2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

Cicileriniz çok çok güzel Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin doğsunlarda üstlerinde görelim inşallah...

oyyyyyyy kızlar öldüm bittim ciclere çooook güzel hepsıde allahım saglıcakla mutlulukla gıydırmeyı nasıp etsın inşallah ben 17. haftann içindeım ve bebegım erkek olacak ben daha erken dıe pek bişi almadım ayy gorunce daha da heveslandım alışverişe çıkmam lazımmmmmmmmm

ayy hepicikleri çok tatlı maşallah yaa hepsine bayıldım gördükçe içim gidiyor... Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah...
bizim cinsiyetimiz kesin olmadığı için birşeyler yapamıyoruz daha 3 ayrı doktor kız gibi dediler ama kesin değil dediler 3üde çünkü bacak arasını göremiyorlar göstermiyor sıpa kaldık öle.... gerçi bir arkadaşıma 9 ay boyunca kız dediler doğuma kız diye girdi kucağında erkekle çıktı o yüzden 7 -8e kadar beklicem sanırım ben yaa ama gördükçede içim gidiyor bunları bakmıcam bu topiğe diyorum gene duramıyorum...

Tavşanın totosundan ıssırabilirmiyiimmmmm:86::86: Cicileriniz çok güzel Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsinn

ısırabilirsin canımmm ben de poposuna poposuna vurucam hele bi giysin de, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı

bunlarda hediylerimiz kundak hariç onu biz yeni aldık diğer aldığımız sökük çıkmıştıya yenisini getirmediler hala:95::95:bunuda gördük işe yarar diye aldık hemen

hepinizinde cicileri harikaaa bayıldımmm...
ben daha henüz birşey almadım...
allah izin verirse bayramdan sonra yavaş yavaş almaya başlıcam..
allahım aldığımız cicileri bebişlerimize sağlıklı giydirmeyi nasip etsin..

bu arada bebek şekeri için düşünen varmı kendinizmi yapıcaksınız yoksa alıcakmısınız..

Demetciğim en son eklediğin set ve battaniyede çok güzel Cenabı Allahım (CC.) bu güzel cicileri hayırlısıyla aralık annelerine ve tüm bebiş bekleyen annelere giydirip kucağında sevmeyi nasip etsin . AMİN:))

amin canım benm daha elbiselerimiz filan var onlarında resmini çekip ekliycez inş.hele bi kot elbise aldım ayyyyy öldüm ona ya 6 aylıkken filan giyer ama olsun şimdiden olsun dedikcnm ben önceleri bebek isterken buralara hiç bakamazdım yüreğim dayanmazdı ama şimdi bunları paylaştığıma,aldığıma,içimde bi can taşıdığıma o kadar çok şükrediyorum ki...tek duam ALLAH ım isteyen imkanı olan herkese nasip etsin inş bu mübarek günlerin hatrına inş dualrımız kabul olur,bütün bekleyen annelerimiz sağ salim alırız kucaklarımıza

Son düzenleme:

canim ben de yeni gordum eklediklerini. hepsi coook guzel :) senin kizin olacagi icin eteklerle, askililarla, elbiselerle, taclarla, tokalarla falan acaip catlatacaksin daha bizi eminim. allah saglikla giydirmek nasib etsin yavrularimizaaaa...

canim ben de yeni gordum eklediklerini. hepsi coook guzel :) senin kizin olacagi icin eteklerle, askililarla, elbiselerle, taclarla, tokalarla falan acaip catlatacaksin daha bizi eminim. allah saglikla giydirmek nasib etsin yavrularimizaaaa...
ayyy sorma cnm ya şimdiden kokoş kızım diye seviyorum anasına çekersede yandık demektir

şimdi biz bu kundağı nerde kullanacağız?:18: Oyy hiçbişeybilmiyorum yaa.
alırım kuzum ben sana

ayyy sorma cnm ya şimdiden kokoş kızım diye seviyorum anasına çekersede yandık demektir

alırım kuzum ben sana

almak değil cnm benim alayımda ne yapacağım onu bilmiyorum. nerde kullanıcam evdeyken sarıcakmıyım üşümesin diye. yoksam dışarı çıkarken sarsam kışın üşütür bunla.

ılk bebegm cınsyetını bılmıordum maviş patıkler aldım sımdı ogrendım pempiş hastahane n cıkıs setı aldım bı adet topluca alısverıs ıcın eylul felan beklıorum resımlerını koyamadım cunku foruma resım ekleyemıyorum mg buyuk dıor çok cicler ya sokük felan demıssınz kızlarda sımdı baktım benım hasten cıkısı setının ayagında dıkıs hatası war ıplıkler cıkmıs eldıvenın bırıde cok bastan dikilmiş bişiy olurmu ya

Ayy maşşallah maşşallahhh çok tatlılar ya nazar değmesin inşallahhh... ALLAH giydirmeyide nasip etsin inşallah... bukadar sözden sonra bende koyayım dimi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…