2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

Annis canım burda 1 milyar civarında o travel set.Bende maxi cosi alıcam araştırdım biliyorum az çok fiyatları.Ben quinny buzz yada zap ekstra modelinden birini düşünüyorum.Güle güle binin inşallah arabanıza.

sumakcım gülegüle giysin üstünde paralasın cicişlerini masal kız maşallah herşeycikleirniz güzelmi güzel heleki yatak örtüsünün desenlerine rengine bayıldım içinde güzel uykular uyusun minnakın...

annis
canım o tip arabaları seviyorum bende ama burdada fiyatlar az değil yani :)

sumakcım gülegüle giysin üstünde paralasın cicişlerini masal kız maşallah herşeycikleirniz güzelmi güzel heleki yatak örtüsünün desenlerine rengine bayıldım içinde güzel uykular uyusun minnakın...

annis

Ilk kizimda odasini herseyin en guzelini almistik ama yaza geliyor diye arabasini cok iyi almamistik.Izine gidicem falan diye.Bundada oda takimi falan hicbirsey almadim ablasininkini kullanicak yepyeni duruyo.O yuzden dedim bari bunuun arabasi iyi olsun :9: Var yine birkac eksik ama arabasini alinca cok buyuk kalkti ustumden valla.Yaninda buyuk cantada verdiler bebek esyalari icin.Iyi oldu onu vermeleri.Takim halinde gezicek kizim.Hersey siyah.Daha iyi siyah zayif gosterir beni arabayi kullanirken :60:

Annis canım burda 1 milyar civarında o travel set.Bende maxi cosi alıcam araştırdım biliyorum az çok fiyatları.Ben quinny buzz yada zap ekstra modelinden birini düşünüyorum.Güle güle binin inşallah arabanıza.

Hadi demek turkiyede bayagi pahali.Ya sirf adi yuzunden bu kadar aradaki fark.Ama baktik inceledik bayagi dayanikli ve kullanisli.Kizim icinde rahatca uyur artik :) Ay bir tane vardi orda remainder cihicco marka tam bin euroydu ama yani kalite fiskiriyordu her yerinden :60:

Bu prensesinde bütün cicileri harika :nazar: Güle güle kullansın her cicisini :))

cok tesekkur ederım canım..

:nazar:

Allahım ya....Allahıımmm...çook güzel ama masal kızın herbişeysi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:güle güle kullansın inşallah:emir_bebek:

ınsallah canım cok tesekkur ederım..

Sonunda kizimin bebek arabasi 3 lu setini aldik.Biraz pahaliya geldi ama ne yapalim hersey cocuklar icin.Ozellikle siyah aldim hepsini cinsiyet sorun olmasin diye.Guzelmi kizlar bi baksaniza...

Maxi-Cosi Mura 3 2012 | Kinderwagens / kinderwagen | Baby-Dump

Eki Görüntüle 280865

araba cok guzel bızde cok bakmıstık bu arabaya ama bızı baya bır asmıstı ...güle güle kullanın..

Sumakcım masal bebeğin cicileri harika,ikinci erkeğe hamile olan ben gene özendim o pembişleree.Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah.

ınsallah canım .. 3.bebegın kız olur ınsallah.

düşündüğün ıkı model de cok guzel ..her gıttıgımde gözüm kalıyor valla ozellıkle quınny buz :)

annis
cok cok tesekkur ederım canım .. ınsallah guzel guzel uyusun ..cok uyanmasın :1:

yorumlar ıcın cok tesekkur ederım kızlar daha ıyısı sızın olsun ınsallah..

kızlar güle güle giysin bebişleriniz hepsi çok güzel.
sumakcım bu aldığın kıyafetlerin hepsi mi 0-3 aylık.yoksa ilerleyen ayları da aldınmı.annem benim kafamı karıştırıyor.iri bebek olursa 0-3 aylıkların çoğu elinde kalır diyor.bende çok almaya cesaret edemiyorum.diğer ayları da şimdi almak istemiyorum ama bayramdan sonra alışverişe tekrar çıkmam şart gibi.eksiğim çooooookkkkk :53:

kızlar güle güle giysin bebişleriniz hepsi çok güzel.
sumakcım bu aldığın kıyafetlerin hepsi mi 0-3 aylık.yoksa ilerleyen ayları da aldınmı.annem benim kafamı karıştırıyor.iri bebek olursa 0-3 aylıkların çoğu elinde kalır diyor.bende çok almaya cesaret edemiyorum.diğer ayları da şimdi almak istemiyorum ama bayramdan sonra alışverişe tekrar çıkmam şart gibi.eksiğim çooooookkkkk :53:

tesekkur edeırm canım..

hepsı degıl ama 0-3 aylık cogunlukta ,mesela sıfonyeırn hepsı 0-3 aylık

askılarda da tulumları var 3-6 aylıkta var ..6-9 da var ..hepsı karısık..

ben aldım ..az olmasındansa cok olsun ıstedım..cunku sureklı yıkanıcak bırsey degıl..kıs vaktı yıkasan da cok ,kurumaz..

kostura kostura dogunca gıdıp alayım ıstemedım ..

