2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

ayyy cnm ya maşallah maşallah maşallah
bana kız diye geç çıkar demişlerdi sende baya baya var bende hiç yok bildiğin göbek var sadece
RABBİM tamamına erdirsin cnm inş,uzun ömürler versin

amin canim hepimizinkini zaman cabuk geciyor 4ay sonra hepimiz meleklerimize yavas yavas kavusacagiz...

ikinci olmasına rağmen bayağı çıkmış.benim 4.senin kadar çıkmadı.gerçi ben hiç kilo almadım.57 le başladım hala 57 yim

canim benim ilkide oyleydi hemen cikiyor karnim bende sadece 3kg aldim onuda annemin yaninda aldim.
sende eklesene gobusunu gorelim.

ama çok tuhaf bi duyguymuş,koca karınla yürümek ya,ben utandım yolda yürürken,bi tuhaf oldum,alışacam galiba,eşime dedim ya kocaman olmuş,o da dedi önce çıkmıyo karnım diyodn şimdi de kocaman oldu diyon dedi,anlamadı ne demek istediğimi,hamile kaldığım kilodan halen 2,5 kilo eksiğim,5 verdim,sonra 2.5 aldım,1 sene içinde bozulan troit yüzünden 10 kilo aldm,şimdi eskisinden çok yesem de sadece karnım göğüslerim büyüyo,inş. doğumdan sonra eskisinden de fit olcağıma eminim:80::80::80:

benimde troitim var. senin yüksekti heralde 10 kilo aldırdığına göre. bende kilo alamadım.64,5 la başladım.62 ye düştüm şimdi 63- 64 falan...

bende artik göbisimi ekliim dedim bu aksam cekildi yavas yavas belirginlesio iste :)

Eklentiler

• $2011-07-18 20.32.38.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 49
benimde troitim var. senin yüksekti heralde 10 kilo aldırdığına göre. bende kilo alamadım.64,5 la başladım.62 ye düştüm şimdi 63- 64 falan...

benim hipotroit canım çok yüksek değildi 5.7 ydi ama tüm hastalıklarıma sebep olan buymuş,bu düzeldi de hamile kaldım,şimdi ilaç kullanıyom tsh 1-2 civarı gidiyo,maşallah senin göbek te çok tatlı

çok hoş duruyo canım,elbisen de çok cici,boleron da:79::79:

Teşekkür ederim canım benim... sıcaklar çok bunaltıyo resmen yanıyorum... kıyafetler bunaltıyo... efil efil şeyler giymek istiyorum. anacım hep açıklar için.. ya kısa olur yada askılı altına bişey giy üstüne bişey giy yine pişşş yine pişşş

maşallah canım çok şirin duruyo, seninki de yuvarlak duruyo benimkinin 2 hafta önceki hali gibi,ama ben sana göre tombişim ondan büyük,sen çıtı pıtı görünüyosun

evet canım yusyuvarlak, zaten bilmeyen erkek sanıyo 55 kiloyla kaldım şimdi ise 62 kiloyum
doktorum kızdı, çok hızlı gidiyosun ekmeği kes dedi, kiloların sana kalacak yoksa dedi ama hiççççççççç umrumda değilllll

hepinizin göbüşü süper maşallah :))) ben 2010 aralık annesiyim. sizin fotolara baktıkça geçen yaz geliyor aklıma. negüzeldi ya.....

hepinizin göbüşü süper maşallah..... size baktıkça geçen yaz geliyo aklıma bende aralık 2010 annesiyim. allah kurtarsın hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…