2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Boyun var herhalde kurtarıyor hiç kilolu çıkmamışsın
evet cnm ALLAH tan boyum var yoksa 3. köprüye duba yaparlar beni mazallah

cnm karnım aslında hiç değişmedi benim hala eski eteklerimi giyiyorum hiç belli olmadı yani,elbiseden de alayım ben sana hemen tül gibi hiç belli bile olmuyo üstünde olduğu

Son düzenleme:
yemek yedıkten hemen sonra..

18 haftalık :)

sivrileşiyor mu yayavanlaşıyor mu anlamıyorum..gören herkes top yutmuş gıbı bır hamıle olacaksın sen galıba dıyor ..kız göbeği degılmiş bu ..

erkek gibi bir kızım olucak galıba

kızsa tabı

Son düzenleme:

çok şeker görünüyor canım göbeğin erkek göbeği gibi duruyor sanki :)
hayırlısı neyse o olsun sizin için rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla...

çok şeker görünüyor canım göbeğin erkek göbeği gibi duruyor sanki :)
hayırlısı neyse o olsun sizin için rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla...

tesekkur ederım ..amın hepımızınkıni insalalh..

erkek gıbı dımı bakalım kısmet ne olacak :)

Maşallahhh çok tatlı ve tombiş eee biz hep karnımızı gösteriyoruz. karnımızı şişiren bebişleri hiç göstermiyoruz. 8-haziran daki pozu

Maşallahhh çok tatlı ve tombiş eee biz hep karnımızı gösteriyoruz. karnımızı şişiren bebişleri hiç göstermiyoruz.Eki Görüntüle 218935 8-haziran daki pozu

kurban olduğum Allah içimizde ne güzel birşey yaratıyor..
bebişin çok tatlı görünüyor canım..
biz 14 haftalık olduk ama bir resim vermediler ne yazık ki.. devlet hastanesi işte.. güzel inceliyorlar.. ama yüzleri de biraz gülse.. biz de tatmin olsak.. 1 rulo ultrason kağıdı götüresim geldi vallahi.. kağıdımız kısıtlı dedi doktor bana yaw

cnm ya maşallahhhh kırkbin kere yüzbin kere çok tatlı,harika yaa benim hiç çıkmadı sizinkilerle avunuyorum böyleRABBİM sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…