Son düzenleme:
tesekkur edeırm canım..

hepsı degıl ama 0-3 aylık cogunlukta 3-6 aylıkta var ..6-9 da var ..hepsı karısık..

ben aldım ..az olmasındansa cok olsun ıstedım..cunku sureklı yıkanıcak bırsey degıl..kıs vaktı yıkasan da cok ,kurumaz..

kostura kostura dogunca gıdıp alayım ıstemedım ..

bende öyle düşünüyorum doğduktan sonra fırsat kalmaz belki diyorum.ama etrafımdaki tecrübeliler fazla almamı engelliyor.bende gizli gizli alırım bundan sonra :34: içimde kalmasın hiç değilse :1: şaka bir tarafa Masal bebek güzel günlerde giysin cicilerini

bende öyle düşünüyorum doğduktan sonra fırsat kalmaz belki diyorum.ama etrafımdaki tecrübeliler fazla almamı engelliyor.bende gizli gizli alırım bundan sonra :34: içimde kalmasın hiç değilse :1: şaka bir tarafa Masal bebek güzel günlerde giysin cicilerini

burada var bır bebıs onlarda aman almayayım sonra alırım dedı ..sımdı annesı dıyor keske cok alsaymısız hıc dayanmıyor dıyor kız zaten evden cıkamıyor annesı kostura kostura gıdıp alıyor her hafta :1:

gunde 2 kere degıstrse ustunu baya olur yıne yıkanıcakta kuruyacakta ooo..

yaz olsa rahat olurdu da kısın zor..

ben her kyafetını gıydırırm ya oyle kuculmesıne ızın vermem 2 kere de gıyse mutlaka gıyer :1:

hatta aldıgım elbıselerı ıcıne uzun kollu kısa cıtcıtlı badı ve kılotlu coraplarla gıydırmeyı dusunuyorum :))

tesekkur ederım cnaım daha guzellerı senın olsun..

yükleyebılıyorken ,yükleyeyım barı ..

dolabını da cekmıstım gecen gun :1:

tek tek cekemıyorum cunku o kadar cok kı ,daha gelmeyenler var ,yıkanmayanlar var..

dolabımız 3 kapılı . sadece askıda olanları cektım ..dıger taraftada cantam ,battanıyelerı ,yıkanmayan örgüleri fıln var :)

askının altında da hastane cantama konulacak olanlar var henuz koymadım :)

kırmızı kutularda da kızımın kılotlu corapları normal corapları var ,dıgerınde ıse bezlerı var prıma care ,tek tek acıp acıp koydum kolay olsun dıye..:)

sıfonyerımızın ustunde sepetı var onun ıcınde tokaları cart curt var..

şifonyerımız 3 cekmecelı ..birincisinde hastaneye gıtmeyecek olan 11 parcalı hastane cıkısı :) kısa kollu badılerı var

Eki Görüntüle 280730

ıkıncı cekmece de ıse pijemaları var ..uzun kollu badılerı ve patıklı altları var :)

Eki Görüntüle 280747

burada alt acması battanıyesı ve sagda da agız sılme bezlerı var 25-30 tane fılan :))

Eki Görüntüle 280746

çok tatlılar:nazar::nazar::nazar::nazar:iyi günlerde kullanın inş.

Sumakcim bu arada senin kizin cicilerine öldüm bittim burda yani:69:.Ne kadar yakisir senin prensesine.Ben daha baslamadim elbiselere falan.Simdilik tulum falan giyicek kizim.:16:

Sumakcim bu arada senin kizin cicilerine öldüm bittim burda yani:69:.Ne kadar yakisir senin prensesine.Ben daha baslamadim elbiselere falan.Simdilik tulum falan giyicek kizim.:16:

tesekkur ederım cnım ..hepsini cekemedım bende boyle yukledım napıyım :1:

elbıselerını de ıcıne uzun kollu badı altına kılotlu corap gıydırırm dıye düşündüm ..bı de sacına bant :1:

tulumları da cokta askıda cok bellı olmuyor ..aldık ama bakalım saglıkla gıymeyı nasıp eder ınsallah hepımızınkını..

bebegıme ,astronot tulum aldım ..

bızımkı kendınden eldıvenlı ve kendınden patıklı boyle ayrılmıyorlar..bır de baslıgında kulaklar var..

sıcacık tutucak kuzumu ..

