2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

cnm ya maşallahhhh kırkbin kere yüzbin kere çok tatlı,harika yaa benim hiç çıkmadı sizinkilerle avunuyorum böyleRABBİM sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

tesekkur ederız :)

senın ıc karnın genıs demek kı . amın hepmızınkını ..

cnm ya maşallahhhh kırkbin kere yüzbin kere çok tatlı,harika yaa benim hiç çıkmadı sizinkilerle avunuyorum böyleRABBİM sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

canım aranızda 4 hafta var,olcak o kadar,seninki de çıkar elbet,bi de sumak arkadaşımızn bebişi erkek,kendi de zayıf olduğundan çabuk belirginleşmiş,o da bi etken tabi,benimki kız olduğundan bi de 65 kilo olduğumdan,benimki yayvan daha çok,kalça kemiklerim ağrıyo sürekli

evet zayıf olunca cabuk cıktı su an sadece gobekten ıbaretım bır de gogüs arkada hıc bırsey yok :)

erkek mı dersın :26:

cuma gunu bellı oluck artık bı doktor ıkı kere kız dedı kıza adapte oldum gıbı bırsey oysa ama bakalım kısmet tabı ..

erkeğe benziyo ama bakalım canım,hayırlısı olsn

bakmamisim bayadir buraya. bi tane ultrason resmi gorunce hemen ben de bizim rocker oglumuzu ekliim dedim.

hastaneye giderken iron maiden dinliyoduk. bizim oglus da konserde gibi hissetmis sanirsam :)

bakmamisim bayadir buraya. bi tane ultrason resmi gorunce hemen ben de bizim rocker oglumuzu ekliim dedim.

hastaneye giderken iron maiden dinliyoduk. bizim oglus da konserde gibi hissetmis sanirsam :)

Eki Görüntüle 220888

maşallah kuzuna.. yirim ben o güzel kolunu :)
bizimde ilk ultrason fotomuz cumartesi olacak inş.
inş güzel pozisyon yakalarız da.. bende eklerim minnağımı buraya :)

sonunda foto paylaşmak bana da nasip oldu..
detayları diğer topikte yazdım..
henüz göbişim olmadığı için bebişi paylaşıyorum
fazla net değil çok hareketliydi anca bunu yakaladım kafa ve gövdesi belli işte :) vidyoda minnak ayakları ve elleri de belli oluyor
Eki Görüntüle 221877

Maşşallahhhhhh maşşallah içerde büyümüşte, dışarı belli etmiyo

maşallah subanallah verene kurban olayım
kopri nasıl yakaladım ama seni

resimlerinize baktım maşallah hepinize rabbim hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah
inşallah bi gün bende bebişimin resimlerini burada paylaşırım
rabbim bebek yolu bekleyen herkese nasip etsin

buraya ekleyenler olmuş bende ekledim aklıma geldi,en son görüntümüz...
meleğim baka baka doyamıyorum,ALLAH isteyen herkese nasip etsin inş...

maşşallah !!!!! ama sen gene ağlıyosun yaa...mutluluk gözyaşınolsun bunlar demetiim...seni çok sewwiyoss biss :))

canım bizde seni çok seviyoruzz :))))) biliyon yerin ayrı ama işte tutamıyorum ben kendimi seviniyom ağlıyom üzülüyom ağlıyom ne olcak böyle hiç bilmiyorum :44::44:

buda bizim göbüşümüz 19+2

oy maşallah ne güzel duruyor.. doktorumuza göre şu anda 17 haftalığım ama daha belli olmuyor :) 1bucuk kilo almışım şimdiye kadar..
sordum nezaman dışarıya belli eder kendisini oğlum diye.. yeri geniş dedi.. 2-3 hafta sonra görünür artık dedi

iste benim minik prensesimmmmm

Eklentiler

• $027.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $028.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…