Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sumakcım gülegüle giysin üstünde paralasın cicişlerini masal kız maşallah herşeycikleirniz güzelmi güzel heleki yatak örtüsünün desenlerine rengine bayıldım içinde güzel uykular uyusun minnakın...
annis canım o tip arabaları seviyorum bende ama burdada fiyatlar az değil yani :)
Annis canım burda 1 milyar civarında o travel set.Bende maxi cosi alıcam araştırdım biliyorum az çok fiyatları.Ben quinny buzz yada zap ekstra modelinden birini düşünüyorum.Güle güle binin inşallah arabanıza.
Bu prensesinde bütün cicileri harikaGüle güle kullansın her cicisini :))
Allahım ya....Allahıımmm...çook güzel ama masal kızın herbişeysigüle güle kullansın inşallah
![]()
Sonunda kizimin bebek arabasi 3 lu setini aldik.Biraz pahaliya geldi ama ne yapalim hersey cocuklar icin.Ozellikle siyah aldim hepsini cinsiyet sorun olmasin diye.Guzelmi kizlar bi baksaniza...
Maxi-Cosi Mura 3 2012 | Kinderwagens / kinderwagen | Baby-Dump
Eki Görüntüle 280865
Sumakcım masal bebeğin cicileri harika,ikinci erkeğe hamile olan ben gene özendim o pembişleree.Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah.
Annis canım burda 1 milyar civarında o travel set.Bende maxi cosi alıcam araştırdım biliyorum az çok fiyatları.Ben quinny buzz yada zap ekstra modelinden birini düşünüyorum.Güle güle binin inşallah arabanıza.
cok cok tesekkur ederım canım .. ınsallah guzel guzel uyusun ..cok uyanmasınsumakcım gülegüle giysin üstünde paralasın cicişlerini masal kız maşallah herşeycikleirniz güzelmi güzel heleki yatak örtüsünün desenlerine rengine bayıldım içinde güzel uykular uyusun minnakın...
annis canım o tip arabaları seviyorum bende ama burdada fiyatlar az değil yani :)
kızlar güle güle giysin bebişleriniz hepsi çok güzel.
sumakcım bu aldığın kıyafetlerin hepsi mi 0-3 aylık.yoksa ilerleyen ayları da aldınmı.annem benim kafamı karıştırıyor.iri bebek olursa 0-3 aylıkların çoğu elinde kalır diyor.bende çok almaya cesaret edemiyorum.diğer ayları da şimdi almak istemiyorum ama bayramdan sonra alışverişe tekrar çıkmam şart gibi.eksiğim çooooookkkkk![]()
tesekkur edeırm canım..
hepsı degıl ama 0-3 aylık cogunlukta 3-6 aylıkta var ..6-9 da var ..hepsı karısık..
ben aldım ..az olmasındansa cok olsun ıstedım..cunku sureklı yıkanıcak bırsey degıl..kıs vaktı yıkasan da cok ,kurumaz..
kostura kostura dogunca gıdıp alayım ıstemedım ..
bende öyle düşünüyorum doğduktan sonra fırsat kalmaz belki diyorum.ama etrafımdaki tecrübeliler fazla almamı engelliyor.bende gizli gizli alırım bundan sonraiçimde kalmasın hiç değilse
şaka bir tarafa Masal bebek güzel günlerde giysin cicilerini
Çok güzel çokSonunda kizimin bebek arabasi 3 lu setini aldik.Biraz pahaliya geldi ama ne yapalim hersey cocuklar icin.Ozellikle siyah aldim hepsini cinsiyet sorun olmasin diye.Guzelmi kizlar bi baksaniza...
Eki Görüntüle 280865
yükleyebılıyorken ,yükleyeyım barı ..
dolabını da cekmıstım gecen gun
tek tek cekemıyorum cunku o kadar cok kı ,daha gelmeyenler var ,yıkanmayanlar var..
dolabımız 3 kapılı . sadece askıda olanları cektım ..dıger taraftada cantam ,battanıyelerı ,yıkanmayan örgüleri fıln var :)
askının altında da hastane cantama konulacak olanlar var henuz koymadım :)
kırmızı kutularda da kızımın kılotlu corapları normal corapları var ,dıgerınde ıse bezlerı var prıma care ,tek tek acıp acıp koydum kolay olsun dıye..:)
sıfonyerımızın ustunde sepetı var onun ıcınde tokaları cart curt var..
şifonyerımız 3 cekmecelı ..birincisinde hastaneye gıtmeyecek olan 11 parcalı hastane cıkısı :) kısa kollu badılerı var
Eki Görüntüle 280730
ıkıncı cekmece de ıse pijemaları var ..uzun kollu badılerı ve patıklı altları var :)
Eki Görüntüle 280747
burada alt acması battanıyesı ve sagda da agız sılme bezlerı var 25-30 tane fılan :))
Eki Görüntüle 280746
Çok güzel çokGüle güle kullanmak nasip olsun :))
Sumakcim bu arada senin kizin cicilerine öldüm bittim burda yani.Ne kadar yakisir senin prensesine.Ben daha baslamadim elbiselere falan.Simdilik tulum falan giyicek kizim.
