- Konu Sahibi madamcocomo
-
kız sankim,yanlardan da şişmiş biraz:26::26:
buda benim karnım,sanki koca bi göbek,ama içnde bebek varEki Görüntüle 214596 Eki Görüntüle 214597 Eki Görüntüle 214598
tipik kız karnı,hiç sivrilmedi
masalalh ya bebeısler artık tamamen bellı ..hepsı ben buradayım dıyor ..
bu da benım bebegım aslında zayıf hamıle kaldım hıc gobegım yoktu nasıl geldı bu hale gün gün gün gün :)
bana gore 17+0 bebege gore 18+ 0 ..
Eki Görüntüle 214600
Eki Görüntüle 214601
seninki sankim irkek göbüşü gibi olmuş.biraz sivri.cinsiyeti bellimiydi.:26:
maviş senin göbüş heralde ilk hamişlikten daha fazla olucak.çabuk çıktı.hızla büyüyor.
aslında, doktor üçlü teste göre ölçüme yoğunlaştığı için aldığı çıktılarda crl yazmıyor. özellikle baktım. ama tam makineyi kapatırken sordum ben boyu kaç olmuş diye, o da 16 cm dedi. crl olmayabilir dediğin gibi. çünkü baş popo olsa, nerdeyse doğumdaki boyun yarısına ulaşmış oluyor di mi? o da olmayacağına göre, ayaklar da dahil sanırım 16 cm'ye.
iç karnın geniş daha az çatlıyacaksın daha ne istiyorsun arkadaşım
işte buda ben ve oğlummm..17+3
Eki Görüntüle 215488
suratımı kestim nazar değmesin diyekızlar elbise yanıltmasın tamamen kilolarımı kamufle etmek içindi 82 kiloydum burda ama şu an 78 kiloyum ve hiç karnım yok
Eki Görüntüle 215488
suratımı kestim nazar değmesin diyekızlar elbise yanıltmasın tamamen kilolarımı kamufle etmek içindi 82 kiloydum burda ama şu an 78 kiloyum ve hiç karnım yok
cnm hiçte öyle kilolu gözükmüyorsun gayet hoş görünüyon elbisede yakışmış:)
bence seninki kız canım,benimki gibi yayık karnın,onun için göbek gibi duruyo
Eki Görüntüle 215488
maşallah canım,belli erkek karnı olduğu:79::79::79::79:
hepinize teşekkür ederim kızlarrr..aman maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?