluğu var o yüzden embriyo kromozom analizi yapılıyor ki sağlıklı olan transfer edilsin.Sizde de yapılması gerekiyor mu pgt?Osman Develioğlu'mu doktorun arkadaşım?
Hayır canım Memorial İstanbul'da,bebek kayıplarım oldu benim daha önce,dış gebelikler geçirdim,tüplerim alındı o yüzden tüp bebekten başka çaremde kalmadı.12 haftalık bebeğin kalbi durunca karnımda,kromozom analizi sonucu bebeğin turner sendromlu olduğu ortaya çıktı.Eşime ve bana da yapıldı bunun üzerine analizler,ben de mozaik turnerlıymışım o yüzden pgt yapılıyor her embriyoya.Ama daha önce tekrarlayan gebelik kayıpların yoksa ya da teşhis edilmiş bir kromozom bozukluğun yoksa gereksiz olur pgt,hem maddi olarak külfet hemde pgt işlemi embriyo kalitesini bozabilecek riskli bir işlem.
çok geçmişler olsun...
seni çok ii anlıyorum benimde ilk gebeliğim dış gebelikti.sağ tüpüm alındı.sol tüpümde kemiğe yapışmış olduğu için normal yerinde değilmiş.benimde hikayem bu özetle daha önce ayrıntılı anlatmıştım.
ALLAH bu mübarek ayda hepmizin yüzünü güldürür inşallah...
not:fatmaozkan arkadaşım bu arada alıntılar karışmış yukarıda...
Sabah folikül takibine gittim,doktorum yumurtalık rezervimin çok azaldığını gonal f lere rağmen en fazla iki yumurtamın olabileceğini söyledi.
Çok ağladım,ne faydası varsa,tutamıyor işte insan kendini,sonradan sakinleştim.
Allah görüyor,biliyor ne çok istediğimizi,uğraştığımızı elbet olacak bir mükafatı bu çabalarımızın.Bir tane sağlıklı embriyo yetmiyor mu hamile kalmama,Allah nasib etsin yeter ki.
Jakobi sana yazdıklarımı okudum tekrar tekrar:)şimdi daha iyiyim.
canım benim benimde daha önceki aylarda iyiydi dün dr az dedi nasıl oldu anlamadımç. şimdi incir kürü yapsak fayda edermiki geçenay biraz yaptım sonra yarım bıraktım. bu ay incir kürü yapalım bari bugün başlayıp. Allah tan ümit kesilmez canım ağlama üzme kendini moralini yüksek tut. Allah isteseydi zaten kolayca hamile kalırdık. Herşey OL demesiyle oluyor . kimisinin 3 embriyosu oluşuyo hamile kalıyor kimisinin 16 tane oluşuyor tutmuyor. İnşallah dualarımız kabul olur. sen ağlayınca sana bir faydası olmuyor aksine zararlı.
Sabah folikül takibine gittim,doktorum yumurtalık rezervimin çok azaldığını gonal f lere rağmen en fazla iki yumurtamın olabileceğini söyledi.
Çok ağladım,ne faydası varsa,tutamıyor işte insan kendini,sonradan sakinleştim.
Allah görüyor,biliyor ne çok istediğimizi,uğraştığımızı elbet olacak bir mükafatı bu çabalarımızın.Bir tane sağlıklı embriyo yetmiyor mu hamile kalmama,Allah nasib etsin yeter ki.
Jakobi sana yazdıklarımı okudum tekrar tekrar:)şimdi daha iyiyim.
İncir kürü nasıl yapılıyor canım?Olmazsa bol bol kuru incir yiyelim.Birde şey yapıyorum ben,tarçın,çörekotu,keten tohumu,karanfil,bal karışımını yiyorum.İnşallah faydası olur şekerim.
tubaerkan
canim sen kayseride tüp bebek merkesinde nurettin TÜRKTEKIN nemi gidiyorsun cünkü be almanyadayim 2 ci denememide burda yapacagiz olmazsa (allah böyle birseyi göstermez insallah) türkiyede kayseri tüp bebek merksinde yapmayi düsünüyoz eger buna gidiyorsan nasil yer anlatirsan sevinirim...
Yap anacığım yap,şifa olsun,bol bol yumurta,bebiş olsun inşallah,bende akşam eve giderken alıp yapayımda yarın içerim artık.(kireçsiz su olmalı) yarım litre kaynamakta olan suya 7-8 tane (üstündeki pudra şekerleri temizlenmiş yıkanmış) kuru inciri atıyorsun. kapak kapatıp 15 dk kaynatıyorsun. sonra süzüp aç karnına içmelisin bunu birseferde içiyorum ben içemezsen 2 ye 3 e bölüp gün içindede içabilirsin ben bugün yapıcam. karar verdim.
doktora gittim bugün hem menepura hem gonalf e başlıyorum benden başka aynı anda iki iğne kullanacak olan var mı aranızda? folikül sayımın önceki aylara göre düşük olduğunu söyledi ama dedi ilaçlarla uyarırız iyi olur falan dedi hiçbirşey hissetmiyorum sanki tedavi olacak olan bi başkası gibi hissisizim. bezginim
slm arkadaşım inşallah herşey yolunda gider bak benim çok yumurtam oldu da noldu sonra kala kala 3 tane orta kalite embriyom oluştu.dondurmaya
hiç kalmadı üçünüde doktorum yerleştirdi bakalım nolcak bugün transferden sonra 4.günüm bugüne kadar çok hastaydım
yataktan kalkalamdım mide ağrım mide bulantım aşırı halsizlik ateş karın kasık ağrısı aşırı şişlik yaşadım halada geçmedi
herkezdemi böyle oluyo acaba yoksa ben de bi anormallilk mi oldu bilemiyorum
inşallah sen böyle hastalanmazsın hatta kimse hasta olmasın stres yok dedi doktor ama hastalıkmı kötü stres mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?