Eki Görüntüle 273954

Canım cok seker yerım ben bunuuu :nazar::nazar:

teyzeleri sonunda oğlumun alışverişine başladım.bunlar ilk etap:)
bu şekerimizin benzeri.daha tam tasarlamadım.
Eki Görüntüle 274784

Eki Görüntüle 274792
battaniyemiz
Eki Görüntüle 274791
altaçımız
Eki Görüntüle 274790
büyük hastane çıkışımız
Eki Görüntüle 274789

Eki Görüntüle 274788

Eki Görüntüle 274787

Eki Görüntüle 274786

Eki Görüntüle 274785

Eki Görüntüle 274793

Canım melegın ıyı gunlerde kullansın herseyı cok guzelll :nazar::nazar:

Bunları bugün küçük teyzemz almış :))ZUZULU KUMBARAMIZ BOZUK PARA ATINCA MEEELİYOO :)) DİĞERİ ALBÜM ZATİ :d

Eki Görüntüle 276735

Bayıldımmm :nazar::nazar: bızımde var kuzumuz bende cekersem ekleyecegım ınsallahh :46::46:

Canım ıyı gunlerde kullansın bebegın cok cıcılerrr :nazar::nazar:

bugun kendıme bayramlık alayım dedım ,bakayım bırseyler..

yıne gıttım Masal kıza aldım geldım :1:

gıymedım gıydırdım dıyecegım az büyüsün :52:

Eki Görüntüle 280680 Eki Görüntüle 280681 Eki Görüntüle 280679 Eki Görüntüle 280682 Eki Görüntüle 280683

tek tek cekemıyorum cunku o kadar cok kı ,daha gelmeyenler var ,yıkanmayanlar var..

dolabımız 3 kapılı . sadece askıda olanları cektım ..dıger taraftada cantam ,battanıyelerı ,yıkanmayan örgüleri fıln var :)

kırmızı kutularda da kızımın kılotlu corapları normal corapları var ,dıgerınde ıse bezlerı var prıma care ,tek tek acıp acıp koydum kolay olsun dıye..:)

şifonyerımız 3 cekmecelı ..birincisinde hastaneye gıtmeyecek olan 11 parcalı hastane cıkısı :) kısa kollu badılerı var

Eki Görüntüle 280730

ıkıncı cekmece de ıse pijemaları var ..uzun kollu badılerı ve patıklı altları var :)

Eki Görüntüle 280747

burada alt acması battanıyesı ve sagda da agız sılme bezlerı var 25-30 tane fılan :))

Eki Görüntüle 280746

Canım herseyı cok guzel olmus mutlu huzurlu gunlerı olsun ınsallah ıclerınde mısıl mısıl uyusunnn :nazar::nazar::emir_bebek:

masal prensesin cicileri çok güzel...

tesekkur ederım canım

Canım cok seker yerım ben bunuuu :nazar::nazar:

Canım melegın ıyı gunlerde kullansın herseyı cok guzelll :nazar::nazar:

Bayıldımmm :nazar::nazar: bızımde var kuzumuz bende cekersem ekleyecegım ınsallahh :46::46:

Canım ıyı gunlerde kullansın bebegın cok cıcılerrr :nazar::nazar:

Canım herseyı cok guzel olmus mutlu huzurlu gunlerı olsun ınsallah ıclerınde mısıl mısıl uyusunnn :nazar::nazar::emir_bebek:

ınsalalh canım benım..tesekkur ederım

bugun kendıme bayramlık alayım dedım ,bakayım bırseyler..

yıne gıttım Masal kıza aldım geldım :1:

gıymedım gıydırdım dıyecegım az büyüsün :52:

Eki Görüntüle 280680 Eki Görüntüle 280681 Eki Görüntüle 280679 Eki Görüntüle 280682 Eki Görüntüle 280683

cnm cok tatlı bunlar 2.resimdeki pembe etekten benim prensesiminde var:)) ıyı günlerde saglıkla kullanmak nasip olsun inş cnm..:16::16:

Eki Görüntüle 280730

Eki Görüntüle 280747

Eki Görüntüle 280746

bu da yatagımızın içi..

yastıklı -yastıksız hallerı ..

carsafımız da pembe :)

Eki Görüntüle 280752

Eki Görüntüle 280751

Eki Görüntüle 280750

cok güzel olmuş hepsi maşallah artık masalla olan resimlerinide beklıyoruz:1::1::1: hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun cnm bayıldım hepsine:46::46:

Sonunda kizimin bebek arabasi 3 lu setini aldik.Biraz pahaliya geldi ama ne yapalim hersey cocuklar icin.Ozellikle siyah aldim hepsini cinsiyet sorun olmasin diye.Guzelmi kizlar bi baksaniza...

Maxi-Cosi Mura 3 2012 | Kinderwagens / kinderwagen | Baby-Dump

Eki Görüntüle 280865

cok güzel cnm ben cok begendim güle güle kulanmak nasip olsun inş..benim 3.diye yeni araba almadım abimlerde vardı az kullanılmış bebek arabası onu kullanıcam nasipse..siyah renk olması güzel bence bende olsam siyah alırdım :49:

$DSC02937.webp $DSC02954.webp $DSC02953.webp $DSC02951.webp $DSC02950.webp $DSC02947.webp $DSC02944.webp $DSC02943.webp $DSC02952.webp $DSC02941.webp $DSC02938.webp $DSC02956.webp

Back
X