Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar bende chicco nun lite way model arabasını aldım. yeni doğduğundan itibaren kullanılabiliyor. hem küçük fazla yer de kaplamıyor. özelcanda peşiin 265 e kadar düşürüyorlar.

herkese hayırlı olsun aldıklarıı bebişler güzel günlerde kullansın.bizde dün aldık aynılarından :) quinny zap extra ve maxi cosi cabriofix .nakit 900 tl ye aldık.yalnız bende arada kaldım maxi cosi pebble diye de bir anakucagı var yeni cıkmıs ondan mı alsaydık diyorum 100 tl falan daha pahalı aralarındaki farkı bilmiyorum ama renklerini daha cok begenmiştim.neyse olan oldu artık :))

kızlar ben hala dr aramaktayım,serdar oğuza gittim bugün. memnun kaldım ama içime sinmeyen bişeyler var sanki..sizler kime gidiyorsunuz?riskli gebelik uzmanı arıyorum

ben ebru saraca gidiyorumm inanılmaz bir doktorr herkese de söylüyorum işinin ehlii.kesinlikle ebru saraca bir git derim .tunalı da muaynehanesi..

kızlar ben hala dr aramaktayım,serdar oğuza gittim bugün. memnun kaldım ama içime sinmeyen bişeyler var sanki..sizler kime gidiyorsunuz?riskli gebelik uzmanı arıyorum

ben ebru saraca gidiyorumm inanılmaz bir doktorr herkese de söylüyorum işinin ehlii.kesinlikle ebru saraca bir git derim .tunalı da muaynehanesi..

slm bayalar bende 32haftalık hamileyim.. bebişime çukurambardaki ebebek ve toker bebeden alışveriş yaptık... özellikle ebebek i öneririm bayağı indirimler oluyor internet sitesindende bakabilirsiniz

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdenn aldınn bizde indirimli aldık diye seviniyoduk.önce e bebeğe baktık orda 1250 dediler sonra toker bebeden aldıkk. bu arada iki koltuk arasında da sadece başının altındaki yastık farkı varmış öyle sölediler bana

selam herkese.. çukurambarda e bebek ten prima hoşgeldin bebek paketimi almaya gittim.. eksiklerimizi oradan aldım. ama medela elektrikli pilli göğüs pompası 170 tl idi. ben aynı gün toker bebeden 140 tl ye aldım.. bu arada e bebek mağazasının karşısında yeşim mağazası var. lohusa geceliği aldım 2 tane.. hastane için almıştım ama sonuçta evdede gerekli.fiyatları 25 tl..

hadi yaa ( biz de özelcan dan aldık sögütözü subesinden e bebekte ikisi 1250 tl gibi bir fiyata geliyodu 100 t lhediye ceki veriyolardı falan sonra biraz rastıralım dedik.bu arada nakit degil 5 taksite almısızz ya ilk önce nakit diye konustuk sonra 900 ü bölmüşler karta :( keske önce yazsaydım ama aynı günde almısızz evet evet hatta pebble daha agır o yüzden iyiki cabriofix almısız anakucagını.bu arada o gün emzirme yastıgı aldık sevi bebenin 49 tl idi 40 a aldık, braun un da ates ölcer 129 tl idi 100 e aldık.ama ates ölceri ben nette 85 e falan buldm

Son düzenleme:

Son düzenleme:
bu arada bişi sorucamm yeşimdee şişmaqnlara göre de bişiler varmı. ben şuan 86 kiloyumm kalçama sığıcak bi pantolon arıyroumda varmıdır orda acabaa

bu arada bişi sorucamm yeşimdee şişmaqnlara göre de bişiler varmı. ben şuan 86 kiloyumm kalçama sığıcak bi pantolon arıyroumda varmıdır orda acabaa

canım yeşimde çok güzel tunikler vadı pantolonlara bakmadım.. hamilelere özel pantolon var mı sormadım açıkçası..zaten orda bişey bulmak biraz şans işi. ama lcw dan uygun fiyata kot ve kanvas pantolonn almıştım..

kızlar bende primadan ilk hediyem paketine başvurdum. bugün telefon açtılar. kısmetse paketimi gidip alıcam e-bebek mağzasından. ben kendime 1 adet gecelik ve pijama aldım. doktoruma doğum için ne getireyim diye sordum oda abartma zaten sen gelince biz sana burada kendi geceliğimizi giydircez doğumda kanaman azalana kadarda onu giyiceksin dedi. sonra kendi pijama yada geceliğini giyersin diyor.
sizlerde bence hastaneye yada doktora sorun. bana doktor boşuna hasta bezi felan alma dedi. bütün ihtiyacımı hastane karşılıyacakmış. bebeğinde hastanede kaldığı sürece bez vs karşılıyormuş.
doktoruma kalsa kendine ve çocuğa 1 adet takım al yeter diyor :)

gözün aydın canım,Allah analı babalı ,sağlıklı sıhatli,hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.inşallah ben de bebişlerimi kucağıma alır,kokularını duyar ve büyütürüm.seni ve prensesini öpüyorum.

Selam kızlar,

Bebek şekeri kapı süsü gibi şeyleri nereden aldınız, tabii alan varsa :)) Birde 60*120cm ölçüsündeki bebe karyolasına nereden uyku seti almalıyım, genelde daha büyük olçülerde oluyor setler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…