2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

şimdi sen zayıfsın zayıflarda kızda da biraz sivri olabiliyo,net bişey söylenmiyo senin karnına,ne çok sivri ne çok yuvarlak:26::26::26:

tek umidim bebegımın cınsıyetının karnımdan bellı olmasıydı ama ya

goren herkes o kız karnı degıl ben sana soyleyım dedı ama bılemıyorum artık beklıyecegız

ama senın kesın kız ya nasıl bellı baksana :)

merhabalar bende 15+1 gunluk hamıleyım.uzun zamandr gırmemıstım sıteye. herkes hayırlısıyla saglıkla alsın yavrularını kucagına. benım bebegım 2. bebek, bebişleriniz belırmeye başlamıs benımde belırdı bu duyguları ıkıncı kere yasamakta coook guzelmıs

Büyümedi diyene bak:) Senin hamişolduğun her halinden belli deyam

ayyy ayyy maşallah göbüşlere ve bebişlere daha minicik göbüşleriniz hele son aylara gelinde görün göbüşleribenim göbüş kocaman oldu taşıyamıyorum artık bide sıcaklar Allahım tüm hamişlere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

buda benim karnım,sanki koca bi göbek,ama içnde bebek varEki Görüntüle 214596 Eki Görüntüle 214597 Eki Görüntüle 214598

tipik kız karnı,hiç sivrilmedi

maşşallahhhhh ne göbeği bee maşşallah büyük çok tatlı maşşallah....
benimkide yayvan yanları dolu. oğlumda sivriidi yanlar boştu :)) bunda farklı bakalım pazartesi ne diycek pipi görürsekkk 2 erkekle baş edicez ama göremezde kız olursa daha keyifli olur.bıktım evde araba kepçe görmektenoyuncakçı dükkanıyla aynı yız yaa

aslında, doktor üçlü teste göre ölçüme yoğunlaştığı için aldığı çıktılarda crl yazmıyor. özellikle baktım. ama tam makineyi kapatırken sordum ben boyu kaç olmuş diye, o da 16 cm dedi. crl olmayabilir dediğin gibi. çünkü baş popo olsa, nerdeyse doğumdaki boyun yarısına ulaşmış oluyor di mi? o da olmayacağına göre, ayaklar da dahil sanırım 16 cm'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…