2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

Surekli yatmaktan coook sikildim. Baktim evde ufak turlar atabiliyorum ben de resim cekmeye giristim.

Defalarca sekil degistirdikten sonra son hali diyemesek de odamizi tamamladik. Bu aksam perdecimiz de gelecek fon perdesi sececegiz.. Tek eksigimiz canimiz oglumuz kalacak o zaman..

Saglikla zamaninda gelir insallah yavrularimiz:nazar::nazar::nazar: da odalarimiz senlenir :) Aminnnnnn....

Eki Görüntüle 292464 odamiz perdeci gelecek yesil ya da truncu bi fon perdesi secmek niyetindeyim... ne dersiniz?

Eki Görüntüle 292465 odamizz

Eki Görüntüle 292466 odamizzz

Eki Görüntüle 292467 yatagimiz ve arabamiz

Eki Görüntüle 292468 buhaliyi coook aradim ama o kadar ugrasima degdi sanirim

Eki Görüntüle 292469 tekli bazayi kaldirmadim odaya uyumlu bir uyku seti aldim ustune cook cici oldu

Eki Görüntüle 292470 ana kucagimiz (bayiliyorum bunaaaa)

Eki Görüntüle 292471 oyun halimiz

Eki Görüntüle 292473 bebek sekerlerimiz

Eki Görüntüle 292474 bebek sekerlerimiz isim ve tarih yazilmasini bekliyor

Eki Görüntüle 292475 emzik sut saklama kabi vs

Eki Görüntüle 292476 agiz mendilleri onlukleri vs

Eki Görüntüle 292477 banyo esyalarimiz

Eki Görüntüle 292478 dolabimizin ici ustte mavi oglumun beyaz benim hastane icin hazir esya hurclarimiz, altta bebek cantamiz

Eki Görüntüle 292479 bunlara bayiliyorum. inekli singirdayan patikler ve emekleme dizlikleri. arkada patikli altlar ve badiler

Eki Görüntüle 292480 yelekler tulumlar

Eki Görüntüle 292481 badiler

Eki Görüntüle 292483 yatagimiz

Eki Görüntüle 292482 nevresim takimlarimiz

Eki Görüntüle 292484 nevresim takimimiz

Eki Görüntüle 292485 nevresim takimimizi

Eki Görüntüle 292486 benden kalmasina ragmen ananemizin emekleriyle modifiye edilmis pike takimi

Eki Görüntüle 292487 babamizdan kalan battaniye

kızlar çok güzel hepsiiiiiii... güle güle kullanın :16:

cnm ya maşallah bayıldım ne kadar güzel olmuş odanız renkler herşey süper uyku setinizde harika halıya bittim..:46::46::46::46::46:hepsi cok ama cok güzel maşallah:nazar::nazar::nazar: iyi günlerde saglıkla sıhhatle gelsinde oglusun kullanın inş..:16::16::16:

tesekkur ederiz teyzemizz...

olbeycim bende bayıldım odanız çok güzel olmuş aynı odayı almışız ama sen hepsi tam takım almışın çok daha güzel olmuş sağlıcakla iyi günlerde güzel güzel uyusun oynasın bebeğin uyku setiniz arabanız halınız bayıldım hepsi her ayrıntısı çok güzel açıkçası benim son bebek olduğundan içimdende fazla gelmiyor kendim için ama sende görünce bayıldım :nazar::nazar::nazar:

aslinda ben sadece 2 kapili dolapla sifonyerini aldim. ama bi sekilde ana kucagi oyun halisi vs denk geldi hayvanli olarak. digerlerini de ben ozellikle arastirip buldum. hepsi bambaska markalarin urunleri ama bi arada guzel oldular.

dedigin gogru insan ilk cocuk olunca herseyle tek tek ugrasiyor. ama bi sonrakinde boyle olmayacak ben de biliyorum. hem elde olanlari degerlendirmek lazim hem de bir cocuk buyuturken digerine hazirlik yapmak daha zor oluyordur herhalde. vakit varken tadini cikartalim. bebislerimiz de saglikla gelsin insallah,,

olbeycim hepsi çok güzel ve uyumlu olmuş, güzel günlerde kullanın inşallah, bir tek oğluşunuz eksik:nazar::nazar::nazar:

evet canim o da gelince saglikla tamam olucas insallah. sizin ciciler de cok guzel. bol yazili bi badi var bayildim ona. hediye degilsenerden aldin?? coook begendim

olbey canım bayıldım oğluşunun eşyalarına,o kadar heyecanla baktım ki hepsine,hepsi çok şeker,müthiş uyumlu olmuş,özelliklede senden kalan pike takımı çok güzel,maneviyatını düşününce ayrı bir keyif veriyor insana.Kocaman maşallah benden size:nazar::nazar:
Allah ağız tadıyla kullanacağınız günler göstersin inşallah.

