2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

burda da paylaşayım; kızıma diktiğim uyku seti takımı:)

Eki Görüntüle 289651

yatak örtüsü

Eki Görüntüle 289652

uzun yan korumaları

Eki Görüntüle 289653

kısa baş ve ayak ucu korumaları

Eki Görüntüle 289654

2 takım yatak çarşafı

Eki Görüntüle 289655

yorgan nevresimi

Eki Görüntüle 289656

2takım yastık kılıfı

Eki Görüntüle 289657

kirli torbası

Eki Görüntüle 289658

kırlenti

Eki Görüntüle 289659

ıvırını zıvırını koymaya cepli malzeme panosu

canım, tek kelimeyle harikasın... ellerine sağlık walla, ne güzel şeyler yapmışsın. bebişlerimize ne aldık yerine bebişlerimize ne yaptık diye yeni konu açılsa senden başka kimse o bölüme birşey yazmaz :)))) ahh ahh elimden böyle şeylerin gelmesini bende çok isterdim. kuzucuğun güzel günlerde kullansın hepsini.. öptüm kuzucunla seni..:16:

burda da paylaşayım; kızıma diktiğim uyku seti takımı:)

Eki Görüntüle 289651

yatak örtüsü

Eki Görüntüle 289652

uzun yan korumaları

Eki Görüntüle 289653

kısa baş ve ayak ucu korumaları

Eki Görüntüle 289654

2 takım yatak çarşafı

Eki Görüntüle 289655

yorgan nevresimi

Eki Görüntüle 289656

2takım yastık kılıfı

Eki Görüntüle 289657

kirli torbası

Eki Görüntüle 289658

kırlenti

Eki Görüntüle 289659

ıvırını zıvırını koymaya cepli malzeme panosu

Maaşallah:nazar::nazar:
Çok güzel renkleri ve desenleri kızın huzurla sağlıkla uyusunda büyüsün yatağında inşallah

canım, tek kelimeyle harikasın... ellerine sağlık walla, ne güzel şeyler yapmışsın. bebişlerimize ne aldık yerine bebişlerimize ne yaptık diye yeni konu açılsa senden başka kimse o bölüme birşey yazmaz :)))) ahh ahh elimden böyle şeylerin gelmesini bende çok isterdim. kuzucuğun güzel günlerde kullansın hepsini.. öptüm kuzucunla seni..:16:

Maaşallah:nazar::nazar:
Çok güzel renkleri ve desenleri kızın huzurla sağlıkla uyusunda büyüsün yatağında inşallah

tesekkurler canlarım :16::16::16:

$1.webp
$2.webp
$3.webp
$4.webp

sanırım oldu çehregl teşekkürler:)

bu arada dr kız demesine rağmen pembe kızlara özel renklerden bişeyi yok kızımın birkaç yazlık elbisesi var ama onlarda 9 aylığa göre alındı eğer kız olursa önce gdip cicili elbiseler alıcam fıstığıma :) hala içime erkek olacak gb doğuyor öğrenmeme az kaldı bunu inşllh sağlıklı olsunda

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 290412
Eki Görüntüle 290413
Eki Görüntüle 290414
Eki Görüntüle 290415

bu arada dr kız demesine rağmen pembe kızlara özel renklerden bişeyi yok kızımın birkaç yazlık elbisesi var ama onlarda 9 aylığa göre alındı eğer kız olursa önce gdip cicili elbiseler alıcam fıstığıma :) hala içime erkek olacak gb doğuyor öğrenmeme az kaldı bunu inşllh sağlıklı olsunda

canım çook beğendim odanızıda aldıklarını da..güle güle giysin miniğin inşallah..cinsiyet konusunda nie tereddür yaşıyosun ki?biz öyle bi güvendikki dra ,inş bi değişiklik yaşamayız..:1:hayırlısı tabi yinede..

Eki Görüntüle 290412
Eki Görüntüle 290413
Eki Görüntüle 290414
Eki Görüntüle 290415

Hepsi çok güzel güle güle kullan cnm, ayrıntılı ultrasona girmedin mi cnm?

Eki Görüntüle 290412
Eki Görüntüle 290413
Eki Görüntüle 290414
Eki Görüntüle 290415

Canım cicileriniz çok hoşmuş,allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Uyku setini çok beğendim,nerden aldın ve ne kadar aldın canım

canım çook beğendim odanızıda aldıklarını da..güle güle giysin miniğin inşallah..cinsiyet konusunda nie tereddür yaşıyosun ki?biz öyle bi güvendikki dra ,inş bi değişiklik yaşamayız..:1:hayırlısı tabi yinede..