![]()
tesekkur ederım derya ,daha guzellerı sızın olsun :)
bebegıme ,astronot tulum aldım ..
bızımkı kendınden eldıvenlı ve kendınden patıklı boyle ayrılmıyorlar..bır de baslıgında kulaklar var..
sıcacık tutucak kuzumu ..
Eki Görüntüle 273954
teyzeleri sonunda oğlumun alışverişine başladım.bunlar ilk etap:)
bu şekerimizin benzeri.daha tam tasarlamadım.
Eki Görüntüle 274784
Eki Görüntüle 274792
battaniyemiz
Eki Görüntüle 274791
altaçımız
Eki Görüntüle 274790
büyük hastane çıkışımız
Eki Görüntüle 274789
Eki Görüntüle 274788
Eki Görüntüle 274787
Eki Görüntüle 274786
Eki Görüntüle 274785
Eki Görüntüle 274793
Bunları bugün küçük teyzemz almış :))ZUZULU KUMBARAMIZ BOZUK PARA ATINCA MEEELİYOO :)) DİĞERİ ALBÜM ZATİ :d
Eki Görüntüle 276735
kırmızı mont abiden kalma yeşil olanı hediye
Eki Görüntüle 279221 Eki Görüntüle 279206
Eki Görüntüle 279205 Eki Görüntüle 279199
Eki Görüntüle 279200 Eki Görüntüle 279201
Eki Görüntüle 279202 Eki Görüntüle 279203
örgü battaniye benin bebeklik battaniyem ilk oğluma kullandım bu bebişimede kullanacam inşallh
Eki Görüntüle 279207
Eki Görüntüle 279209
bugun kendıme bayramlık alayım dedım ,bakayım bırseyler..
yıne gıttım Masal kıza aldım geldım
gıymedım gıydırdım dıyecegım az büyüsün
Eki Görüntüle 280680 Eki Görüntüle 280681 Eki Görüntüle 280679 Eki Görüntüle 280682 Eki Görüntüle 280683
tek tek cekemıyorum cunku o kadar cok kı ,daha gelmeyenler var ,yıkanmayanlar var..
dolabımız 3 kapılı . sadece askıda olanları cektım ..dıger taraftada cantam ,battanıyelerı ,yıkanmayan örgüleri fıln var :)
kırmızı kutularda da kızımın kılotlu corapları normal corapları var ,dıgerınde ıse bezlerı var prıma care ,tek tek acıp acıp koydum kolay olsun dıye..:)
şifonyerımız 3 cekmecelı ..birincisinde hastaneye gıtmeyecek olan 11 parcalı hastane cıkısı :) kısa kollu badılerı var
Eki Görüntüle 280730
ıkıncı cekmece de ıse pijemaları var ..uzun kollu badılerı ve patıklı altları var :)
Eki Görüntüle 280747
burada alt acması battanıyesı ve sagda da agız sılme bezlerı var 25-30 tane fılan :))
Eki Görüntüle 280746
masal prensesin cicileri çok güzel...
Canım cok seker yerım ben bunuuu
Canım melegın ıyı gunlerde kullansın herseyı cok guzelll
Bayıldımmmbızımde var kuzumuz bende cekersem ekleyecegım ınsallahh
Canım ıyı gunlerde kullansın bebegın cok cıcılerrr
Canım herseyı cok guzel olmus mutlu huzurlu gunlerı olsun ınsallah ıclerınde mısıl mısıl uyusunnn![]()
bugun kendıme bayramlık alayım dedım ,bakayım bırseyler..
yıne gıttım Masal kıza aldım geldım
gıymedım gıydırdım dıyecegım az büyüsün
Eki Görüntüle 280680 Eki Görüntüle 280681 Eki Görüntüle 280679 Eki Görüntüle 280682 Eki Görüntüle 280683
Eki Görüntüle 280730
Eki Görüntüle 280747
Eki Görüntüle 280746
bu da yatagımızın içi..
yastıklı -yastıksız hallerı ..
carsafımız da pembe :)
Eki Görüntüle 280752
Eki Görüntüle 280751
Eki Görüntüle 280750
Sonunda kizimin bebek arabasi 3 lu setini aldik.Biraz pahaliya geldi ama ne yapalim hersey cocuklar icin.Ozellikle siyah aldim hepsini cinsiyet sorun olmasin diye.Guzelmi kizlar bi baksaniza...
Eki Görüntüle 280865