2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

anladım canım,ben gittiğimde 16+3 tü,3 hafta sonra gel 3lü test için dedi,ama ben gitmeyecem,troit kontrolü için zaten 2 ayda bir 3-4 tüp kan veriyom,kolum mosmor olmuş,kan alınan yerde kan kalmamış,2li de çok iyi çıktığı için bi de 3 lüyle uğraşmayacam,fuzuli masraf bunlar,dr ların düzmecesi

iç karnın geniş daha az çatlıyacaksın daha ne istiyorsun arkadaşım

sevindirik oldum benide gören herkes sen kilomu aldın diyo hayır hamileyim diyorum hadi cnm diyolar
eşime göre kalçam çok çıktı karnım hiç yok ya birden büyüyecek yada minnacık bi karnım olucak

suratımı kestim nazar değmesin diye kızlar elbise yanıltmasın tamamen kilolarımı kamufle etmek içindi 82 kiloydum burda ama şu an 78 kiloyum ve hiç karnım yok

cnm hiçte öyle kilolu gözükmüyorsun gayet hoş görünüyon elbisede yakışmış:)
sağol canım eşim her ne kadar elbiseme hediye paketi desede seviyorum elbisemi

bence seninki kız canım,benimki gibi yayık karnın,onun için göbek gibi duruyo

ayyy cnm ALLAH söyletmiştir inşşş bi cimcimem olsun sağlıklı olsun hayırlıysa olsun inş

maşallah canım,belli erkek karnı olduğu:79::79::79::79:

hepinize teşekkür ederim kızlarrr..
maşallahh herkezin göbüşü birbirinden güzell..
allahım bebişlerimizi zamanlı sağlıklı kucaklamayı nasip etsin inş..

suratımı kestim nazar değmesin diye kızlar elbise yanıltmasın tamamen kilolarımı kamufle etmek içindi 82 kiloydum burda ama şu an 78 kiloyum ve hiç karnım yok

canım maşallah sizede bence hafif var gibi karnın zaten dar giymeyince göbüşler pek cıkmıyo..
bu arada elbisen cok hoşuma gitti bende böyle bir elbise arıyorum ama bulamadım yazın tiril tiril rahat olur böyle elbiseler...

maşşallah herkezin göbüşü pek güzel çıkmış.hepiniz çok şeker ve tatlısınız.. nazar değmesin annelerimize...
ne güzel dar tshirtler falanda giymişsiniz benimde göbeğim çıktığından beri bir türlü güvenip dar şeyler giyemiyorum sürekli göğüs altından bollaşan tuniker yada elbiseler giyiyorum... göbeğimi çok garipsedim galiba ben... ama karnım büyüdükçe mutu oluyorum sadece dışarı çıkmaktan çekiniyorum öle cinsiyetini bile öğrenemedim daha ben ..:)
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla sağlıklarıyla bebeişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…