kızlar çok güzel hepsiiiiiii... güle güle kullanın :16:

teşekkür ederiz halimem

tesekkur ederiz teyzemizz...

aslinda ben sadece 2 kapili dolapla sifonyerini aldim. ama bi sekilde ana kucagi oyun halisi vs denk geldi hayvanli olarak. digerlerini de ben ozellikle arastirip buldum. hepsi bambaska markalarin urunleri ama bi arada guzel oldular.

dedigin gogru insan ilk cocuk olunca herseyle tek tek ugrasiyor. ama bi sonrakinde boyle olmayacak ben de biliyorum. hem elde olanlari degerlendirmek lazim hem de bir cocuk buyuturken digerine hazirlik yapmak daha zor oluyordur herhalde. vakit varken tadini cikartalim. bebislerimiz de saglikla gelsin insallah,,

evet canim o da gelince saglikla tamam olucas insallah. sizin ciciler de cok guzel. bol yazili bi badi var bayildim ona. hediye degilsenerden aldin?? coook begendim

görümcem almış o bodyi canım, ama geçen eminönüne gittiğimde aynılarından görmüştüm, bir mağazada denk gelirsem muhakkak haber veririm

Surekli yatmaktan coook sikildim. Baktim evde ufak turlar atabiliyorum ben de resim cekmeye giristim.

Defalarca sekil degistirdikten sonra son hali diyemesek de odamizi tamamladik. Bu aksam perdecimiz de gelecek fon perdesi sececegiz.. Tek eksigimiz canimiz oglumuz kalacak o zaman..

Saglikla zamaninda gelir insallah yavrularimiz:nazar::nazar::nazar: da odalarimiz senlenir :) Aminnnnnn....

Eki Görüntüle 292464 odamiz perdeci gelecek yesil ya da truncu bi fon perdesi secmek niyetindeyim... ne dersiniz?

Eki Görüntüle 292469 tekli bazayi kaldirmadim odaya uyumlu bir uyku seti aldim ustune cook cici oldu

Eki Görüntüle 292478 dolabimizin ici ustte mavi oglumun beyaz benim hastane icin hazir esya hurclarimiz, altta bebek cantamiz

Eki Görüntüle 292479 bunlara bayiliyorum. inekli singirdayan patikler ve emekleme dizlikleri. arkada patikli altlar ve badiler

Eki Görüntüle 292486 benden kalmasina ragmen ananemizin emekleriyle modifiye edilmis pike takimi

Olbeyciğim bayıldım :nazar::nazar::nazar: Güle güle kullanmak nasip olsun hayırlısıyla:))
Lunecik seninkileride çok beğenmiştim diğer topiktede :nazar::nazar: Hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah :))

luna ve olbey
aldıklarınız ve odanız çokk güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

haftasonu anneannemızden getırdıgımız cıcıslerın bazıları;
$28112011201.webp $28112011202.webp $28112011203.webp $28112011204.webp $28112011206.webp ayagımızda sallamak için minderimiz sonuncu:21::21:

ay igneden iplige her parca harika.bayildim valla olbey zevkli kadinmissin vesselam :)) gule gule kullansin bebisin ..

Merhabalar ben mart annesi olacağım inş.aldıklarınıza bayıldım hepsi birbirinden güzel sağlıklı günlerde kullansınlar inş.bebekleriniz.

teşekkürler kızlar;amin inş.h fıstığıma sağlıklı günlerde giydiririm...

dogum sonrasında dagıtmak için yaptıklarım..

yapmak isteyenlere fikir olur diye paylaşayım dedim:)

Eki Görüntüle 303236
mevlütte dagıtmak için lavanta keseleri..
ceşitli kumaşlardan keseler diktim içlerini lavantayla doldurdum..

$DSC06878.webp
mevcut sepeti elimdeki malzemelerle süsledim..

$DSC06869.webp
kırtasiyeden renkli kartonlar alıp minik kutular yaptım içlerine lokum badem şekeri cukulata falan koydum..

$DSC06874.webp

babamızda etiketlerimizi hazırladı..

$DSC06885.webp

sepetimizin içine doldurduk hastaneye götürmeye hazır hale geldi gelenlere ikram etmek için:))

$sany4169.webp

bu kurabıyelerde teyzemizin yaptırmış oldugu kurabıyeler yıne hastanede ıkram edılecek inş..:)

geriye kızımın gelmesi kaldı..:16::16::16:

destinacım senin ellerine teyzenizin kesesine sağlık :) hepsi birbirinden güzeller.. kızın pek janjanlı geliyor desene...

Back
X