teşekkürler beğendiğine canım abisinin odasıyla iç içe geçmeli abiisnin odasıda turunculu kremli ona da uydurmaya çalıştık biraz babamızda bu modeli beğendi bunu aldık
güven konusuna gelince daha önce de yazmıştım sanırım oğlumu doktorum 9 ay boyunca kız demişti ve ben rüyamda hep erkek görüyordum rüyammı doktorummu doğru çıkacak dedm hep herşey yavruağzı pembe idi yavrumun erkek gelince 1 hafta isimsiz kaldı şaşkınlıktan çoğu yatağınıda pembeli pembeli kullandı :)
şimdide aynı ilk günden beri erkek görüyorum ki babasıyla ümreye gdrken bile grdm bebeğimi erkekmiş doktorumda ilk 5 aya kdr erkk gb dedi daha sonra 100/90 kız demeye başladı bakalım ben kız olacağını ihtimal vermiyorum yada daha önce öyle olduğundan inanamıyorda olabilirim bakalım doğunca alıcam birçok şeyini o yüzde kız yada erkeğe göre

Canım cicileriniz çok hoşmuş,allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Uyku setini çok beğendim,nerden aldın ve ne kadar aldın canım

teşekkürler canım hepimizin evlatları hayırlı güzel günlerde kullansın alınanları allah erkese en iyisini nasip etsin.

ben odamız bol turuncu yeşilli uyku setimizin renkleri biraz açık renk olması için bayağı aradım enson zeylandda buldum bunu funna baby nin dudu modeliymiş 175 tl aldım

Hepsi çok güzel güle güle kullan cnm, ayrıntılı ultrasona girmedin mi cnm?

teşekkürler çehregülcüm ilk zamandan beri her ay son aylarda 15 günde 1 şimdi haftada bir ayrıntılıya sokuyor doktorum net grnyr ama oğlumdada her ay ayrıntılıya girmiştim yani kordonla bebeğin ... saabiliyorlar yada o kordonu deyip cinsiyeti kız diyebiliyorlar ki kasım annelerinde okudunuzmu geçende kız beklenen bebek erkek gelmiş herkes şaşırdı
benim deneyimim olduğundan güvensizlik oluştu belkide kızdır ama bakalım sağlıklı hayırlı evlat olsunda bende kız da var oğlanda cinsiyet takıntım yok sadece rüyalarıma aşırı güveniyorum hep çıkıyorlar çünkü

teşekkürler canım hepimizin evlatları hayırlı güzel günlerde kullansın alınanları allah erkese en iyisini nasip etsin.

ben odamız bol turuncu yeşilli uyku setimizin renkleri biraz açık renk olması için bayağı aradım enson zeylandda buldum bunu funna baby nin dudu modeliymiş 175 tl aldım

teşekkürler çehregülcüm ilk zamandan beri her ay son aylarda 15 günde 1 şimdi haftada bir ayrıntılıya sokuyor doktorum net grnyr ama oğlumdada her ay ayrıntılıya girmiştim yani kordonla bebeğin ... saabiliyorlar yada o kordonu deyip cinsiyeti kız diyebiliyorlar ki kasım annelerinde okudunuzmu geçende kız beklenen bebek erkek gelmiş herkes şaşırdı
benim deneyimim olduğundan güvensizlik oluştu belkide kızdır ama bakalım sağlıklı hayırlı evlat olsunda bende kız da var oğlanda cinsiyet takıntım yok sadece rüyalarıma aşırı güveniyorum hep çıkıyorlar çünkü

cnm bana da erkek dediler, ayrıntılıya da 1 kere girdim sadece, üstelik beşik de dahil herşeyi mavi aldık...erkek denilince lız çıkma ihtimali düşük sanırım de mi?

cnm bana da erkek dediler, ayrıntılıya da 1 kere girdim sadece, üstelik beşik de dahil herşeyi mavi aldık...erkek denilince lız çıkma ihtimali düşük sanırım de mi?

genelde kız denilince erkek çıkma ihtimali varmış az da olsa ama erkek denilipte kız çıkan duymadım ben merak etme belkide ben dediğim gb önceki deneyimiden böyle fazla büyütüorum hep öyle çıkacak değil ya artık doğunca pembe yada mavi kalanıo alırız napalım :)

genelde kız denilince erkek çıkma ihtimali varmış az da olsa ama erkek denilipte kız çıkan duymadım ben merak etme belkide ben dediğim gb önceki deneyimiden böyle fazla büyütüorum hep öyle çıkacak değil ya artık doğunca pembe yada mavi kalanıo alırız napalım :)

Hayırlısı bakalımmm...

Eki Görüntüle 290412
Eki Görüntüle 290413
Eki Görüntüle 290414
Eki Görüntüle 290415

herbişeyi çok güzelmiş annesi, huzurlu ve mutlu bir şekilde sağlıkla büyüsün inşallah

bu arada yorum yaptığım yapamadığım tüm annelerin aldıklarına yaptıklarına tekrardan baktımda hepiniz çok zevkli ve beceriklisiniz bebeklerimiz sağlıkla huzurla kullansın eşyalarını hepsi çok güzelller

Back
X