- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
cnm ya maşallahhhh kırkbin kere yüzbin kereçok tatlı,harika yaa benim hiç çıkmadı sizinkilerle avunuyorum böyle RABBİM sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
cnm ya maşallahhhh kırkbin kere yüzbin kereçok tatlı,harika yaa benim hiç çıkmadı sizinkilerle avunuyorum böyle RABBİM sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
canım aranızda 4 hafta var,olcak o kadar,seninki de çıkar elbet,bi de sumak arkadaşımızn bebişi erkek,kendi de zayıf olduğundan çabuk belirginleşmiş,o da bi etken tabi,benimki kız olduğundan bi de 65 kilo olduğumdan,benimki yayvan daha çok,kalça kemiklerim ağrıyo sürekli
evet zayıf olunca cabuk cıktı su an sadece gobekten ıbaretım bır de gogüs arkada hıc bırsey yok :)
erkek mı dersın :26:
cuma gunu bellı oluck artık bı doktor ıkı kere kız dedı kıza adapte oldum gıbı bırsey oysa ama bakalım kısmet tabı ..
bakmamisim bayadir buraya. bi tane ultrason resmi gorunce hemen ben de bizim rocker oglumuzu ekliim dedim.
hastaneye giderken iron maiden dinliyoduk. bizim oglus da konserde gibi hissetmis sanirsam :)
Eki Görüntüle 220888
bakmamisim bayadir buraya. bi tane ultrason resmi gorunce hemen ben de bizim rocker oglumuzu ekliim dedim.
hastaneye giderken iron maiden dinliyoduk. bizim oglus da konserde gibi hissetmis sanirsam :)
Eki Görüntüle 220888
Eki Görüntüle 220888
sonunda foto paylaşmak bana da nasip oldu..
detayları diğer topikte yazdım..
henüz göbişim olmadığı için bebişi paylaşıyorum
fazla net değil çok hareketliydi anca bunu yakaladımkafa ve gövdesi belli işte :) vidyoda minnak ayakları ve elleri de belli oluyor
Eki Görüntüle 221877
sonunda foto paylaşmak bana da nasip oldu..
detayları diğer topikte yazdım..
henüz göbişim olmadığı için bebişi paylaşıyorum
fazla net değil çok hareketliydi anca bunu yakaladımkafa ve gövdesi belli işte :) vidyoda minnak ayakları ve elleri de belli oluyor
Eki Görüntüle 221877
Eki Görüntüle 222560
buraya ekleyenler olmuş bende ekledim aklıma geldi,en son görüntümüz...
meleğimbaka baka doyamıyorum,ALLAH isteyen herkese nasip etsin inş...
maşşallah !!!!! ama sen gene ağlıyosun yaa...mutluluk gözyaşınolsun bunlar demetiim...seni çok sewwiyoss biss :))
buda bizim göbüşümüz 19+2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?