2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

kızlar çok güzel hepsiiiiiii... güle güle kullanın

tesekkur ederiz teyzemizz...

aslinda ben sadece 2 kapili dolapla sifonyerini aldim. ama bi sekilde ana kucagi oyun halisi vs denk geldi hayvanli olarak. digerlerini de ben ozellikle arastirip buldum. hepsi bambaska markalarin urunleri ama bi arada guzel oldular.

dedigin gogru insan ilk cocuk olunca herseyle tek tek ugrasiyor. ama bi sonrakinde boyle olmayacak ben de biliyorum. hem elde olanlari degerlendirmek lazim hem de bir cocuk buyuturken digerine hazirlik yapmak daha zor oluyordur herhalde. vakit varken tadini cikartalim. bebislerimiz de saglikla gelsin insallah,,

olbeycim hepsi çok güzel ve uyumlu olmuş, güzel günlerde kullanın inşallah, bir tek oğluşunuz eksik

evet canim o da gelince saglikla tamam olucas insallah. sizin ciciler de cok guzel. bol yazili bi badi var bayildim ona. hediye degilsenerden aldin?? coook begendim

olbey canım bayıldım oğluşunun eşyalarına,o kadar heyecanla baktım ki hepsine,hepsi çok şeker,müthiş uyumlu olmuş,özelliklede senden kalan pike takımı çok güzel,maneviyatını düşününce ayrı bir keyif veriyor insana.Kocaman maşallah benden size
Allah ağız tadıyla kullanacağınız günler göstersin inşallah.

kızlar çok güzel hepsiiiiiii... güle güle kullanın

teşekkür ederiz halimem

görümcem almış o bodyi canım, ama geçen eminönüne gittiğimde aynılarından görmüştüm, bir mağazada denk gelirsem muhakkak haber veririm

Olbeyciğim bayıldım Güle güle kullanmak nasip olsun hayırlısıyla:))
Lunecik seninkileride çok beğenmiştim diğer topiktede Hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah :))

luna ve olbey
aldıklarınız ve odanız çokk güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

haftasonu anneannemızden getırdıgımız cıcıslerın bazıları;
ayagımızda sallamak için minderimiz sonuncu

ay igneden iplige her parca harika.bayildim valla olbey zevkli kadinmissin vesselam :)) gule gule kullansin bebisin ..

Merhabalar ben mart annesi olacağım inş.aldıklarınıza bayıldım hepsi birbirinden güzel sağlıklı günlerde kullansınlar inş.bebekleriniz.

teşekkürler kızlar;amin inş.h fıstığıma sağlıklı günlerde giydiririm...

dogum sonrasında dagıtmak için yaptıklarım..

yapmak isteyenlere fikir olur diye paylaşayım dedim:)

Eki Görüntüle 303236
mevlütte dagıtmak için lavanta keseleri..
ceşitli kumaşlardan keseler diktim içlerini lavantayla doldurdum..

mevcut sepeti elimdeki malzemelerle süsledim..

kırtasiyeden renkli kartonlar alıp minik kutular yaptım içlerine lokum badem şekeri cukulata falan koydum..

babamızda etiketlerimizi hazırladı..

sepetimizin içine doldurduk hastaneye götürmeye hazır hale geldi gelenlere ikram etmek için:))

bu kurabıyelerde teyzemizin yaptırmış oldugu kurabıyeler yıne hastanede ıkram edılecek inş..:)

geriye kızımın gelmesi kaldı..

destinacım senin ellerine teyzenizin kesesine sağlık :) hepsi birbirinden güzeller.. kızın pek janjanlı geliyor desene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…