- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
şimdi sen zayıfsın zayıflarda kızda da biraz sivri olabiliyo,net bişey söylenmiyo senin karnına,ne çok sivri ne çok yuvarlak:26::26::26:
sormaa yaa hiç b,irr kıyafetimm olmuyoo hepp XL gömleklerr falann alıyorummmmm hamilee pantolonlarıııı bakalımm nee olcak sonumm
buda benim karnım,sanki koca bi göbek,ama içnde bebek varEki Görüntüle 214596 Eki Görüntüle 214597 Eki Görüntüle 214598
tipik kız karnı,hiç sivrilmedi
masalalh ya bebeısler artık tamamen bellı ..hepsı ben buradayım dıyor ..
bu da benım bebegım aslında zayıf hamıle kaldım hıc gobegım yoktu nasıl geldı bu hale gün gün gün gün :)
bana gore 17+0 bebege gore 18+ 0 ..
Eki Görüntüle 214600
Eki Görüntüle 214601
Masal gibi duruyor ama hiç belli olmaz sağ gösterip sol çakabilir senin bebiş
maşallah çok güzel canım ya,benimki büyümedi çünkü ben zayıfladım yememe rağmen,tahlil bile yaptırdım bişey mi var diye ama hiçbişey yok,beni yiyen bebişmiş,bi de az yiyip sık yiyom,günlük 1 kilo meyve,3 lt su,süt içiyom,yarım ile 1 somun arası da ekmek yiyom günlük,daha ne yiyeyim bilmiyom ya,eskiden daha az yerdim zayıflamazdım,şimdi yakıyo vücut,ben sevdim bu hamileliği
:))
tesekkur ederım cnım eklesene sende :)
azıcık bellı :))
masalalhh
Büyümedi diyene bak:) Senin hamişolduğun her halinden belli deyam
üstelik 5 kg aldım 60 dım 65 oldumnereme gitti bu kilolar anlamıyorum
dr. kıza benzetmişti,şimdi de kesinleşti kız olduğu
buda benim karnım,sanki koca bi göbek,ama içnde bebek varEki Görüntüle 214596 Eki Görüntüle 214597 Eki Görüntüle 214598
tipik kız karnı,hiç sivrilmedi
canım 16 cm tüm boyu değil mi,bu haftalarda kimi dr. crl yi,kimi tamamını ölçüyo,nette crl için bu haftada crl için 10-11 cm diyo,benimki de 16+2 de ultrasona göre 16+3 tü,crl si 10,5 cm di,yani baş popo mesafesi,ayak eklendiğinde dediğin gibi bişey oluyo di mi:26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?